İlişkiler geriliyor esneklik şart!

Güneş ve Plüton arasında oluşan gergin açı, dünün gergin etkilerini 6 gün için daha da kuvvetlendirebilir.

Haberin Devamı

İlişkiler testten geçiyor, öfkeli tavırlar ve kişiler riskli durumlara neden oluyor.
Bugünlerde hiç kimsenin uzlaşmaya niyeti olmayabilir. Dolayısıyla ısrarcı olmak istediğimiz konular varsa başka bir zamana saklamamızda fayda var.
Özellikle otorite konumundaki kişilerle (baba, öğretmen, yönetici, despot eş vb) ilişkiler gerilebilir veya yönetici durumundaki kişileri zorlayan gelişmeler yaşanabilir.
Gizli kapaklı işler peşinde koşan kişiler olabilir ya da öfke, hırs, sahiplenme veya kıskançlık duygularıyla başa çıkamayan kişiler sorun yaratabilirler.
Riskli yerlerden, tehlikeli kişilerden uzak durmak ya da ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbir almak yararlı olacaktır.
Günü, rahatlatıcı aktivitelerle ve esnek olarak tanımlayabileceğimiz rahatlatıcı kişilerle geçirmemizde ve daha esnek düşünmemizde fayda var.

Haberin Devamı

Koç
Ani, beklenmedik gelişmeler, ortaya çıkan haber ve bilgiler söz konusu. Gizli ilişkiler veya gizli kapaklı işler su yüzüne çıkabilir. Kimsenin haberi olmadan bazı işlere girişmek veya işbirlikleri kurmak istiyorsanız, gizliliği korumak zor olacaktır.

Boğa
Ekip çalışmalarına, yakın arkadaşlara veya işbirliklerine önem vermeniz gerektiğini anlayabileceğiniz günlerdesiniz. Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

İkizler
Aşk hayatınızın canlanacağı, aşkı arayacağınız ve bulacağınız günlerdesiniz. Yeni bir çocuk, çocuklarla ilgili gelişmeler, yaratıcı iş ya da projeler gündeme gelebilir. Evli olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Yengeç
İş ve kariyer konularının ön plana çıktığı günlerdesiniz. Otorite konumundaki kişileri etkileyebilecek konumdasınız ama yoğun mücadeleye hazır olun. Ev ve iş arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.
Aslan
Daha fazla gezmek, seyahat etmek, değişik işlerle uğraşmak, yeni kültürler tanımak, yabancılarla iletişim kurmak veya bol alışveriş yapmak isteyebileceğiniz günlerdesiniz. Yakın çevrenizden kişilerle ilişkileriniz aşk boyutuna taşınabilir.

Başak
Aranızda yaş farkı bulunan kişilerle gizli bağlar kurabileceğiniz, güçlü pozisyondaki kişilerle iletişimi artırabileceğiniz bir süreçtesiniz. Maddi başlıklı konularda ani gelişmeler, ani ödemeler veya ele geçen paralar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Terazi
Değişim dönüşüm ayındasınız. Hayata ve insanlara bakışınız değişebilir. Ani arkadaşlıklar, aşka dönüşen yakınlaşmalar veya ani karşılaşmalar söz konusu olabilir. Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz. Bazı ilişkiler kopma noktasında olsa da, yeni ilişkiler gündemde.

Akrep
İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni olanaklara kavuşabileceğiniz, mevcut işinizde yeniliklere açık bir dönem. Ancak şu günlerde gizli işler ortaya çıkabilir veya gizli kapaklı işlerin peşinde koşma niyetiniz olabilir.

Yay
Ay genelinde yaratıcılığınız yüksek ve farklı alanlarda bu durumdan faydalanabilirsiniz. Aşk ve işi bir arada yürütmek zor olabilir. Sosyal yaşamınızda bazı kopuşların yaşandığı dönemdesiniz ama keyifli gruplara dahil olabileceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Haberin Devamı

Oğlak
Ani tepkiler verebilir, ani girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev, aile ve iş arasında sıkışıp kalmanız olası. Otorite konumundaki kişilerle problem yaşamamak için politik olmanız gerekiyor. Bugünlerde sakin kalmak gerekiyor.

Kova
İş hayatınızda yeni gelişmelere açık bir süreçtesiniz. Yakın çevrenizden kişilerle ortak işler yapabilir veya onların organizasyonlarına yardım edebilirsiniz. Seyahatler, yabancı ülkeler, yurtdışı bağlantılı konular başlıklarında gelişmelere açık günler.

Balık
Sosyal anlamda hareketli ve harcamalarınızın artacağı bir aya giriş yapıyorsunuz. İşbirliklerinizin, partnerinizin veya ortağınızın finansal gücünden faydalanabileceğiniz bir dönem. Önceki aylarda verdiğiniz kararları sorgulayabilir, hatta değiştirebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları