O güzel insanları unutmayın lütfen…

Okurumuz Sn. Aydın Karabudak’ın yıkılmışlığına teslim olmuş e-postasıyla birlikte gelen müracaat dilekçeleri ve çok zor hayatlarına ilave olarak yıkıcı olduğunu bildiğim koşuşturmacalarıyla alakalı olan üzüntü, sıkıntı ve yorgunluklarını düşündüm de birden...

Haberin Devamı

O güzel insanları unutmayın lütfen…
Düşündüm, düşündüm, düşündüm… Çünkü, yarını kimse için belli olmayan bir hayat döngüsündeyiz... Yaşam kaderinin en önemli kollarından olan sağlığa müdahale etme kudretine sahip değiliz. Ancak kaderden gelenler için de mücadele kudreti ve imkanı bulup sunmak, hatta savaşmak da bizlere verilmiş bir özelliktir. Sn. Karabudak’ın da candan öte varlıkları olan evladı otistik hasta. Dolayısıyla okulu da Eğitim Vadisi Kampüsü içinde hizmet veren BTSO Baha Cemal Zahra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde. Ve bu okula gidebilmeleri için servis imkanlarının olmaması da acı üstüne acı… Oysa ki bu hizmetin sunulur olması gerekirken... Keza, billboardlarda “Engelli kardeşlerimizin yanındayız” yazılarına rast geldim çok kez… Üstelik bu kardeşlerimizin toplu taşıma araçlarını kullanmaları uygun değil. Öyle ise yorgun ailelerinin yanında olunuz. O güzel insanlara bu hizmeti sağlayın lütfen… Sn. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur Aktaş ve başkanlar; bu güzel insanların ailelerine çok basit olan servis hizmeti sunulması konusunda yardım edin lütfen.

Haberin Devamı

Yetişin Çınar elden gidiyor!

O güzel insanları unutmayın lütfen…

Okurumuz Sn. Soner Sınmaz özetimle diyor ki: “Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Gür Caddesi kavşağındaki çınar yok edilme savaşına mağlup olacak gibi. Bazı vatandaşlar bordür taşlarını kırdı. Sonra da ağacın dibi otopark alanı gibi kullanılmaya başladı. Birileri o ağaca çarpacak… Oysa ki çınar ağacı hiç de kolay yetişmiyor. İlgili şikayetimizi Osmangazi Belediyesi’ne yazılı olarak da verdik. Ama maalesef dikkate alınmadık. Sözün özü; Yetişin çınarımız elden gidiyor!”

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

O güzel insanları unutmayın lütfen…

NİLÜFER VE YILDIRIM’A DA YAZIN ÖYLE İSE başlığımla yayımlamış olduğumuz konumuz sonrasında (Osmangazi İlçesi Alacamescit Mahallesi Tek Sokak) onlarca dilekçe ve binlerce imzaya karşın değer bulmayan şikayetin neticesine kavuşturulmuş olduğunu gördüm. Artık orada madde bağımlıları da yok, fareler de… Gözümüz aydın olsun kıymetli hemşehrilerim.

Haberin Devamı

O güzel insanları unutmayın lütfen…

O YIKILMADAN SİZ YIKIN başlığımla yayımlamış olduğumuz yıkıldı yıkılacak (Osmangazi İlçesi Alacamescit Mahallesi Okul Sokak) olan eski binanın yıkılmış olduğuna şahit oldum. Metin Yıldız, Şafak Tak, Fikret Uslu, İlhami Çavuşoğlu, Sevim Öztürk, Ali Kireçtepe ve binlercesi imzası olan okurlarımız ile birlikte hepimize hayırlı olsun. İlgili yetkililere teşekkür ediyorum.

O güzel insanları unutmayın lütfen…

O güzel insanları unutmayın lütfen…

 

Yazarın Tüm Yazıları