30’uncu yıllarını New York’da kutluyorlar

Erkan-Asuman Yolaç çifti evliliklerinin 30’uncu yılını bugün kutlayacak.

Ancak bu özel günde çocuklarından ayrı kalmak istemedikleri için şu sıralar Amerika’ya doğru uçuyorlar. New York’da bir yatırım bankası olan JP Morgan’da üst düzey müdür olarak çalışan kızları Göksu ve Swissotel New York’da genel müdür yardımcısı görevini sürdüren oğulları Mehmet, dört gözle anne ve babalarına kavuşmayı bekliyor.

Bombay’a demir attı/images/100/0x0/55ea0d3bf018fbb8f8678f00

Nazenin4 adlı teknesiyle dünya turuna çıkan Rahmi Koç, yolculuklarının beşinci etabını tamamlayarak Hindistan’ın Bombay şehrine ulaştı. "Gate of India"nın önüne demir attıklarını söyleyen işadamı, şimdiye kadar yolculuklarının rahat geçtiğini belirtti. Önümüzdeki günlerde ekipten birkaç kişiyle beraber İstanbul’a gelecek olan Koç, biraz dinlendikten sonra yeniden teknesine dönecek. Mayıs ayına kadar Bombay’da kalacak olan ekip, ardından son etabı tamamlamak üzere yeniden denize açılacak.

Evlilik yürümedi

Ressam İsmail Acar, geçtiğimiz yıl Emine Ünsal’la nikah masasına oturmuştu. Ancak evlilik yürümedi ve çift geçtiğimiz ay resmen boşandı. Ayrılık sonrası Emine Hanım ortalardan kaybolurken, Acar ise yakın arkadaşı balerin Hülya Aksular’la gece gezmelerinde boy göstermeye başladı. İkili geçtiğimiz akşam da TİM’deki davete birlikte katılmıştı.

Kalamış’a butik inşaat konsepti

Nilgün Sapmaz, Kalamış’taki apartmanını kat karşılığı müteahhit Mehmet Özcan’a verdi. Memtaş A.Ş’nin sahibi olan, Malta Köşkü, Verona Köşkleri ve Levent Plaza’nın inşaatını da yapan Özcan, Kalamış’ı değiştirip butik inşaat konseptini getirmeyi planlıyor. Sapmaz ise başarılı işlere imza atan Mehmet Özcan’la anlaşmasının mutluluğunu "Benim de çok güzel bir apartmanım oluyor. El sıkıştık, noter antlaşması yaptık" sözleriyle dile getiriyor.

Her yer Derin

İstanbul geceleri Derin Mermerci’siz olmuyor. Büyük aşk yaşadığı Ralph Tezman’dan iki yıl önce ayrılan, sonrasında Kaan Boyner’le flörtü de kısa süren Mermerci, özel yaşamındaki boşluğu eğlenceli gecelerle unutuyor olsa gerek... Çünkü neredeyse haftanın her günü dışarıda. Kimi zaman bir konserde, kimi zaman Ortaköy’deki Blackk’te yemekte, kimi zaman Günay’da ünlülerin programlarını izlerken karşıma çıkan Derin Mermerci, önceki akşam da arkadaşı Aylin Benardete ile dışarıdaydı. Birlikte Bebek mel’S’deki bir doğum günü partisine katılan Mermerci, içeride eski sevgilisi Ralph Tezman’la da karşılaştı. Birbirlerini görmezden gelen Tezman ve Mermerci, gece boyunca da birbirlerinden uzak durdu.

İkincisi de erkek

Margaux ve Sortie’nin sahibi Burak-Müge Türeci çifti, ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor. Bir oğulları olan çift, iki ay sonra minik bebeklerini kucaklarına alacak. Duyduğuma göre aileye yeni katılacak Türeci de erkekmiş. Öte yandan, "Yeter ki sağlıklı doğsun" diyen Burak Bey’in kız evlat özlemini bilenler, aileye ileride bir minik daha katılabileceğini söylüyorlar.

Yosunla gelen güzellik

Dafne Kozmetik tarafından ithal edilen Thal’ion Thalasso Cosmetics, Türkiye’de de büyük ilgi gördü. Ürün ve Eğitim Müdürü Songül Çavuşoğlu, ürünlerle ilgili şu bilgileri verdi: "Thal’ion Thalasso Cosmetics, dünyanın en temiz denizi olarak onaylanan Fransa’nın Brittany bölgesindeki Iroise Denizi kıyısında kurulmuş. Taze yosunlar, 24 saat içinde toplanıp düşük ısıda kurutulmakta. İçerdikleri bütün mineraller, vitaminler ve amino asitler Thal’ion ürünlerinin başarısının sırrını oluşturmakta. Ürünlerin içerikleri, bağışıklık sistemini güçlendirir ve hücreleri yeniler."

Çengel Han’da Divan

Divan Grubu’nun Ankara Rahmi M. Koç Müzesi içinde hizmete açtığı Çengelhan Divan Brasserie, tarih meraklıları için dün ile bugün arasında bir köprü olurken; Divan lezzet ve kalitesini de Ankaralılar ile buluşturuyor. Müze ve Osmanlı mimarisinin tarihi dokusu arasında konumlandırılan Çengelhan Divan Brasserie, 80 kişilik bir kapasiteye sahip. Vehbi Koç’un ilk ofisinin ’fine dining restaurant’ olarak kullanıldığı mekanın içinde yer alan antika otomobiller ile de geçmiş zamanlara yolculuk yapıyorsunuz.

Kızları evlenecek

Naim-Güler Arnas çiftinin kızları Müge evlilik yolunda... Tolga Vurgun adındaki içmimarla evlilik kararı alan Müge Hanım’ın heyecanına diyecek yok. Arnas çiftine geçtiğimiz akşam Mövenpick Otel’de rastladım. Naim Bey, eşini işaret ederek "Yakında kaynana olacak, dikkatinize" sözleriyle takıldı Güler Hanım’a...
Yazarın Tüm Yazıları