Yeni yılın yeni aşıkları

Didem Uzel ile Mehmet Ertem, 2007 yılında açığa çıkan ilk sürpriz aşkın kahramanları oldu. İlk evliliğini Rüstem Batum’un kardeşi Murat Batum’la yapan Didem Uzel ile tekstilci Mehmet Ertem, yılbaşı gecesi Etiler Şamdan’daydı...

Mustafa Denizli’nin büyük kızı Selin Denizli ile yaşadığı aşkla adını duyuran Ertem ile eski model Didem Uzel’in /images/100/0x0/55eb0cfaf018fbb8f8a7d182aşkları henüz çok yeni... Öte yandan Uzel, yakın arkadaşı Esin Moralıoğlu’nun İshak Cerit’le evlenmesinden sonra, ikinci kez nikah masasına oturmaya sıcak baktığını söyler olmuştu. Bu sürpriz aşkın akıbetini de zaman gösterecek.

Buruk kutlama

Jefi-Yasemin Kamhi çifti, yıllardır olduğu gibi yeni yılı yine Park Şamdan’da karşıladı. Ama bu kez bir fark vardı; yılbaşını ailece kutlamayı adet edinen çiftin yanında kızları bulunmuyordu. Sinan Kosif’le evlenip New York’a yerleşen büyük kızları Melda ve tatil için ablasının yanına giden küçük kızları Lara’nın yokluğunda, yeni yıl biraz buruk karşılandı.
/images/100/0x0/55eb0cfaf018fbb8f8a7d184
Yeni yıla cazla girdiler

Antalya’daki Sungate Port Royal Otel’de yeni yıl gecesi çok renkli geçti. Aşkın Arsunan Blue Print Project’in sahne aldığı gecede, konuklar sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Dağa demir attılar

Simla-Hüsamettin Beyazıt çifti, yaz aylarını Göcek’te, bir akrabalarının teknesinde geçirmişti. Beyazıtlar, kış aylarında ise Uludağ’a demir attılar. Yeni yılı dağda karşılayan, bayram tatilini yine burada geçirmeyi tercih eden çift, sömestr tatili için de çoktan rezervasyon yaptırmış bile...

Pistten inmediler

Bahar-Ozan Şer çifti yeni yıla Uludağ’da girdi. İki oğullarıyla birlikte Bahar Hanım’ın babası Hayri Yazıcı’ya ait Grand Yazıcı Otel’de kalan Şer çifti, tatil boyunca hemen her gün pistteydi. Büyük oğullarının kayak yapmak istemesi üzerine kendilerini piste atan çift, küçük oğullarını ise otel odasındaki bakıcılarına emanet etti.

Kartalkaya’da kayak keyfi

Bolu, Kartalkaya’daki Dorukkaya Mountain Ski&Resort bayram tatilinde birbirinden önemli isimleri ağırladı. Aralarında Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve sevgilisi Ronit Gülcan, Fuji Film Türkiye Temsilcisi Mehmet Garan’ın da bulunduğu birçok elit isim kar kayağının keyfini doyasıya çıkardılar. Mustafa Koç iki kızı Aylin ve Esra Çiğdem’in de sıkı birer kayakçı olduğunu belirtiyor.

Sofa’da müzayede

Yeni koleksiyonların oluşturulması ve resim sanatına ilgi duyan genç neslin cesaretlendirilmesi amacıyla Artium Sanat Evi tarafından düzenlenen "Kış Müzayedesi" 14 Ocak günü saat 14:00’te The Sofa Hotel & Residence’da gerçekleştirilecek. Eserler 08-13 Ocak tarihleri arasında da Artium Sanat Evi’nde düzenlenen tanıtım sergisi ile beğeniye sunulacak. Müzayedenin en pahalı parçasına gelince; Hoca Ali Rıza’nın karton üzerine yağlıboya "Fıstık Çamlı Peyzaj"ı 60 bin YTL açılış fiyatı ile satışa çıkacak.
Yazarın Tüm Yazıları