Dizilerde yeni sezon

Türkiye’de Foxlife, FX ve FOXCRIME aracılığıyla izlediğimiz ve izleyeceğimiz CBS dizilerinin oyuncularını ve dünyanın dört bir yanından gazetecileri Los Angeles’ta bir araya getiren, iki gün sürecek uluslararası bir basın toplantısındayız...

Haberin Devamı

Bu defa sepetimizde The Affair’den Jane The Virgin’e, NCIS’ten 2016 yapımı yeni MacGyver’a kadar pek çok dizi var.
Neler oldu bu iki gün içinde?
– The Affair’den Joshua Jackson ile Altın Küre ödüllü oyuncu Maura Tierney, son yılların en başarılı ve bol ödüllü dizisine dair yeni sezon ipuçları verdi...
Ayrıca dizinin yaratıcısı Sarah Treem’den televizyon dünyasına dair notlar...
- Jane the Virgin’in biricik tatlı Jane’i Gina Rodriguez... Jane The Virgin, dünyanın dört bir yanında “bağımlılık yaratan” kategorisinin yeni üyesi oldu.
Şimdi 3. sezonuyla yeni dönemde ekrana sürprizli bir dönüş yapacak.
Rodriguez, bir gençlik dizisi... Venezuela pembe dizisinin adaptasyonu olarak başlayan dizinin artık başka bir evreye geçtiğini, şovun aynı bir bebeğin doğup büyümesi gibi büyüdüğünü, olgunlaştığını ve şovun artık sadece gençlere hitap eden bir dizi olmaktan çıktığını söylüyor.
İyi oyunculuğu bir kenara, hayata bakışı, şöhreti yaşayışı, çevresindekilere desteği... Kendine olan güveni ve etrafındakilerin yaşamına dokunarak farklılık yaratma arzusuyla saatlerce dinlemek isteyeceğiniz iyi bir konuşmacı Rodriguez.
Kendini, hayatını ve dünyasını öyle güzel anlatıyor ki ulaştığı bu şöhretin tesadüf olması imkansız. Dünyayı kendi çevresinde döndürmeyen, güzel kalpli ve ilham veren bir oyuncu... Söyledikleriyle insana oksijen soluyor hissi veren insanlar vardır hani, öyle bir genç kadından bahsediyorum. Söylediklerinin bana olduğu kadar size de bol ilham vereceğine eminim.
- NCIS’in 14. yeni sezonunda karşımıza çıkacak yeni ajanlar Nick Torres ve Alex Quinn’i canlandıran Wilmer Valderrama ve Jennifer Esposito, basın buluşmasının parlayan yıldızlarından sadece ikisi...
NCIS, dizi tarihinin en uzun süren suç dramalarından biri. Dile kolay, tam 14 yıl önce başlamış.
Bu sene bir kayıp var: Tony DiNozzo’yı canlandıran Michael Weatherly, 14. sezonda olmayacak.
Fakat onu çok başka bir iddialı dizide, Bull’da, Dr. Jason Bull olarak izleyeceğiz.
Bull’a da bir suç/ hukuk draması diyebiliriz, Amerikan televizyonlarının tanınan siması, programcı ve psikolog Dr. Phil’in hayatında esinlenerek oluşturulan bu karakter, sezonun en iddialı dizisinin odağında.

 

Haberin Devamı

MacGyver geri dönüyor

Haberin Devamı

Efsane MacGyver, yeni bir yüz, Lucas Till ile yeniden hayat buluyor. 80’lerde çocukluk anılarımızın en güzel parçalarından biri olan, İsveç çakısı veya bir saç tokası ile her türlü tehlikeden kendini sıyırmayı başaran kurtaran MacGyver’a, CSI’dan Nick Stoke karakteriyle tanıdığımız George Eads eşlik ediyor.
* Bir ofis sitcom’u daha geliyor: The Great Indoors.
Başrolde, Amerika’nın en eğlenceli oyuncu ve komedyenlerinden Joel McHale var. McHale, bir outdoor dergisinin Bear Grylls tadında yıldız muhabiriyken geçirdiği bir kaza sonucu ofis işine mahkum olan bir gazetecinin masa başı işi ve “millenial” nesliyle olan ilişkisine dair bir durum komedisi...
* Yeni bir hukuk draması: Doubt. Başrolde, Grey’s Anatomy’nin Dr. Isobel Stevens’ı Katherine Heigl var...
* Bir başka yeni sitcom, Man with a Plan.
Friends’ten pek iyi bildiğimiz Joey’i canlandıran Matt LeBlanc’ın yeni dizisi...
Tüm diziler detaylarıyla eylülde Kelebek’te olacak...

 

Yazarın Tüm Yazıları