Yeni sevgililerle ikinci bahar

Eşlerinden kısa bir süre önce boşanan Erkut Soyak ve Burak Duruman, şimdi yeni sevgilileriyle ‘ikinci baharlarını’ yaşıyor.

Haberin Devamı

Aslı Soyak’tan boşanan Soyak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Soyak’ın Ayşe San’la aşk yaşamaya başladığı haberi, birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla ilk kez bu köşede yayınlanmıştı.

İlişkilerini gizli saklı sürdüren sevgililer, benim haberimden el ele ortaya çıkmış, birlikte Günay’da sahneye çıkan Ebru Gündeş’i dinlemeye gitmişti.

“Erkut’la eşinden ayrıldıktan iki yıl sonra flört etmeye başladım” diyen ve yuva yıkan kadın olmadığını söyleyen Ayşe San ile Erkut Soyak’ı geçtiğimiz hafta sonu yine Günay’da gördüm. Burak Duruman ile sevgilisi Zeynep Egeli’nin de eşlik ettiği ikili, en ön masada Sibel Can’ın şarkılarıyla eğleniyordu.


Demet Hanım’ın ağır misafirleri

Demsa Holding’in patronu Demet Sabancı Çetindoğan, geçtiğimiz hafta sonu ünlü oyuncu Audrey Hepburn’ün oğlu Luca Dotti ve II. Abdülhamit’in torunu Osman Ertuğrul Osmanoğlu’nun eşi Zeynep Osmanoğlu’nu İstanbul’da ağırladı. Çetindoğan, Hepburn’ün şöhretin zirvesindeyken Yunan adalarına yaptığı gemi yolculuğunda tanıştığı İtalyan eşi psikiyatrist Andrea Dotti’den olan çocuğu Luca Dotti için Cahide Gold’da doğum günü partisi verdi. Cahide ekibi, Hepburn’ün filmlerindeki kostümlerden esinlenerek sürpriz bir şov sergiledi.

Haberin Devamı


Altın günü

Ünlülerin avukatı Altın Mimir, 41'inci yaşını Levent'teki Edition Otel'in içinde hizmet veren Cipriani Restoran'da kutladı. Geceye Ayşe-Sinan Engin, Derin Mermerci, Suzan-Turgut Toplusoy ve Semiramis Pekkan'ın da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katıldı. Kutlamada Altın Mimir'in adına uygun olarak "Smirnoff Gold" ile yapılan kokteyller ikram edildi.


Lucca'da sanat

Cem Mirap’ın sahibi olduğu, İstanbul’un en popüler yeme-içme ve eğlence adreslerinden Lucca, düzenlediği sanatsal aktivitelerle de adından söz ettiriyor. Mekân şimdi de İngiliz illüstratör David Bray’in sergisine ev sahipliği yapıyor. Sponsorluğunu Absolut’un üstlendiği sergi, 21 Mart’a kadar Lucca’da görülebilir.

Yazarın Tüm Yazıları