Ağaoğlu’nda ’Kar’ var

Rose Kar, Ali Ağaoğlu’nun turizm yatırımları koordinatörlüğünü üstlendi.

Yıllarca İzzet Çapa ile çalışan Rose Hanım, Ağaoğlu’ndan gelen teklif üzerine Uludağ’daki Ağaoğlu Otel’in işletmesini devraldı. Hem Rose Kar’ın Ağaoğlu ailesine katılmasını kutlamak, hem yılın ilk karını karşılamak hem de revize edilen tesiste yeni yıla erkenden "merhaba" demek amacıyla, 19-21 Aralık tarihleri arasında Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’de çok özel bir etkinlik düzenlenecek. Moda, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı organizasyonun hazırlıkları için kolları sıvayan Kar, "Konuklarımız otele adım attıkları anda başlayacak özel şovlar, dans gösterileri, konserler ve partilerle unutulmaz iki gün geçirecek" diyor.

Bodrum villalarını beraber tanıtacaklar

Novron İnşaat ve Dış Ticaret A.Ş.’nin Türkiye’deki dördüncü konut projesi olan Bodrum-Yalıkavak Ardesco Villaları’nda satış başladı. Novron, projedeki evleri yerli alıcıların yanı sıra Finlandiya, İrlanda, Belçika, Almanya, İngiltere, Norveç ve Rusya’daki satış temsilcilikleri kanalıyla dünya jet-set’ine de satacak. 6 milyon euro yatırımla hayata geçirilen proje toplam 24 villadan oluşuyor. Gülgün Tüzün ve takı tasarımcısı Dilara Karabay’ın da bu projenin tanıtımını üstlendiğini öğrendim. İkili, "Seçkin kişiler için hazırlanan seçkin tasarımlar I" adındaki projenin tanıtımı için 18 Aralık günü Karabay’ın Abdi İpekçi Caddesi’ndeki showroom’unda bir davet verecek.

New York’ta Maurice Brown İstanbul’da Selim Sesler

ABD’nin saygın sanat kurumu

Carnegie Hall The Weill Müzik Enstitüsü’nün 2008-2009 Kültürel Değişim Programı eğitim konserlerinin ilki 16 Aralık günü gerçekleşiyor. Türkiye ve ABD öğrencileri arasındaki kültürel etkileşimi artırmak amacıyla hayata geçirilen program dahilinde, İstanbul’daki 4 okulun toplam 15 sınıfından seçilen öğrenciler, bir sene boyunca internet üzerinden kültürlerini, günlük yaşamlarını ve sevdikleri müzikleri ABD’deki arkadaşlarıyla paylaşacaklar.

Carnegie Hall Kültürel Değişim Programı’nın ilk yarısı, New York ve İstanbul’da aynı anda yapılacak konserlerle tamamlanıyor. Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle Türkiye’den klarnet sanatçısı Selim Sesler, Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde; ABD’den trompetçi ve besteci Maurice Brown ise New York Carnegie Hall Zankel Salonu’nda konser verecek. Her iki şehirde aynı anda gerçekleştirilecek konserler esnasında, video konferans yoluyla sanatçılar karşılıklı olarak müzik yapacak, programa katılan öğrenciler de oluşturdukları çalışmaların bazılarını paylaşma olanağını bulacak. Konserler saat farkı nedeniyle New York’da 10.15’te, İstanbul’da 17.00’de başlayacak.

Blair’in favori tasarımcısı

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair’in eşi Cherie Blair, New York’ta oldukça çok zaman geçiriyor. Kendi hayatını anlatan "Speaking for Myself" isimli kitabını yeni piyasaya süren Cherie Blair, bu ziyaretler sayesinde hem kitap satışlarını hem de dul hanımlar için kurduğu derneğin faaliyetlerini yeni dünyada takip etme fırsatı buluyor. Her fırsatta tasarımlarını çok beğendiği Emre Ertürk’ün 5. Cadde’deki showroom’una da uğrayan Blair, arkadaşlarının yeni yıl hediyelerini yine aynı adresten seçti. Üç kadın çantası, iki de köpek çantası satın alan Cherie Blair, yeni kitabını da imzalayıp Emre Ertürk’e verdi.

Vendetta’dan destek aldı

Dünyaca ünlü prodüktör ve DJ David Vendetta, geçtiğimiz gün işadamı Tibet Özer’in İzmir Alsancak’taki Mischka adlı mekanındaydı... 2 bine yakın kişinin katıldığı partide müzik yapan Vendetta, program öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir yıla yakın süredir desteklediği 22 yaşındaki DJ Ece Toprak’ın mayıs ayında çıkacak albümüne destek vereceğini de belirten ünlü prodüktör, "Ece’nin dünyaca ünlü DJ’ler arasına gireceğini düşünüyorum. 2009’daki turnemde ona da müzik yapma şansı vereceğim" dedi.

Covva’da davet

Yataş firması, yeni ürünlerini tanıtmak için geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki Covva’da "İyi Uyu... İyi Yaşa..." başlıklı bir davet verdi. Nadire İçkale, Meral Yazıcı, Merih Turan, Yıldız Mavitan, Gülperi Bayraktar, Jale Öztarhan gibi cemiyet hayatının ünlü simalarının katıldığı davette, konuklar Covva’nın leziz mönüsünden seçilen yemeklerin eşliğinde ürünleri inceleme fırsatı buldu. Covva Restaurant’ın ortağı Mensure Özbek ile firma yetkilisi Ebru Ural, öğle yemeği boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.
Yazarın Tüm Yazıları