Şaşırtıcı olaylara karşı tedbirli olmalıyız

Şaşırtıcı olaylar ya da gelişmeler hepimizi hayrete düşürebilir. Belli gelişmeleri hafife almamız durumunda, şaşırtıcı olaylar karşısında aklımız olan bitene mantıklı açıklama getirmekte veya yöntem belirlemekte geç kalmış olabilir.

Haberin Devamı

Tüm burçlar için gün geneli: Şaşırtıcı olaylar ya da gelişmeler hepimizi hayrete düşürebilir. Olayların beklediğimizden çok farklı şekilde gelişmesi şaşkınlık nedeni olabilir. Belli olayları hafife almamız veya gelişmelere yüzeysel yaklaşmamız durumunda, olası hayrete düşürebilecek olaylar karşısında aklımız olan bitene mantıklı açıklama getirmekte veya yöntem belirlemekte geç kalmış olabilir. Dolayısıyla, olan en küçük hadiseyi bile dikkatle ve olasılıkları hesaplayarak ele almak gerekiyor. Birkaç gün ve birkaç ay için önemli olabilir: Nisan ayı boyunca(detayları 1 Nisan, 14 ve 21 Nisan tarihli yazılarımda bulabilirsiniz) önemli uyarılar kaleme almış, seçimlerden çok, seçim sonrası artan saldırgan kişi, grup ve ülkelere dikkat çekmek istemiştim. Özellikle, gizli örgütlere, öfkeye ve gizli kapaklı hain tutumlara ve de gizli ajandalara değinmiştim. Nisan ayından itibaren haberlere göz gezdirildiğinde, neler yaşadığımız da ortadadır malum. Bugünden (Mars ve Uranüs karşıt açısı) itibaren yaz ayları boyunca ise, bugün, yarın, yarından sonra ve 3-10 Temmuz aralığı en yakın tarihler olmak üzere, bu yıkıcı, yakıcı ve saldırganlığı tetikleyen etkiler artarak kendini devam ettiriyor.

Haberin Devamı

Aralık ayının son haftasında da benzer bir gezegen konumu oluşmuştu, ama bu sefer biraz daha farklı olabilir. Bazı şaşırtıcı olayları yüzeysel algılamak akabinde hayrete düşüren olayları beraberinde getirebilir. Dolayısıyla serinkanlı olmak ve süreci en iyi şekilde yönetmek gerekiyor. Bu etkinin çatışmaları körükleyen etkilerinin yanı sıra, patlamalar ve hava faaliyetlerine bağlı zor koşullar oluşması, doğal felaketler, kazalar veya elektrik elektronik problemlerine bağlı aksilikler ya da kazalar da dünya genelinde gündeme gelebilir. Yaz ayları boyunca bireysel anlamda veya kitlesel olarak, görünen ani veya şaşırtıcı olayları, şiddet içeren olay ve kişileri doğru yönetmemiz gerektiği kadar, bir o kadar da konuşulmayan veya yansıtılmayan gizli olaylara veya gizli ajandalara karşı uyanık olmamız gerekiyor. İşaretler her zaman olduğu gibi açık algılanmamalı ve söylenenin tam tersi olasılıklar da ciddi şekilde ele alınarak hareket edilmeli. Tedbirli, serinkanlı ve aynı zamanda uyanık olunması gereken bir süreçteyiz. Ani tepkiler, acele hareketler ya da aşırı özgüven veya hafife alma türünde abartılı davranışlar zararlı sonuçlar doğurabilir. Biraz tedbir ve metanet herkese iyi gelecektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Koç
İkili ilişkilerinizde, işbirliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir. Belli kararları açıklamak veya ısrarcı olmak için uygun bir gün olmayabilir ve ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı da tedbirli olmanızda fayda var.

Boğa
Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var. İş hayatınızla ilgili konuları kendinize saklamalı işinizle meşgul olmalısınız. Kaçınılmaz olanı kabul etmek etrafınızdaki değişikliklerle başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.

İkizler
Önümüzdeki, ilginç olarak nitelendirilebilecek birkaç gün içinde yüzünü gösterebilecek fırsatlar veya alacağınız kararlar son karar niteliğinde olabilir. Dış görünüşünüze daha fazla önem vereceğiniz üç haftalık süreçtesiniz. Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Yengeç

Esnek ve çabuk hareket edebilir durumda olmanız çözülmesi imkansız konularda manevra şansı tanıyabilir. Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz. Bu tür katılımlar kendi planlarınızdan önce uğraşılması gereken yeni konuları gündeme getirebilir.

Aslan
Yakın çevre ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz, karşıt fikirler ve sürtüşmeler söz konusu olabilir. Ancak, dışa dönük kişiliğiniz bugün olmasa da yarın faydalı sonuçları masaya getirecektir.

Başak
Yöneticilerinizle veya üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizin genel gergin ortama rağmen gelişebileceği, iş hayatınızda pratikleşeceğiniz ve kendinizi gösterebileceğiniz üç haftalık süreçtesiniz. Para ve kaynak kullanımı konuları ön planda.

Haberin Devamı

Terazi
Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir. Her ne olursa olsun akışa uygun ilerlemelisiniz. İkili ilişkileriniz açısından gergin günler. İlişkileri kopartma noktasına getirmemek için sakinliğinizi korumanız ve ani tepkilerden kaçınmanız gerekiyor.

Akrep
Duygu ve düşüncelerinizi gözden geçirin. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir. Belli bir anlaşma ya da yatırım konusunda net olmamanız sorulara ve sorgulara neden olabilir. Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz. Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Yay
Sürprizlere açık bir gün. Uzun vadeli plan veya ilişkilerinizde etkili olabilecek rastlantısal olaylar söz konusu. Bugün, aşk hayatınızdaki sorunlar nedeniyle yakın çevre ilişkilerinizde de gerilim yaşanabilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Oğlak
Ani ya da daha önceden hazırlanılmamış olaylarla (ev, iş, aile vb.) ilgilenmeniz gerekebilir. Anılarınızın üzerinden geçmeniz ilerlemek için gerekli cevapları bulmanıza yardım edebilir. Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Kova
İlerlemek için yer değişikliği, iş değişikliği, ne gerekiyorsa yapmalısınız. Görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmeyin! Aşk hayatınız ön planda.

Balık

Ortaklık gerektiren konular ve işbirlikleri ön planda. Ancak, olaylar üzerine bastırdığınız kadar kuvvet gerektirmiyor olabilir. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir. Başarı ve başarısızlık arasındaki farkı zaman belirleyecek.

Yazarın Tüm Yazıları