1 milyon dolar istiyorum 100 bin YTL veriyor

Klassis Otel'in sahibi Ahmet Hamoğlu, eşi Özlem Hanım'la boşanmak üzere mahkemelik ancak dava henüz sonuçlanmadı, Silivri Aile Mahkemesi'nde sürüyor. Buna rağmen Hamoğlu 6 aydır kendi şirketinde çalışan Neslihan Çak adlı hanımla flört ediyor, hatta yakın dostlarına onunla mayıs ayında nikah masasına oturmayı planladığını söylüyor.

Haberin Devamı

Buna rağmen Hamoğlu 6 aydır kendi şirketinde çalışan Neslihan Çak adlı hanımla flört ediyor, hatta yakın dostlarına onunla mayıs ayında nikah masasına oturmayı planladığını söylüyor. Yaklaşık 1,5 yıl önce oğlunu da alıp evini terk eden Özlem Hamoğlu ise bu evliliğe dair haberleri şaşkınlıkla takip etti.

Garga’da sürpriz doğum günü

Sinan Hotiç, Hotiç mağazalarının sahibi olan babası Ahmet Hotiç için önceki akşam bir sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Arnavutköy’deki Garga Restaurant’ta düzenlenen gecenin diğer mimarı ise, eski Limon mağazalarının sahibi, şimdi ise Garga’nın patronu olan Barış Küce’ydi. Önceki gece ben de son günlerde çok konuşulan Garga’ya uğradım.

Dünya mutfağından örnekler sunan mekan 4 kattan oluşuyor. Giriş katı bar, ikinci katın tamamı mutfak. Üç ve dördüncü katlar ise restoran olarak hizmet veriyor. Personel az ama konularında çok tecrübeli olduklarından servis aksamıyor. Barış Küce de çoğu patrondan farklı; gece boyunca sık sık müşterilerinin masasına uğruyor, hallerinden memnun olup olmadıklarını, bir istekleri bulunup bulunmadığını soruyor.

Hesaplar ise servis ve kaliteye göre gayet makul. Küce ailesine dair bir de hatırlatma yapayım; Barış Bey’in oğlu Cömert, geçtiğimiz yıl manken Tuğba Karaca ile evlenmişti. Genç çifti sık sık bu mekanda görmek mümkün...

80 bin Euro’luk farkı ablası ödedi

Uzun zamandır Mercedes jeep kullanan Helin Avşar, o aracı satıp başka bir otomobilin direksiyonuna geçti. Jeep’ini 40 bin Euro’ya satan Avşar, 120 bin Euro’ya Mercedes SL500 otomobil aldı. Aradaki 80 bin Euro’luk farkı ise ablası Hülya Avşar ödedi. "Ablamdan para aldım ama borç olarak, her ay taksit taksit ona ödüyorum diyen" genç Avşar, Paris Hilton benzetmesi için de şunları söyledi: "Ben Helin Avşar’ım, boş gezmiyor, çalışıyorum. Üstelik Paris gibi çılgın da değilim."

Annelerinin anısına

VİP Turizm’in sahibi Ceylan ve Yasemin Pirinçcioğlu kardeşler, 2001 yılında kaybettikleri anneleri İnci Pirinçcioğlu’nun hayatını konu alan "İnci" adlı kitabı okurlara sundu. Kitapta, Pirinçcioğlu kardeşler "Türk turizminin kraliçesi" olarak nitelendirdikleri annelerinin yaşadıklarını, turizme katkılarını ve anılarını toplamış.

Tuzcuoğlu’ndan aşkına

İpek Tuzcuoğlu, "Aşkıma" adlı kitabını tamamlayıp okurlara sundu. Tuzcuoğlu, kitabın girişinde ise şunları yazdı: "Bu kitap herhangi bir kişiye yazılmamıştır. İçindeki şiirler ve sözler her insan gibi aşkın ve sevginin duraklarında mola vermiş, zaman zaman duygu denizlerine dalmış, aşk damlalarıyla yıkanmış, aşka aşık insanlara ithaf edilmiştir." Kitapta, Rauf Denktaş, Ara Güler, Mehmet Günyeli, Serdar Bilgili, Mithat Bereket, Sinan Çetin, Okan Bayülgen, Alinur Velidedeoğlu, Ahmet Utlu gibi isimler de fotoğraflarıyla yer alıyor.

İtalyan restoranında aşk

İtalyan restoran zinciri Pastarito, Türİtal Grup tarafından Türkiye’deki ilk şubesini İzmir Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde geçtiğimiz yıl hizmete açmıştı. Pastarito, ikinci şubeyi şubat ayının ikinci haftasında İstanbul Suadiye’de, Suadiye Oteli’nin yanında açacak. Restoranın sahibi Ebru Keser Erda, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İtalyan şeflerin hazırladığı özel tatlarla müşterilerini ağırlayacaklarını söyledi.

Sıradışı projeden beş erkek profili

Mavi Jeans, "İstanbul’da Stil Peşinde" başlıklı bir projeye imza attı. Proje kapsamında ünlü simalar, fotoğraf sanatçısı Martin Parr’ın objektifinin karşısına geçti. Parr, farklı alanlarda isim yapmış kişileri birbirinden ilginç kıyafetlerle, farklı mekanlarda görüntüledi. İşte bu çalışmadan 5 çarpıcı örnek...

Reklamcı Ali Taran, yaşamını sürdürdüğü Dubai imzalı bluzu ve ilginç saç şekliyle...

Müzisyen Mercan Dede, kişiliğini yansıtan ilginç gözlük ve bluzuyla...

Şarkıcı Teoman, dudaklarının arasından düşürmediği sigarasıyla poz verdi.

Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz, İstiklal Caddesi’nde yarı çıplak dolaştı.

Modacı Cemil ipekçi, kendi tarzını yansıtan kıyafetlerin içinde...

İstiklal’in ağır konukları

Beyoğlu’ndaki İstiklal Meyhanesi, 5 Şubat akşamı birbirinden ünlü ve ağır konukları ağırladı. Rahmi Koç, Nuri Çolakoğlu, Tezcan Yaramancı, Ali Esat Göksel, Monik Benardete, Azize Can Taylan, Nilgün Dereli gibi isimlerin arasında bulunduğu 20 davetli, Ali Esat Göksel rehberliğinde İstiklal Meyhanesi’nin birbirinden leziz seçeneklerinin ve Birsen Tezer’in şarkılarının tadını çıkardılar.

Irmak’ta organizasyon sürüyor

Irmak Okulları, öğrenci, veli, öğretmen ve tüm çalışanlar için kişisel gelişime katkıda bulunacak eğitim programları planlamaya devam ediyor. Öğretmen, veli ve öğrencilerin birlikte katıldıkları seminer ve atölye çalışmalarında, eğitimi tamamlayan üç unsur bir araya gelerek birbirinin sesini duyuyor, istek ve ihtiyaçlarını fark ediyor, bu da onların karşılıklı empati geliştirmelerini sağlıyor.

Yazarın Tüm Yazıları