Çeşme sezon ortası karnesi

Ramazan bitmek üzere ve bayram tatiliyle birlikte Çeşme, yarım kalan sezonuna kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Peki yazın geri kalan yarına kim hazır, kim geri kaldı? Hangi beach daha popüler, kim nal topluyor? Yemeğe restorana mı gitmeli yoksa balıkçı mı tercih etmeli?

Haberin Devamı

Yüzmeye nereye gitmeli?


BEACH CLUB’LAR

- En popüleri: Fly-inn... ‘Karaköy-Bej’in açılmasıyla beraber doyuramadığı/memnun edemediği kitleyi de çekmeyi başardı: Caroline Koç, Saba Tümer, Burcu Esmeroy, Tanem Sivar...
- En sosyal medyatiği: Yine Fly-inn... Her köşebaşında, otobüs üzerinde, billboard’da olduğu yetmezmiş gibi, sosyal medyadan da dört koldan saldırıyorlar. Azimleri takdire şayan.
- En romantiği: Madea Kum Beach... Yılların akşamüstü romantizmi... Sahilindeki günbatımı yürüyüşlerinde ne aşklar doğmadı ki...
- En havalı kızlar/oğlanlar: Zio Beach... Kolyeler, halhallar, fosforlu bikiniler, uğraşılmamış gibi duran ama tuvalette özenle yapılmış saçlar havada uçuşuyor.
- Bence en güzeli: Zio Beach... Çünkü Türk-İtalyan ortak yapımı. Ortada bir sürü İtalyan model dolaşıyor. Elinizi sallasınız sosyetiğe, şarkıcıya, modele çarpıyor.

Haberin Devamı

Çeşme sezon ortası karnesi

Amaaan, at buvalları çık!


OTELLER

- En popüleri: Taş Otel... Alaçatı’nın ilk oteli. Yıllar popülerliğinden hiçbir şey kaybettirmedi, gittikçe güzelleşip klasikleşti.
- En sosyal medyatiği: Merge Hotel... Her hafta neredeyse atlamadan düzenledikleri kermes/sosyal etkinlik/partiyle sürekli sosyal medyanın gündemindeler. Bakalım bugündem onlara popülarite olarak dönecek mi?
- En romantiği: Alavya... İsmi bile ‘I love you’dan geliyor. Epeyce pahalı ama romantizm garanti.
- En havalı kızlar/oğlanlar: La Capria Suites. Kenan Doğulu gibi ünlüler Çeşme’ye geldiklerinde burayı tercih ediyor.
- Bence en güzeli: Kurabiye Hotel... Fotoğraflarını gördükçe iç geçirip, işten kaçıp, gidesiniz, gidesiniz geliyor.


Bu yaz sabahlar olmasın!

GECE KULÜPLERİ
- En popüleri: Otto... Gene şampiyon, yine lider, hâlâ açık ara
- En sosyal medyatiği: Öküz... Futbolcu, manken, şarkıcı, türkücü, kısaca Televole kültüründen kimi arasanız orada. Paparazziler dahil! Hem sosyal hem matbuu medyadasınız, gülümseyin!
- En romantiği: Pazar akşamı Paparazzi’si... Çiftlere özel Latin müzikleriyle başlıyor, pazar geceleri ‘Yol Project’in avaz avaz eşlik edilen şarkılarıyla devam ediyor. Bağır kurtul: Bünyeden Türkçe detoksu!
- En havalı kızlar/oğlanlar: Sole Mare... Bir İzmirli klasiği. Zaten İzmir’in bir denizinin tuzu, bir de kızları. En güzel kızlar neredeyse, yakışıklı oğlanlarda peşlerinden orada.
- Bence en güzeli: Dusk... Yeni kontenjanından: Kum Beach’in içinde bu sene açıldı, sabah 7’ye kadar devam eden partileriyle anılıyor. İlk dörk haftası iyi geçti, bakalım devamı nasıl olacak?

Haberin Devamı

Akşam ne yesek?


RESTORANLAR

* En popüleri: Kapari bahçe... Hacımemiş Mahallesi’nin yenisine gitmediyseniz, bu sene Çeşme görmemiş muamelesine hazır olun.
* En sosyal medyatiği: Asma Yaprağı... Bahçesinde yer bulmak günler öncesinden imkânsız. Resmi hesabının 30 bin takipçisi var, Alaçatı için inanılmaz sayı...
* En romantiği: Mancar... Fine dining köy ortamına daha iyi uyum sağlayamazdı. Esintisi, müzikleri ve zengin kavıyla keyiften sarhoşluk garanti.
* En havalı kızlar/oğlanlar: Kapari Bahçe... Yanık tenlerine sürdükleri parfüm kokularını rüzgara saçan güzel kızlar sizce peşlerinden hangi sürüleri sürükleyorlar?
- Bence en güzeli: Tabla... İstanbul Gile’cilerin yeni yeri. Fine dinning mutfağın sokak yüzü görmüş hali...

Haberin Devamı


Denizden babam çıksa...


BALIKÇILAR/MEZECİLER

- En popüleri: Ferdi Baba Köyiçi... En iyisi mi? Hayır. Ama Şifne’de ilk açıldığı günden beri popülaritesini koruyor.
- En sosyal medyatiği: Karina... Instagram’da ‘places’ten arattığınızda karşınıza yüzlerce fotoğraf çıkıyor. Ama milletin Fatih Usta’nın yemekleriyle coşup kendilerini sosyal medyaya fotoğraf koymaktan alamamaları gayet doğal.
- En romantiği: Ada Balık... Fazlasıyla salaş olsa da kumsalda ayaklarınıza değen su, güneşin batışı ve müthiş mehtabı sayesinde romantizmin doruklarına çıkıyorsunuz.
- En havalı kızlar/oğlanlar: Küfe... Haftasonu DJ’lerinin yaptığı oynak müzikte kendilerini kaybetmeye gelmiş güzel kız masaları görmeniz çok olağan.
- Bence en güzeli: Fava Restoran... Çünkü 50 çeşit mezeye ek leblebi tatlısı yapıyorlar, parmaklarınızı yersiniz. En, en, en....

Haberin Devamı


Nerede eğlenelim?


BARLAR

- En popüleri: Alarga... Hacımemiş’in Lucca’sı. Yemekle kulüp arasında uğramayan gecede ‘yok’ yazılıyor.
- En sosyal medyatiği: House 44... Kendinizi bir dizi setinde hissedebilirsiniz. Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan... Çeşme’ye adımını atan oyuncu soluğu orada alıyor.
- En romantiği: Alancha... Fanfinifinfon yemek yeri olarak bilinse de akşamüstü manzarası çok iyi, müzik bamgüm değil...
- En havalı kızlar/oğlanlar: Göz Lounge... Alaçatı’da havalı tipleri bulmak Çeşme’yi iyi bilen İzmirli kızların gittiği yerleri bulmakla mümkün. Değişmez adresleri yine İzmirli Göz Lounge.
- Bence en güzeli: Köyün Delisi... Saat 12.00 olduktan sonra Çeşme’de eli/yüzü düzgün kim varsa orada. Hem çılgın kalabalıkta flört için ideal hem de meşhur armutlu kokteylleri akıllara zarar.

Yazarın Tüm Yazıları