Yeni yılda yeni umutlar

Başarlı iş kadını Sema Cıngıllıoğlu, 2006’ya yeni umutlarla girdi.

Oğlu Kerim ve kızı Begüm’le birlikte yeni yılı evde karşılayan Sema Hanım, aile geleneğini bu yıl da yaşatmanın gururunu yaşıyor. Evde vakit geçirmekten hoşlanan, İstanbul gece hayatının curcunasına kendini pek fazla kaptırmayan Cıngıllıoğlu’nun en beğenerek izlediği dizi ise Sanem Çelik’in başrolde olduğu Aliye.

2006’ya buruk merhaba

İzmir’in ünlü sanayicilerinden Tonguç Ösen, 29 Aralık’ta vefat etti. Kızı Büşra Ösen, bu yüzden yeni yıla babasını kaybetmenin üzüntüsüyle girdi. İngiltere ve Fransa’da sürdürdüğü eğitimini tamamlayıp geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye dönen, babası Tonguç Bey’i ikna edip İstanbul’a yerleşme kararı alan Ösen, işadamı babasının izinden gitmek yerine de moda dünyasında iddiasını sürdürmek istemişti. Tasarımlarıyla dikkat çeken Büşra Hanım için ustalar "Gelecek vaat ediyor" diyor.

Londra yolcusu

Eda Sapmaz, yeni yılı ailesiyle kutladı . Yılbaşında anne-babası Nilgün-Adnan Sapmaz’la olmanın mutluluğunu yaşayan Eda Hanım, önümüzde üç haftayı yurtdışında geçirecek. 8 Ocak’ta Londra Boat Show ve 21 Ocak’ta Dusseldorf Boat Show’da, Tuzla’daki tersanelerinde ürettikleri tekneleri sergileyecek olan Eda Sapmaz, tekne çizimlerinin otoriteler tarafından beğenildiğini söylüyor.

Evde kızıyla

Arzuhan Doğruol, yeni yılı Emirgan’daki evinde karşıladı. Kızı Gizem, anne-babası ve kız kardeşi Neslihan’la birlikte yeni yıla giren Arzuhan Doğruol, Nişantaşı’ndaki aksesuvar mağazasını kapattıktan sonra tekstil işine geri döndü. Arzuhan Hanım kızı Gizem’in hayattaki en önemli varlığı olduğunu söylüyor.

Aşk meleği ödül aldı

Kemer Golf&Country Club, heyecan dolu ve çekişmeli olduğu kadar alabildiğine eğlenceli bir yarışmayla 2005’e veda etti. Bu yıl ikincisi yapılan geleneksel kostümlü binicilik yarışmalarında profesyoneller, amatörler ve aileler bir arada yarıştılar. Sencer Can ise yarışların kostümler bölümünde "Aşk Meleği" kostümüyle Gülberk Bekgöz’le birlikte 3.’lük elde etti.

Bavullu alışveriş

Adnan-Begüm Şen çifti her yılbaşı olduğu gibi aileleriyle girdiler yeni yıla. Levent’teki evde Ali-Benta Şen, Metin-Aslı Şen çifti ve çocuklarla girilen yeni yıl öncesi Begüm Hanım, ailenin fertlerine hediye aldı. Metrocity’den alışveriş yapan Begüm Şen, bir de büyük bavul satın aldı. Hediyelerini bu bavula koyan Şen, kapının önünde bekleyen arabasına kadar bavulunu zorlukla taşıdı.

Mahsun’un resim sevgisi

Yaptığı nü resimlerle adını Türkiye dışında, Almanya ve Fransa’da da duyuran ressam Leyla Konuk, 21. kişisel sergisini Rumelihisarı Sade Kahve’de açtı. Daha önce başta Paris ve Köln Freund Theater’da olmak üzere yurt dışında ve Türkiye’de birçok galeride kişisel sergi açan Konuk, sayısız karma sergilere de katıldı. Almanya’da Köln Malschule Akademie’de resim eğitimi alan sanatçı, çalışmalarını Arnavutköy’deki kendi atölyesinde sürdürmekte. Resimlerinde insanların yaşam tarzlarını ve insan sıcaklığını tema edinen Konuk, tam bir Gaugen hayranı. Bu hayranlığı işlediği Afrika ve Küba motifli yağlı boya tablolara da yansımış. 23 Ocak’a kadar sürecek olan sergideki kırmızı rengin ağırlıkta olduğu eserler, Latin izlerini, coşkusunu ve hareketliliğini taşımakta. Leyla Konuk’un sanatçı kimliğine hayran olduğunu söyleyen Mahsun Kırmızıgül de sergiyi gezenler arasındaydı.

Yeni şube

Anadolu yakasındaki balıkçı Del Mare, suşi servisi vermeye başladı. Del Mare’nin alt katında açılan Sushi Mare’de suşiseverlere hizmet ediliyor. Buranın müdavimleri arasında Neşet-Şirin Yalçın, Elif-Mehmet Germiyanlıgil ve Ela-Cemal Konakçı çifti yer alıyorlar.
Yazarın Tüm Yazıları