160 milyon dolara otel yapıyor

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın (BOTAV) kurucularından olan, aynı zamanda Halikarnas Disco’nun da sahibi Süleyman Demir, Bodrum’da 6 yıldızlı otel yaptırıyor.

Türkiye’nin tanıtımı için hiç durmadan çalışan, broşürler bastıran, tanıtım filmleri hazırlatıp yurtdışında yayınlatan Demir, 160 milyon dolara mal olacak bu otelin dünya jet-set’ini Bodrum’a çekeceğinden neredeyse emin... Halikarnas’ta bugüne kadar Mick Jagger, Bette Midler, Dustin Hoffman, Prenses Caroline, Prenses Margaret, Rockefeller ailesi, Valentino, Sting, Phil Collins, Michael Caine, Ahmet Ertegün, Blues Brothers, Pamela Anderson, Kid Rock gibi önemli isimleri ağırlayan Demir, "Oteli Amerikalı bir ortakla Yalıçiftlik Koyu’nda inşa edeceğiz. 6 yıldızlı olacak. Bodrum’u St.Tropez yapacağız" diyor.

Babasını yalnız bırakmadı

Sobieski Votka geçtiğimiz akşam Sortie’de çok özel bir geceye ev sahipliği yaptı. Gecede sahneye dünyaca ünlü Culture Beat grubu çıktı. Grubun solisti Tania Evans hem sahne performansı hem de dans şovuyla müzikseverleri büyüledi. Aynı gece Sobieski Votka’yı Türkiye’ye getiren Nadir Yelkenci’ye de sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Yelkenci’nin Sibel Serin’den olan kızı Melis, babasını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı ve pasta kesilirken onun yanında yer aldı.

Balayı sonrası ilk fotoğraf

Evleneceklerini ilk kez Sortie’nin açılış davetinde açıklayan Elif Edes-Okan Tapan çifti, kısa süre önce Paris’te nikáh defterini imzalamıştı. Daha sonra aileleri ve yakın dostları için İstanbul’da düğün yapan çift, balayı sonrası ilk kez yine Sortie’de ortaya çıktı. Akşama doğru geldikleri mekánda çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Ergi Güney turunda

Gül Ergi yaz başından beri Bodrum-Gündoğan’daki evinde tatilde... Bir yandan tatil yapıp bir yandan yeni aldığı evin eksiklerini gidermeye çalışan Ergi, dost davetlerine katılmayı da ihmal etmiyor. Ergi geçtiğimiz gün de özel şoförünün kullandığı otomobiliyle Bodrum’dan Antalya’ya geçti ve Shine Attalia Otel’de arkadaşları Arzu-Mehmet Kunt çiftiyle buluştu. Oteli çok beğenen Ergi, otelin sahibi Faik Akdil’i ve mimarı Eren Yorulmazer’i tebrik etti.

Yeni evi barbekü partisiyle kutladılar

Ece Erken-Tuncer Öztarhan çifti, Etiler Sarı Konaklar’daki evlerinden Tarabya’ya taşındı. Üstay Villaları’ndaki yeni evlerinin dekorasyonunu uzun sürede tamamlayan çift, önceki akşam bu değişikliği kutlamak için barbekü partisi verdi. Aralarında Kenan Doğulu’nun da bulunduğu arkadaş grubuyla bahçede barbekü yapan Öztarhanlar, önümüzdeki günlerde ise tatil için Bodrum’un yolunu tutacaklarmış.

Sırtımda iz istemem

Nil Bentürk de tatil için Bodrum’u tercih edenler arasına katıldı. Birkaç gün önce Bodrum’a giden Bentürk, objektifimize arkadaşıyla beraber Zuma Beach’te takıldı. Bir ara bikinisinin üstünü çıkarıp yüzüstü yatan ve kız arkadaşından sırtına krem sürmesini isteyen Nil Hanım, güneşlendikten sonra yine son derece dikkatli bir şekilde, kimseye frikik vermeden bikini üstünü giyip kendini serin sulara bıraktı.

Sürpriz parti

Uzun süredir Bodrum’daki Kale Place Restaurant-Bar’da program yapan Perüzar, yeni yaşını geçtiğimiz cumartesi akşamı sahnede kutladı. Sürpriz yapmak isteyen arkadaşlarının sahneye getirdiği pastayı görünce çok duygulanan şarkıcı, pastayı orkestra arkadaşlarıyla birlikte kesip müşterilere dağıttı.

Bedava balayı

Haziran ayında İzmir-Alsancak Damat Tween ADV mağazasından Damat Deluxe smokin takımı alanlar, Maldivler’de 1 hafta balayı seyahati çekilişine katılma hakkı kazanmıştı. Bu çekiliş sonunda kazanan isim Burak Ali Durak oldu. Ödülünü Orka Grup Genel Müdürü Dr. Fatih Anıl ile Kurumsal İletişim Direktörü Pelin Atay’ın elinden alan Durak, mutluluğunu "Şans diye ben buna derim" sözleriyle ifade etti.



Acil önlem gerekiyor

Önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Zeynep Tunuslu’ya rastladım. Sezen Aksu konseri için gelmiş ve en ön sırada yerini almıştı. Gözlerim bir ara Tunuslu’nun gömlek düğmelerinin arasından görünen göbeğine kaydı, şaşırdım! Belli ki diyet reçetesini yırtıp atmış, yaz boyunca da epey kilo almıştı.
Yazarın Tüm Yazıları