90 atı var

Uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden milli binici Sevil Sabancı’nın tam 90 tane atı var...

Haberin Devamı

Atlarına bakabilmek için iki yıl önce ıstinye’de S Binicilik tesisini açan Sabancı’nın 45 yarış ve binek atına burada bakılıyor. Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde 45 tane daha atı bulunan Sevil Hanım, yarışlarda gününde olan, formunu koruyan atlarına binmeyi tercih ediyor.

Modacılar el ele
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ile GAP Bölge Kalkınma ıdaresi Başkanlığı’nın ortaklığında, ısveç Uluslararası Kalkınma ışbirliği Ajansı finansmanıyla yürütülen “GAP Bölgesinde Kadının Güçlendirilmesinde Yenilikler Projesi”, ürünlerini Argande markası altında topladı. Moda tasarımcıları ve Mustafa Taviloğlu’nun sahibi olduğu Mudo’nun desteğiyle yaratılan markanın 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu, ıstanbul Moda Haftası’nda 4 şubat Perşembe günü tanıtılacak. Hatice Gökçe’nin marka koordinatörlüğünde, Alex Akimoğlu, Hakan Yıldırım, Hatice Gökçe, Banu Bora, Rojin Aslı Polat, Mehtap Elaidi, Ezra-Tuba Çetin, Özgür Masur, Gamze Saraçoğlu, Aida Bihter Pekin, Rana Canok, Berna Canok, Simay Bülbül, Günseli Türkay, Zeynep Tosun gibi sektörün önde gelen isimlerinin tasarladığı Argande markalı kıyafet ve aksesuvarlar, Güneydoğulu kadınlar tarafından üretiliyor.

Haberin Devamı

Aşkın mimarı Arto
Bir aydır flört eden Süreyya Yalçın ile Tugay Gökkaya’yı ortak arkadaşları Arto’nun tanıştırdığı ortaya çıktı... Yalçın’ı çok beğenen Gökkaya, Arto’dan kendisini onunla tanıştırmasını istemiş. Arto da bu isteği geri çevirmeyip, iki genci bir araya getirmiş. Ünlü şarkıcı sayesinde aşkı bulan Yalçın ile Gökkaya, şimdi haftada bir gece mutlaka Etiler’deki Nispet adlı gece kulübüne gidip onu dinliyor...

McKnight geliyor
Nicole Kidman, Madonna, Uma Thurman, Cate Blanchett, Kylie Minogue ve Sienna Miller gibi birçok ünlü isim, saçlarını Pantene Global Saç Güzellik Elçisi Sam McKnight’ın sihirli ellerine teslim ediyor. McKnight, Pantene Saç Bakım Serisi’nin tanıtımı için Türkiye’ye geliyor. Saç tasarımcısı, 2010 İlkbahar-Yaz saç trendlerini, top model Tülin şahin ve mankenlik kariyerine oyunculuğu da ekleyen Ahu Yağtu’nun saçlarında gösterecek. 2 şubat Salı günü, saat 19.30’da Akaretler’deki W Otel ıstanbul’da gerçekleşecek şova elit hanımlarımız davetli.

Haberin Devamı

Hanif Paris’te
Paris Haute Couture Haftası’na beşinci kez katılan Dilek Hanif’in tasarımları, şehrin en prestijli otellerinden Hotel de Crillion’da tanıtıldı. 20 yabancı mankenin görev aldığı defilede, Pirelli takviminin 2010 yüzlerinden Georgina Stojilkovic ile Tuğçe Kazaz ve Tülin şahin de podyuma çıktı. Finali Stojilkovic’in giydiği gelinlikle yapılan defileyi izleyenler arasında Meral Yazıcı ve kızı Nazlı, Asuman şener, Mine Önen, Deniz Serttürk, Devran Mursaloğlu, Evren Kayar ve Elvan Tığlıoğlu da vardı. Dilek Hanif, davetlilerin, giysilerin detay ve el işçiliğine yakından şahitlik etmeleri için geleneksel bir salon defilesi tercih ettiğini söyledi. Hanif, “gerçek ile rüya arasında bir koleksiyon” hazırladığını da belirtti.

Haberin Devamı

3 ayda 16 kilo verdi
Eski başbakan, Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz’ın küçük oğulları Hasan, uzun süredir şikayet ettiği fazla kilolarından kurtuldu. Amerika’daki üniversite eğitimi sırasında aldığı fazla kiloları vermek için Beslenme Uzmanı Banu Kazanç’ın kapısını çalan Hasan Yılmaz, aç kalmadan üç ayda tam 16 kilo vermeyi başarıp, ideal kilosuna kavuştu.

Sabancı alışveriş turunda
Belkıs Sabancı, önceki gün ıstinye Park’taydı. Masa Restoran’da arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra alışveriş yapmak için lüks mağazaları dolaşan Sabancı, fotoğrafları çekilirken tebessüm etti.
? Büşra BOZOK

Yazarın Tüm Yazıları