Zorluklar fırsata dönüşecek

Bugün Oğlak burcundaki Ay, Yengeç’te dolaşan Satürn’ü sert etkiliyor.

Gökyüzünün bu konumu, geçmişin derinlerinde yatan bilgilerin ortaya çıkması, ataların ve köklerin araştırılması ve şimdiye kadar ilgilenilmeyen üstü örtülü olayların açığa çıkması için zorlayıcı olaylar meydana geleceğini işaret ediyor. Ancak Jüpiter’in uyumlu etkisi bu zorlayıcı durumun fırsata dönüşeceğini ve olumlu sonuçlar doğuracağını gösteriyor.

Tuhaf rüyalar

Aynı rüyayı anne ve çocuk aynı gece görüyorlar. Rüyada görülen kişi o sırada uzakta olan baba... Çocuk annesine rüyasını anlattığı zaman anne telaşlanıyor ve eşini arıyor. Fakat, ondan haber alamıyor. Bunun üzerine otobüse binip eşinin bulunduğu yere gidiyor. Eşini, hastanede şiddetli bir ateşle yatarken buluyor.

Birbirini seven insanlar arasında sevgi bağının yarattığı telepatik iletişim, sevgililer arasında da sıkça görülebiliyor. Hatta, kısmen şuurlu olarak telepatik rüyalar görenler de var. Hemen aklıma gelen bir çiftin bana anlattığı rüya, telepatik rüyalara çarpıcı bir örnek olduğu için aynen aktarıyorum;

‘Şimdiki eşimle o zamanlar nişanlıydık ve tartışıp ayrılmıştık. O gece tam uyumak üzereyken onu zihnimin içinde gördüm. Uyuyordu. Düşüncemde beni aramasını istedim ve o sırada uykuya daldım. Rüyamda bizim eve geldiğini ve birbirimizden özür dilerken görmüştüm. Ertesi günü tıpkı rüyamda gördüğüm gibi bizim eve geldi. Beni rüyasında gördüğünü söyledi. Hem de tıpkı benim gördüğüm gibi.’

Bu rüya, kısmen bilinçli meydana geldiği için daha da ilginçtir. Ancak, birbiriyle çok fazla ilişkisi olmayan kişiler arasında da telepatik rüyalar görüldüğü ve bunların zor durumda bulunan birine ilişkin olduğu anlaşılır.

KİTAP

Astroloji ve seks

Vivian E. Robson’un yazdığı bu kitap kişilerin cinsel potansiyellerini incelerken, astrolojik açıdan karşı cinsle uyumluluğunuzu araştırıyor. Ancak bu kitap astroloji meraklıları tarafından anlaşılır olmaktan uzak. Daha çok astroloji bilen kişilerin faydalanacağı ve inceleyeceği kaynak kitap türünden olduğu için kitabın kapağına ve başlığına bakıp aldanmayın. Fakat astroloji biliyorsanız, gerçekten çok başarılı bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. ‘Gendaş’ Yayınlarından çıkan kitabın çevirisi Ahmet Asaf’a ait.
Yazarın Tüm Yazıları