MERKÜR, OĞLAK BURCUNDA GERİ HAREKETE GEÇİYOR

Merkür, bugünden itibaren 8 Ocak’a kadar Oğlak burcunda geri harekete geçiyor. Her Merkür gerilemesi birbirinden farklıdır.

Haberin Devamı

. Bu seferki, geçtiğimiz Ocak ayında yaşadığımızın bir benzeri niteliğinde olacak. O dönemde neler yaşadığınızı hatırlarsanız benzer aksiliklerin gündeme gelebileceğini söyleyebiliriz. Araçlar, ulaştırma, iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar, bilgisayar sistemlerinde yavaşlamalar, elektrik elektronik veya teknolojik başlıklı konularda aksilikler, karışan randevular, seyahatler sırasında aksilikler ön plana çıkabilir. 8 Ocak’ a kadar, her şeyi iki kere kontrol etmekte fayda var. Bu süreçte yeni başlangıçlar yapmak çok uygun olmasa da, geçmişte başlanmış işleri ya da ilişkileri tekrar ısıtmak veya onay almak mümkün olabilir. Eski tanıdıklarla görüşmeler veya karşılaşmalar da yaşanabilir.

KOÇ
Haftanın ilk günleri pek çok şeyi halledebilirsiniz. Ancak çok fazla ayrıntı ya da gereksiz işle uğraşmak sizi yorabilir. Hafta ortası civarında hiçbir şeyle ilgilenmek istemeyebilir, mücadele ortamlarından kaçabilirsiniz. 
BOĞA

Haberin Devamı

Hafta başında kendinizi güvende hissetmek, karşınızdaki kişilere güvenmek istiyorsunuz. İnsanlar meraklanabilir ve size sorular yöneltebilirler. Hafta ortası civarında, alacağınız tepkiler veya maruz kalacağınız davranışlar çok hoşunuza gitmeyebilir.
İKİZLER

Haftanın ilk günlerinde aradığını bulamayan veya istediğini alamayan kişiler sizi türlü şekillerde suçlayabilirler. Maddi konular problemlerin asıl nedeni olabilir, ama hafta ortasında hava değişiyor. Kültürel aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. 
YENGEÇ

Haftaya yüksek enerji ve hayatınızı farklılaştırma arzusuyla başlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında, maddi başlıklı konular başta olmak üzere her tür aşırılıklar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise, geleceği daha fazla düşünmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.
ASLAN

Hafta başında hassasiyetiniz ve yaratıcılığınız ortaya güzel şeyler çıkmasını sağlayabilir. Hafta sonuna doğru, sevildiğinizi daha fazla hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi türlü hediyelerle veya girişimlerle onurlandırabilirler. 
BAŞAK

Haftanın ilk günlerinde başkalarının yararına olan işlerle meşgul olabilirsiniz. Hafta ortası civarında motive olmak için başkalarına ihtiyacınız olabilir. Hafta sonunda belli başarılarınızla göz doldurabilirsiniz. 
TERAZİ

Haberin Devamı

Kendinizi daha basit şeylerden zevk almasını bilecek şekilde motive etmeniz, bazı aksilikleri görmezden gelmenizi sağlayabilir. Yapılacak ziyaretler, görüşmeler ve randevular kendinizi iyi hissetmenizde rol oynayabilir. Yaratıcılığınız artabilir.
AKREP

Haftanın ilk günlerinde, belli başlı konulardaki gelişmeler sizi memnun edebilir. Hafta sonuna doğru kasvetli durumlar oluşabilir ya da can sıkıntısı hakim olabilir. Hafta sonu ise, daha neşelisiniz veya sosyalleşebilirsiniz.
YAY

Kendinizi ve karşınızdaki kişileri daha iyi anlamanız gereken günlerdesiniz. Hafta ortası civarında şans yanınızda olabilir. Hafta sonuna doğru, ziyaretler, seyahatler veya yaratıcılık gerektiren keyifli işler ön plana çıkabilir. 
OĞLAK

Haberin Devamı

Hafta başında bambaşka işlerle uğraşmaya neden olabilecek durumlar yaşayabilirsiniz. Hafta ortası civarında, işle ilgili konular sizi zorlayabilir. Hafta sonuna doğru artan taleplerle uğraşabilirsiniz, ama hafta sonu işte kendinizi daha güvenli hissedebilirsiniz. 
KOVA

Haftanın ilk günlerinde belli aksilikler veya yanlışlıklarla uğraşabilirsiniz. Hafta ortasında özel yaşamınızdaki problemler yaratıcı ve özgün çözümler bekliyor olabilir. Hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla ilgili yeni keşifleriniz olabilir.
BALIK

Sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Bu tür ilişkilerinizle ilgili planlarınız söz konusu olabilir. Hafta ortası civarında, karşınızdaki kişiler sizi hayal dünyasına taşıyabilir. Hafta sonunda ise özgün fikirlere ihtiyacınız var.

Yazarın Tüm Yazıları