Ya yol görmemişler ya da…

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi iş insanı İhsan Türker’in e-postasını özetimle aktarıyorum:

Haberin Devamı

Ya yol görmemişler ya da…
Ya yol görmemişler ya da…
Mudanya ilçesi Eşkel ve Eğerce arasındaki sahil yoluna yol diyen belediye yetkilileri ya yol görmemişlerdir ya yoldan bir haber yol almaktadırlar! Diyeceklerimin bununla sınırlı olması benim menfaatimedir. Hürriyet Bursa gazetesi ekibine selamlarımı sunarım.”

Bizlerden de sizlere selam olsun İhsan Türker. İlçenin sorumlusu olan Mudanya Belediyesi’ne duyurulur…

BATIK PERİBACASI!

Ya yol görmemişler ya da…
Abonelerimizden Tofaş (Fabrika) iş geliştirme uzmanı Ali İmdat: “Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi Karagöz Caddesi üzerindeki iki gözlü batık peribacalarının varlığına dikkat çekmek için sopaya geçirdiğim kutuyu kullandım! Amacım iki ay önce oluşan batık peribacasına dikkat çekip ziyaretçi oluşumuna aracı olmaktır. Sizce başarılı olmuş muyum? (!)”
Ali İmdat, tabela, reklam ve iş yeri açma vergisi ödediyseniz mahsuru yok bence!

Haberin Devamı

NE BAŞLANGICI BELLİ NE SONU…

Ya yol görmemişler ya da…
 Okurumuz Ezgi Yüksel, bakınız ne diyor: “Nilüfer ilçesinde hizmete alınan görme engelli vatandaş yürüme yolunun ne başlangıcı başlangıç ne de sonu son! Bu hizmeti (Bu hizmetlerin tamamını) görme engeli olan kardeşlerimiz yapsa inanın bin kez daha güzel yaparlardı.”

NİYET EDER DE GELİRSENİZ ŞAYET…

Ya yol görmemişler ya da…
Okurlarımızdan Asım K. , özetle: “Nilüfer ilçesinde bir marka olan (Uğur Mumcu Bulvarı) Biaport Residence yanında bulunan kaldırıma benzeyen alanın düzeltilmesini bekliyoruz dört yıldır... Niyet eder de gelirseniz şayet kaldırıma benzeyen alan üzerinde kök salan sivri uçlu demirleri de gübre ile besleyiniz. Yazık, paslanmaya başladı da… Çok teşekkür ediyoruz!”

 HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

 Ya yol görmemişler ya da…Ya yol görmemişler ya da…

TORPİLLİ DİREK başlığımla yayımlamış olduğumuz şikâyetimizdeki aydınlatma direğinin (Çalı Mahallesi) klemens yuvasına hizmet veren asma kilitli tahta kapağın sökülerek tanımlı kapağının takıldığı bilgisini aldım! Bu durumu sökülen ve yerine yenisi takılan kapaklarıyla şahitlendirerek fotoğrafıyla yollayan UEDAŞ’a teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları