Özgürlük arzusu

Geleceğe ait sözleşmeler, görüşmeler veya hayata olumlu bakmamıza yardım edecek bilgiler edinebileceğimiz etkiler mevcut. Yazılı ve sözlü olarak kendimizi gösterebiliriz, ama yanıltıcı etkilere ve kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Haberin Devamı

İstenmeyen gelişmeler, planların bozulması, kriz denebilecek olaylar da yüzünü gösterebilir. Engellenmişlik hissi, bazı olaylar hayatın her anlamda üzerimize geldiğini düşünmemize neden olabilir.
Günlük rutinimiz yıpratıcı bir hal alabilir. Ancak olumlu sürprizler, keşif nitelinde fikirler, teknoloji, bilişim, elektrik-elektronik veya uzayla bağlantılı konularda yeni buluşlar vb. başlıklar ön plana çıkabilir.
Özgürlük arzumuz artabilir, oldukça farklı kişilerle arkadaşlıklar kurabilir, yeni yöntemler deneyebiliriz. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Seyahatler, hukuk, eğitim, bilişim, medya, felsefe alanlarında her şeyi doğru hesaplayamadığınızı düşündürebilecek gelişmeler yaşanabilir. Bu alanlarda stresli olabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA
Önümüzdeki 12 günlük süreçte maddi başlıklı konularda farklı fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, yanıltıcı kişilere dikkat etmelisiniz ve zorlayıcı durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER
İşbirlikleri, sözleşmeler ve iş ilişkileri açısından yanıltıcı koşullar ve etkiler ön planda olabilir. Gerçekçi olmalısınız. Bir girişimde bulunacaksanız, bir sonraki hafta daha uygun olabilir.

YENGEÇ
Bu hafta, hiçbir şey söylendiği veya göründüğü gibi olmayabilir. Sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir. Özellikle maddi başlıklarda dikkat etmelisiniz.

ASLAN
Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İletişim, haberleşme, bilişim, halkla ilişkiler, pazarlama veya sosyal medya başlıklarında kendinizi ispat etmenizi sağlayacak teklifler alabileceğiniz günler.

BAŞAK
Gayretlerinizin karşılığını alabileceğiniz, farklı seçeneklerinizi görebileceğiniz ya da önemli görüşmeler veya teklifler içeren iki haftalık sürece giriyorsunuz. İş ve ev arasında sıkışabilirsiniz.

TERAZİ
Biraz sıkıntılı ve stresli hissedebilirsiniz. Öğrenim ve eğitim başlığı altında ele alınabilecek işlerle uğraşma olasılığınız artıyor.

Akrep
Maddi başlıklı konulara, alışverişlere veya alacak verecek işlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Bu alanda detayları atlamamanız ve kontrollü olmanız gereken bir haftanın içine giriyorsunuz.

Haberin Devamı

Yay
Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular, ilişkiler ve işbirlikleri başlıklarında çok dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Evdeki sorunlar diğer ilişkilere de yansıyabilir.

OĞLAK
İş hayatınızda, birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizde yanıltıcı etkiler altındasınız. İstenmeyen durumlar da söz konusu olabilir. Stresli hissedebileceğiniz veya sağlık başlığı altında konularla ilgilenmek durumunda kalabileceğiniz bir haftadasınız.

KOVA
Sosyal arkadaşlıklarınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren başlıklarda aradığınızı bulamayacağınız ve bu anlamda yalnız ya da huzursuz hissedebileceğiniz bir haftadasınız.

BALIK
Evinizi, ailenizi, kariyerinizi, iş hayatınızı veya akrabalarınızı ilgilendiren başlıklarda zorluklara açık bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

 

Yazarın Tüm Yazıları