Ne olacak bu yolun hali

Adının açıklanmamasını rica eden bir ticari taksi işletmecisi olan okurumuz özetimle şöyle diyor:

Haberin Devamı

Ne olacak bu yolun hali
 “Osmangazi ilçesi Dobruca Caddesi ile 1. Kanal Caddesi’nin asfaltı yayımlarınızdaki ısrarlarınız neticesinde komple yenilenmişti. Ancak ne hikmetse caddenin orta başlangıcı olarak (2. Nazlı Caddesi ile Dobruca Caddesi birleşim yeri) dikkate alınan kısımdaki asfalt daha haftası gelmeden susuzluktan kuruyan toprak misali çat çatladı, pat patladı! O gündür bugündür de ‘orası neden böyle oldu? Olduysa da onaralım’ diyen bir yetkili çıkmadı. İşimdeki adresimden kaynaklı burasını her gün kullanan araç sürücüsü olarak mutlu olmadığımı belirtmek isterim. Oradaki sorun her geçen gün biraz daha büyüyor da!”

ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZMİŞ!

Ne olacak bu yolun hali
Emekli öğretmen Ayla Sönmez, özetimle: “Görme engeli bulunan vatandaşlarımız için uygulanan özel taşların maksadına hizmet etmemesi beni çok üzüyor. İşin üzücü yanı maksadının ilgililerce de bilinmiyor olmasıdır! Çünkü benzeri düşündürücü manzaraya imzasını atan birçok resmi plakalı araçta da görüyorum! (Ben de görüyorum Ayla öğretmenim) Hiçbir şey için geç kalınmış değildir. Okullarda ana sınıfı dahil olmak üzere üniversitelerde okuyan öğrencilerimize de bu eğitim, ders olarak verilmelidir. Sevgi ve saygılarımı sunarım” diyor. Düşünceniz çok isabetli Ayla öğretmenim. Bakmışsın verilmiş; pek sanmıyorum ya… Çıkmadık candan umut kesilmezmiş!

Haberin Devamı

DUVARIN SIVASI DÖKÜLÜYOR

Ne olacak bu yolun hali
Hürriyet Bursa gazetesi abonesi olan Çekirge Mahalle Muhtarı Coşkun Alıntaş, diyor ki: “Çekirge Caddesi üzerindeki duvar (Tarihi köşkün önü) kaldırımdan ayrıldı. Duvarın arka yüzünde metrelerce yükseklikte boşluk var. Ayrıca gördüğünüz gibi duvarın sıvası ayakkabımın burun kısmıyla dokunmam karşılığında dahi kopuyor. Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi’ne ricada bulunmak istiyorum”

AMACINA HİZMET VERMEMESİ DAHA İYİ!

Haberin Devamı

Ne olacak bu yolun hali
Nilüfer ilçesinde hizmet veren Beşevler Küçük Sanayi zanaatkârlarından Orhanlar Otomotiv kurucusu olan Hüseyin Orhan: “Sanayimiz girişinde bulunan ışıklı led tabelanın bir kez bile amacına uygun olarak çalıştığını, çalıştırıldığını, kullanıldığını, kullandırıldığını görmedim. Hatta itiraf edeyim; işin aslına bakacak olursanız ne işe yaracağını dahi bilmiyorum! Yok, gece 00.00’dan sonra çalışıyor ya da çalıştırılıyorsa o vakit sözüm yok. Lakin böyle oluyorsa yani gece kullanılıyorsa bir tuhaflık vardır diye düşünüyorum. Çünkü gece bizler kapalıyız ve gece hizmet veren güvenlik güçlerimizden başka giren yok sitemize! diyor. Hüseyin Orhan, çalışmaması daha iyi aslında. En azından kuruluş aşamasında oluşan masrafına ilave masrafı olmaz. Hem var mı var; siz ona bakınız!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

TEKRAR YERİNE TAKILDI

Ne olacak bu yolun haliNe olacak bu yolun hali
“ ‘DİREK TAMAM BAYRAK NOKSAN’ başlıklı şikâyetiniz ivedi olarak incelenmiştir. Habere konu olan Kırcılar Aile Konağı’nda, bakım-onarım ve boya işlerinin devam etmesinden dolayı zarar görmemesi için, Şanlı Türk bayrağı direkten çıkarılmıştır. Şanlı Türk bayrağımız, iş bitiminde yenilenerek tekrar yerine takılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü” Şahit fotoğrafınız içinde ayrıca teşekkür ederim Yıldırım Belediyesi. Ellerinize sağlık…

Yazarın Tüm Yazıları