Farah’ın tuhaf kostümü

Farah Zeynep Abdullah’lı, Boran Kuzum’lu, Hande Ataizi’li ‘yeni Aşk-ı Memnu’ “Bihter”in galası yapıldı. Geceye FZA’nın kıyafeti diyemeyeceğim, “kostümü” damga vurdu.

Haberin Devamı

Kostüm, çünkü kolları tülden ama gece kıyafeti değil. Altında danteli var ama kombinezon değil.

Yakası yüksek ve fermuarlı ama eşofman değil. Önü işlemeli ama kilim değil.

Yazıyla tarif etmesi zor, fotoğrafı incelemeniz lazım.

Farah’ın tuhaf kostümü

Maison Margiela’nın bu “ürünü” 124 bin küsur liraymış bir de. Parasını kendi verdiyse yazık oldu “Bergen” filminden kazandığı paralara.

Gerçi onun galasına da yine çok tuhaf bir kılıkla katılmıştı.

Yok 124 bini yapımcıya ödettiyse neyse o zaman, ziyan olmaz, evde temizlik yaparken falan giyebilir.

Buna mukabil Farah Zeynep Abdullah’ın filmin setinde birbirine girdiği Hande Ataizi göz doldurdu galada.

Haberin Devamı

Sen Bihter Ziyagil’sin, aptallık etme” repliğini taşıyacak en uygun isim olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Keşke Farah kavga edeceğine, nasıl giyinileceğine dair birkaç tüyo alsa Hande’den.

Farah’ın giysisi yüzünden ekibin gala fotoğrafı, kasım sonunda Zorlu PSM’ye gelecek İngiliz post punk grubu IDLES’in fotoğrafına benzemiş.

Bu arada Demet Akalın’ın Farah’ın kıyafetiyle ilgili yorumunu da çok beğendim.

Şuraya yazayım: “Ahhh Serenay çuval giyse yakışıyor işte...”

Turabi’nin akıl ötesi açıklaması

Survivor’a katılacağı açıklanan ve o gün bugündür rakiplerinin fotoğraflarına falan ateş eden Turabi, yarışmadan çekildiğini duyurdu. Bu kadar iddialı ve özgüvenli bir adayın yarışmadan çekilmesi haber tabii ama daha komik bir yanı var bu çekilişin. Turabi’nin ağzından dinleyelim:

“Rahatsızlığımın nedenini sorup duruyorsunuz arkadaşlar. Anlatayım. The Challenge yarışmasını kazanıp Hollywood sektörüne girince gizli ve çok güçlü bir yapının dikkatini çektim. (Gizli ve güçlü yapıların da Turabi’den başka işi gücü yoktu.) Hatta Facebook’ta gördüğüm bir habere göre Cem Yılmaz ve Tarkan da bu yapının üyelerinden. (Dikkat ederseniz örgüt gizli ama üyeleri Facebook’ta.) Bana, aralarına katılmam karşılığı Beverly Hills’te lüks bir villa, 100 milyon dolar nakit para ve Hollywood’da senede en az bir yüksek bütçeli filmde başrol teklif ettiler. (E şimdi haklı burada. Koskoca Turabi’yi transfer edeceksen, Suudilerin Ronaldo’ya ödediği 75 milyon dolardan fazlasını gözden çıkaracaksın.)

Haberin Devamı

Hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Ama karşılığında sadakatimi ölçmek için köpeğimin canını almam gerektiğini söylediler. Hemen teklifi reddettim. (Buna yorum bile yapamıyorum.) Sonrasında da suikast girişiminde bulundular ama başarısız oldular. Halen deniyorlar ama dostlarım sayesinde çok şükür hayatta kalmaya devam ediyorum.

Uzun lafın kısası İlluminati’nin suikast girişimi sonucu bu hale geldim. Maalesef Survivor All Star 2024’e sağlığım yetişmeyecek.

Sadece şu son cümleyi söylemek için bu kadar safsataya ne gerek var?

Madem Cem Yılmaz’ı anmış, bari onun cümlesiyle cevap verelim: “Turabi’nin beden sağlığını bilmiyorum, umarım en yakın zamanda iyileşir ama beyin ölümü gerçekleşmiş bunun...”

Haberin Devamı

Yalancı çoban masalı

Ardahan’da bir çobanın fil gördüğünü iddia ederek paylaştığı fotoğraf ortalığı karıştırdı. Bütün şehir bu haberi konuşmaya başladı, jandarma alarma geçti.

Sonunda valilik kentte fil olmadığına dair açıklama yaptı.

Tıpkı sürüye kurtların saldırdığını söyleyen yalancı çobanın masalı gibi. 

O da eğlenmek için köylüleri kandırıyordu ama kurtlar gerçekten geldiğinde artık kimse ona inanmamıştı.

Ortalığı velveleye verdiği için Ardahanlı çobana bir ceza verilecek mi bilmiyorum.

Ayrıca Ardahan’da fil olabileceğine inananlara ne demeli, o da ayrı konu.

Ama bundan sonra o çoban efsanevi Anadolu parsını gerçekten de görse, uzaylılarla tavla da atsa, Kocaayak’la karşılıklı çiftetelli de oynasa, kimse ona inanmayacak.

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları