Yüzükler takıldı

Reina’nın işletmecisi Ali Ünal nişanlandı...

İki yıldır flört ettiği Ayşegül Cihan’ı geçtiğimiz gün Mersin’de oturan ailesinden istemeye giden Ünal, burada nişan yüzüklerini de taktı. 16 Ocak gecesi Bebek’teki Mel’s Restaurant’da bir kutlama partisi verecek olan Ayşegül Cihan-Ali Ünal çifti, düğünü ise yaz aylarının ilk haftası yapmayı planlıyor.

O şimdi asker

Türkiye’nin en lüks otellerinden Antalya’daki Calista Luxury Resort Otel’in ve Özdoğan şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan, geçtiğimiz ay askere gitti. Vatani görevini Diyarbakır’da yapan Ali Özdoğan’ın eşi Mehtap Özdoğan ise 5 buçuk aylık hamile. Erkek bebek bekleyen Mehtap Hanım’ın nisan ayının sonunda doğum yapması bekleniyor. Mayıs ayının sonunda askerden dönecek olan Ali Bey, oğlunu en erken bir aylıkken görebilecek.

Cahide’de eski tas eski hamam

Eğlence mekanı Cahide, müdavimlerinin yoğun isteği üzerine geri döndü! Mekânın yerinde açılan Al Jamal, Çapamarka ekibi tarafından her çarşamba Cahide’ye dönüştürülüyor. Al Jamal’deki Cahide gecelerinin ilki ise önceki akşam yapıldı. “Eski tas eski hamam” sloganıyla düzenlenen bu ilk parti için mekânın girişine, içinde göbek taşı olan bir çadır kuruldu. Drag queen’ler ve cariyeler, müşterileri ‘kadınlar hamamı’nda karşıladı. Al Jamal’in harem odası da erkekler hamamı haline getirildi. Galatasaray Hamamı’ndan getirtilen tellaklar, gelenleri göbek taşında keseleyip masaj yaptı. Al Jamal’in girişine de 12 metrekarelik dev bir ekran kuruldu, böylece içerideki şovlar sokağa yansıtıldı. Mekâna gelenlere hediye olarak kese, sabun, ponza taşı ve hamam tasları dağıtıldı. Yılmaz Uslu’nun yaş gününün de kutlandığı geceye Belma Simavi, Güler Yiğit, Haldun Dormen, Halil Değer, Ahu Tuğbay, Ahu Aysal, Dina Topbaş ve şah Yaycı gibi birçok ünlü sima katıldı. ızzet Çapa’nın bu gece için Fransa’dan özel şov grubu getirttiğini de belirteyim.

Bebek alışverişi

şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Altınbaş’ın kızı Fatoş Altınbaş, geçtiğimiz yıl evlenmişti. Bir an evvel anne-baba olmak isteyen çift, mutlu haberi evliliklerinin altıncı ayında aldı. Çift bir kız bebek istiyordu, Allah da gönüllerine göre verdi. Geçtiğimiz ay ultrasona giren Fatoş Hanım bir kızı olacağını öğrendi. Fatoş Sarıgül, bebeği için alışveriş yapmak üzere yılbaşından hemen sonra annesiyle birlikte Amerika’ya gitti. Anne-kız, bebek için aldıkları bavullar dolusu eşyayla önceki gün ıstanbul’a döndü.
Yazarın Tüm Yazıları