Kaos içindeki düzen

Merkür’ün gerilemesi devam ederken, aksiyon gezegeni Mars, disiplin gezegeni Satürn’le işbirliği yapıyor. Tuhaf ama işler hem karışacak hem yoluna girecek.

Haberin Devamı

KOÇ-Yolculuk detaylarına dikkat!
Bir ders almaya başlamış veya yurtdışına bir seyahat planlıyor olabilirsiniz. Seyahat edecekseniz gecikme ve karışıklıkları önlemek için yolculuk detaylarınızı iyice gözden geçirin. Perşembe günü kariyerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
BOĞA-Maddi konular gündemde
Arkadaşlarınızla para konusunda yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Borç verdiyseniz hemen geri alamayacaksınız. Burcunuzda bulunan Mars, seyahat ve yükseköğrenim evinizdeki Satürn’e destek olacak ve ufkunuzu genişletmeniz için sizi teşvik edecek.
İKİZLER-Verimli bir hafta
Profesyonel hayatınızda gecikmeler ve yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Özellikle cuma gününe dikkat edin. İletişim sorunları yaşasanız da, aksiyon gezegeni Mars, disiplin gezegeni Satürn’le işbirliği yaptığından genel olarak verimli bir hafta geçireceksiniz.
YENGEÇ-Biraz düşünün
Öğrenciyseniz ödevlerinizi yedekleyin, seyahat edecekseniz gecikmelere karşı dikkatli olun. Merkür’ün Jüpiter’e yapacağı zor açı, bu karışıklıkları artırabilir. Merkür gerilemesi, son birkaç ayda aldığınız hayat dersleri üzerinde düşünme fırsatı verecek.
ASLAN-Sıkı çalışın
Bir ev veya ihtiyaç kredisine başvuracaksanız gerekli evrakı hazırlamayı son dakikaya bırakmayın. İlerleyen günlerde Merkür, Jüpiter’le ters düşeceğinden, gecikme ve teknik sorunlara yol açabilir. Sıkı çalışıp bazı işleri halletmek için iyi bir zamandasınız.
BAŞAK-Kendinize odaklanın
Partneriniz, iş ortağınız ve ailenizle yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Aksiyon gezegeni Mars kendini ifade evinizdeki disiplin gezegeni Satürn’le uyum içinde olduğundan, başkalarının istekleri yerine yaratıcı girişimlerinize odaklanın.
TERAZİ-Yedekleme yapın
Cep telefonu ve bilgisayarınızı yedekleyin. Başvurduğunuz krediden olumlu sonuç alabilirsiniz veya elinize toplu para geçebilir. İmzalamanız gereken belgeler için iki hafta sonra Merkür’ün düze dönmesini bekleyin.
AKREP-Hesabı kontrol edin
Bu hafta Jüpiter eğlence ve aktivite evinizdeki Merkür’le karşı karşıya gelecek. Gece dışarıya çıkarsanız ödeyeceğiniz hesapları iyice kontrol edin. Perşembe gününü hayatınızdaki kişiye adayabilirsiniz. Ancak önemli konuşmalar yapmayı iki hafta sonraya bırakın.
YAY-Sabırlı olun
Merkür gerilerken herkes iletişim sorunu yaşayabilir, sabırlı olun. Satürn etkisi altındayken başarılı olmak için yavaş ve istikrarlı bir çaba göstermeniz gerekir. Ancak Satürn’ün Mars’la bağlantı kurması, hedeflerinize ulaşmak için gerekli olan enerjiyi size verecek.
OĞLAK-İletişim sorunları
Hafta sonu Merkür, Jüpiter’e karşı geleceğinden, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Unutmayın, bu geçici bir durum ve Merkür gerilerken herkes aynı zorlukları yaşar. Ama bu sıralar özellikle yaratıcılıkla ilgili girişimlerde başarılı olabilirsiniz.
KOVA-Para geç gelecek
Hesabınıza bir para gelmesini bekliyorsanız gecikmeler yaşayabilirsiniz. Evinizi dekore etmeyi düşünüyorsanız hazırlıklara başlamak için ideal zamandasınız. Ancak sipariş aşaması için Merkür’ün düze döneceği iki hafta sonrasını bekleyin.
BALIK-Arkadaşlar iyidir
Bu hafta işyerinde kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Cuma günü gezegenlerin durumu bu konuyu sizin için daha iyi hale getirecek. Ayrıca arkadaşlarınız size destek olacak. Size değer ve önem veren kişilerle vakit geçirmeye çalışın.
Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları