Çınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ daha

Adının açıklanmasını istemeyen Hürriyet Bursa gazetesi abonesi bir fabrikanın yönetim kurulu başkanı okurumuz özetimle:

Haberin Devamı

 

 Çınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ daha
“Muhammet Bey. Geçtiğimiz ay (27 Mayıs) komşumuz iş insanı Cenk Küper’in şikâyetini ÇINARLI CADDESİNE ÇINAR DİKİN başlığınızla yayımlamıştınız. İnanın o ana kadar bizi de derinden üzen bu konuyu neden size yollamak aklımıza gelmedi diye kendimize kızmadık değil. Sonra çok sevindik yazıyı okuyunca. Çünkü bu cadde, onlarca fabrikaya da hizmet veriyor. İşin ilginç yanı, yıl oldu bu cadde tam bir rezalet ve yetkililerin umuru değil. Neyse, derken köşenizde konuyu görünce ‘artık umurları olur’ diye düşündük. Ancak yine gelen giden yok. Yani yine umurları değil çok değerli yetkililerin! Yüzlerce metrelik rezalet zemin, ürün ve hizmet kalitemizi de etkiliyor. Mağduriyetimizi duyurabilme adına bir kez daha yayımlar mısınız acımızı? Üretene bari değer verin!” diyor.

Haberin Devamı

İLGİSİZLİK SÜRÜYOR

Fotoğrafları inceledim de bu ilgisizliği hiç yakıştıramadım şahsen! Bursa; ‘Bütünşehir’ ise Büyükşehir Belediyesi’nin; ‘Nilüferli olmak ayrıcalık’ ise Nilüfer Belediyesi’nin dikkatlerine… Çalı Mahallesi Çınarlı Caddesi sakinlerinden bir davet daha var size!

SİZE GEREK YOK BİZ BAKIYORUZ ZATEN

Çınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ daha
Çınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ daha
Çınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ daha
Okurlarımızdan Ali İhsan Deniz, özetimle şöyle diyor: “Yıldırım ilçesi Yeşil Mahallesi Pilavcı Aralığı Sokak’ı sürekli olarak taş yağmurunda! Konuyu onlarca kez Yıldırım Belediyesi’ne bildirdik. Belediye çalışanları geliyor. Paldır küldür boşalan taşlara bakıp gidiyorlar. Belediyemizin yetkili kıldığı uzmanlar o taşlara bakmak için zahmet edip gelmesinler lütfen. Bizler zaten bakıyor ve görüyoruz. Bakma faslının dikkatlere girebilmesi için yuvarlananların kaya mı olması gerekiyor?”

LÜTFEN ONARIN…

Çınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ daha
Emekli Albay Mehmet Ünlü, özetimle: “İlker Çelikcan (Şehit Yarbayımız) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi önündeki bozuk zeminin onarılmasını rica ediyorum. Saygılarımla” diyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin önemlerine arz olunur!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

HAYDİ BAKALIM BUNU DA SÖKÜN!

Çınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ dahaÇınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ daha
Çekirge Meydanı’ndaki (İş Bankası önü) kaldırımın değer bulmayan demir delinatör hikâyesini en son olarak ÜCRETSİZ OTOPARK GERİ GELDİ başlığımla yayımlamıştık. Bu yayımımızla birlikte ilgili yöneticilerin ilgisizliği, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın uyarısıyla aynı gün içinde son buldu. Bir esnaf tarafından kopartılan (Vida marifetiyle montajı yapılan) demir delinatörlerin bu kez kazılarak oluşturulan kaldırımın içine dökülen çimento ile dikildiği bilgisini aldım. Değerli desteği için Başkan Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum.
Bu arada aynı esnafın bu kez ne yapacağını merak ediyorum şahsen.

O DİREK ARTIK YOK

Haberin Devamı

Çınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ dahaÇınarlı Caddesi’nden bir ‘davet’ daha

Yapmış olduğum giriş/gelişme/sonuç kontrollerimde BİR ADET BETON DİREK BULDUK başlıklı yayımımızda sorumluluğu UEDAŞ’a ait olan ve altı aydır ulu orta meydanda bulunan beton direğin (Nilüfer ilçesi Atatürk Caddesi) kaldırılmış olduğunu gördüm. İlgilileri yine yorduk. Kusura bakmayım lütfen!
Sizin de gözünüz aydın olsun Yunus Sevcan…

Yazarın Tüm Yazıları