5 kupayı da alacağız

Dünya Şampiyonu Fenerbahçe Ülker’in kaptanı Çiğdem Can Rasna, “İlk kupa geldi. Sırada 4 tane daha var” diyerek hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

KATAR’ın başkenti Doha’da yapılan Dünya Kulüplerarası Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda set vermeden zafere ulaşan Fenerbahçe Acıbadem dün yurda dönerken büyük ilgiyle karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda basının karşısına çıkan sarı lacivertlilerin takım kaptanı Çiğdem Can Rasna, hedeflerinin büyük olduğunu açıkladı. Tecrübeli sporcu, “Bu sezon hedefimiz 5 büyük kupayı da müzemize götürmek. Bunun ilkini gerçekleştirdik. Sırada 4 kupa daha var” dedi. Fenerbahçe Acıbadem’in maçlarda giydikleri yedek formalar Katar Emirliği’nin ricası üzerine bölgenin en büyük müzesi tarafından alındı. Sarı lacivertlilerden bu konuda yardım rica eden müze yetkililerinin isteğini kırmadı ve formalar müzeye kaldırıldı. Takımın Brezilyalı antrenörü Ze Roberto, kendisini ilk kutlayanın vatanaşı Alex olduğunu söyledi.

Yıldırım artık Emre’ye kızıyor

BAŞKAN Aziz Yıldırım, oğlu gibi sevdiği Emre Belözoğlu’na şu sıralar biraz kızgınmış. Oysa onu transfer ederken ne düşünceleri vardı. Takımda kaptanlığa getireceğini ilan etmiş ve çok kollamıştı. Ancak şu sıralar üç olaydan dolayı tepki gösteriyormuş milli futbolcuya...
Kendine bakmıyor, çok sakatlanıyor. Oysa Alex öyle mi? Kendisini sürekli hazır tutuyor ve maçlarda verimli oluyor.
Emre şu sıralar özel hayatıyla konuşulan Acun Ilıcalı ile çok fazla geziyor. Kafasını maçlara veremiyor.
Kendisine dikkat etmediği için sık sık sakatlandığı gibi sahada agresif tavırlar sergiliyor.

Penaltılar hakeme göre değişiyor

LİGDEKİ A.Gücü maçının oynandığı gün F.Bahçe’de ilginç bir olay yaşanmış. Kamp yaptıkları otelde İstanbul BŞB-Trabzon maçını seyreden sarı lacivertli futbolcular, “Trabzon kesin puan kaybeder” diye düşünüyormuş. Skor 1-1 iken A.Gücü maçı için stada giden F.Bahçeliler, soyunma odasına girdiklerinde Trabzon’un penaltı kazandığı haberini alır. Hemen televizyondan penaltıyı seyreden sarı lacivertliler, gol olunca resmen buz keser. Onların üzüntüsünü daha da artıran olay, Trabzon’a verilen penaltı. Özellikle yabancı futbolcular, penaltıların hakeme göre değiştiği görüşünde birleşmiş.
Yazarın Tüm Yazıları