Yeni bir Kim doğuyor

İngilizlerin prenses Kate Middleton’un kız kardeşi Pippa Middleton’dan sonra yeni bir sevgilisi daha var:

Haberin Devamı

Tenisçi Andy Murray’nin sevgilisi Kim Sears

Önceki hafta Wimbledon Tenis Turnuvası’nda, İngiliz erkeklerinin 77 yıllık kupayı alamama lanetini sona erdiren Andy Murray, üç buçuk saat boyunca Sırp rakibi Djokovic’e karşı raket sallarken ekran başındaki milyonlar sevgilisi Kim Sears’ı (25), Google’lamakla meşguldü. üç buçuk saatte sevgilisi Sears’a da yarım milyon Google tıklaması kazandırdı. Bazı yayınlar turnuvayı Kimbledon diye adlandırdı bile.
Hayvan portreleri yapan sanatçı Kim şu sıralar İngiltere’de bütün paparazzi dergisinde yer almaya başladı . Çeyrek final maçında giydiği çiçekli Zara elbise ve final maçındaki 925 sterlinlik Victoria by Victoria Beckham elbisesi turnuvadan sonra yok satmış.
Yedi yıllık beraberliklerinde çift bu seneki Wimbledon turnuvasıyla adeta en parlak ve şanslı dönemlerine girdi. Beckham çiftinin menajeri ve televizyon prodüktörü Simon Fuller, Kim’le de anlaşmak üzere.
Kim’in potansiyeli göz önüne alındığında iyi bir rol model olabileceğini düşünüyor birçok halkla ilişkiler uzmanı. Çok yakın bir zamanda bir saç ürünü kampanyası veya kapsül bir kıyafet koleksiyonu çıkarması bekleniyor. Hatta ünlü İngiliz markası Burberry’nin Sienna Miller ve kocası Tom Sturridge’den sonra kampanya yüzü olarak Andy ve Kim ile anlaşmak üzere olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Kulüplerden çıkan moda

Victoria&Albert Müzesi’ndeki From Club to Catwalk sergisi 1980’lerin moda-müzik-kültür üçgeninden örnekler sunuyor. 1980’lerin en parlak tasarımcıları John Galliano, Vivienne Westwood, Rıfat Özbek ve kulüp kültürüyle bağlantıları; ünlü performans sanatçısı Leigh Bowery ve Boy George’un birçok kıyafeti ve fotoğrafı var. Ve tabii ki dönemin ikonik gece kulüpleri Taboo ve Blitz.

Yazarın Tüm Yazıları