İzel Çelebi

2020-2021 Sonbahar-Kış Ayakkabı Trendleri

22 Eylül 2020
Ayakkabı, tıpkı çanta gibi kadınların bir takıntısı olsa gerek ki satın almamız için ihtiyacımız olmasına gerek duymuyoruz ve çok seviyoruz. Her kombinde farklı ayakkabı kullanmayı kim sevmez? Peki bu sezon ayakkabı trendleri neler?

DİZ ÜSTÜ ÇİZME

Her sene trend olan diz üstü çizmeler kullanım bakımından biraz zahmetli olsa dahi çok seksi bir formda olduğunu görmekteyiz. Bu sezon yine trend olacak olan bu çizmeler her vücut tipine uymadığı gibi bazı vücutlarda dezavantaj yaratıyor. O yüzden seçim yaparken dikkat etmekte fayda var.

ASKERİ BOTLAR

Rahat mı rahat sıcak mı sıcak askeri botlar bir başka değişle de postallar kısa veya orta boy olmak üzere bu sene de trendler arasında. Bağcık stillerine göre çeşitlilik gösteren bu botlar birçok farklı modelle size olanak sağlıyor.

KIPKIRMIZI

İster spor ister klasik olsun ama güze uygun olsun. Bu sezon hit renkler arasında olan kırmızı hem sizi iddialı kılacak hem de trende yaklaştıracak. Güz renklerine de son derece uyum sağlayan kırmızıyı tercih etmekten çekinmemenizi öneririm.

SATEN VE İPEK

Bu yıl fazlasıyla rastlayacağımız modellerden biri de saten ve ipek ayakkabılar olacak. Saten ve ipek kumaşlarının zarifliği ve kendine has iddiası kuşkusuz tartışılmaz. Özellikle özel günlerde tercih edebileceğiniz bu trend sizi zarif bir forma sokacaktır.

Yazının Devamını Oku

2020-2021 Makyaj Trendi

15 Eylül 2020
Ve işte biz kadınların vazgeçilmezi olan makyaj... Sizin favori makyaj ürününüz hangisi? Olmazsa olmaz dediğiniz, kullanıp kullanıp bitirdiğiniz ürünler neler? Makyaj trendlerine ne kadar uyum sağlıyorsunuz? Makyaj konusundaki sınırları aşıp cüretkar olmaya ne dersiniz? Yoksa tarzınızdan çıkmaktan çekinir misiniz? Yeni sezonda trend olan makyaj stillerine gelin birlikte bakalım.

Sağlıklı ve bebeksi cilt

Bu sezon oldukça önemli olan hususlardan biri de göz ve kaş detaylarını ön plana çıkararak bebeksi bir cilt ile fresh bir görünüme kavuşmak. Bildiğiniz üzere makyaj öncesi ve sonrasında cilt bakımı ve temizliği oldukça önem arz ediyor. Kirlerden arınmış temiz ve ferah bir cilt olmazsa olmazımız. Özellikle de istenilen makyaj görüntüsünü elde etmek için arındırılmış bir cilt çok önemli.  Bebeksi bir cilt ile fresh makyaj trendini rahatlıkla yakalayabilir aynı zamanda cilt sağlığınızı da muhafaza edebilirsiniz.

Çılgın eyeliner

Bu sezon eyeliner çizgileri sıradanlığın dışında bir rol oynayarak muntazam eyeliner çekemeyenlere de kolaylık sağlıyor aslında. Kedi gözler, uzun mu uzun çizgiler ve farklı şekiller bu sezon gözlerinizde. Bu sezon rengarenk eyelinerlar görürseniz şaşırmayın. Kırmızı,sarı,mavi ve daha birçok rengi hiç çekinmeden iddianızı koruyarak gözlerinizde kullanabilirsiniz. Bu trendde tek dikkat etmeniz gereken husus göz yapınıza uygun çizgiler ve renkler kullanmak olacaktır.

 

Toz pembe

1970’lerdeki kadar abartılı bir trend olmasa da bakımlı ve fresh bir makyaj için pembe olmazsa olmazlardan olsa gerek. Toz pembe allıklarla arındırılmış cildinize hafif dokunuşlar yaparak duru ve zarif bir forma kavuşabilirsiniz.

Parıltılar

Yazının Devamını Oku

Burçların Modası

8 Eylül 2020
Burçlara inananlardan mısınız? Kimileri burçlara bağlı bir yol haritası belirlerken kimileri ise hiç umursamaz ve hatta inanmaz. Her burcun bir gezegeni olduğunu ve bu enerjiyi günlük yaşantıda yansıttığını düşünürüz aslında. Bu 12 burcun birbirine benzeyen giyim tarzları var mıdır? En çok kullandıkları renkler nedir? Gelin birlikte analiz etmeye başlayalım o zaman...

KOÇ

Trendleri yakından ve fazlasıyla takip edebiliyor olmak koç burcu kadınları için çok önemli bir unsurdur.  Kıyafet tercihlerinde cüretkar ve iddialı bir tavır içerisinde olmak onlar için mühimdir. Salaş kıyafetlere nazaran daha çok dar parçalar tercih ederler ve konforlarına da düşkündürler aynı zamanda, aktif ve enerjik yaşamlarının bu nedenle de kısıtlanmasından hoşlanmazlar. Ama her zaman şık görünmek onlar için önemli olduğundan topuklu ayakkabılarla gün boyu dolaşabilirler. Aksesuarlarda daha büyük ebatlı olanları tercih ederler ve genelde dövme yaptırmaktan da hoşlandıklarını söylemeliyim.

BOĞA

Pratik parçalardan daha çok keyif alan boğa burcu kadınları fular ve kolye kullanmaktan çok hoşlanırlar. Fazla sık boğaz olmaya gelemezler ve konforlarına fazla düşkündürler o yüzden genelde daha rahat kıyafetlere kaçarlar, takılarında da genelde daha orijinal ve değerli parçalar tercih ederler. Minimal tarza daha yakın olan boğa burcu kadınları genelde boyunlarını boş bırakmayı sevmezler.

İKİZLER

Sabit fikirlerden ve tarzlardan uzak olan ikizler burcu kadınlarının genelde trend skalaları geniştir. En sevdikleri yerlerden biri alışveriş merkezleri olsa gerek. Çanta ve eldiven tutkusu onlarda biraz daha üst düzeydedir ve el bakımlarına fazlasıyla düşkündürler. Dolaplarında ise olmazsa olmaz parçalar jean, beyaz basic tişörtler ve ceketler... İsterlerse çok seksi bir görünüme kavuşabilirler, ruh hallerine göre değişiklik gösteren tarzları onları çok salaş bir forma da sokabilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

2020 Takı Trendleri

1 Eylül 2020
Evet, takı deyince akan sular durur ve bir saygı duruşuna geçeriz. En önemli aksesuarlarımızdan olan takılar aslında o kadar önemli ki... Aynı parçalardan yapılan iki kombinde kullanılan farklı takılarla bambaşka bir havaya bürünmeniz kuşkusuz ki mutlak kalacaktır ve bu büyük bir avantaj. Gelin de trendlere bakalım.

90’ların halkaları

Tekli ya da iç içe geçmiş çoklu formdaki dev halka küpeler 90’lardan günümüze ışınlanmış durumda. Her sezon halka küpe trendi var bildiğimiz üzere ve asla vazgeçemiyoruz şayet bu sezon en büyük devasa halka küpeler kulaklarımızda olacak.

Kalın zincirler

Kaba mı kaba kalın mı kalın zincirler kombinlenmeyi bekliyorlar. Bileklik ve kolyede tercih edeceğiniz bu sezonun trendi olan gold ve koyu gri formlarıyla zincirlerimizi kıralım ve bu trendi kaçırmayalım. Yakası öylesine bir salaş görünüme sahip gömleklerinizle hoş bir görünüm yakalayabilir, zarif bileklerinize dev zincirlerle dikkatleri çekebilirsiniz.

Sürrealizm etkisi

Yazının Devamını Oku

2020 Sonbahar/Kış Gelinlik Modelleri

18 Ağustos 2020
Şu geçirmiş olduğumuz sene içerisinde bir hayli zorlu günler yaşayarak maalesef ki düğün sezonunu bir hayli erteledik. Düğünlerini erteleyen çiftler için sonbahar-kış sezonu gelinlik modellerini sizler için derledim, hala kararsız olan gelin adaylarına bir göz atın derim. Keyifle okuyun...

Tek omuz

Adeta helenistik dönemleri çağrıştıran tek omuz gelinlik modelleri sizi o dönemin büyülü silüetine sokacak cinsten bir form sergiliyor. Üst bedenini ön plana çıkarmak isteyen, geniş ve dik omuzlu gelin adayları bu modeli rahatlıkla tercih edebilirler.

Karpuz kol

Bu seferde gelin adayları güçlü kollarla karşınızda. Bu sezon neredeyse her üst giyim parçasında trend haline gelen karpuz kol detayları bu sezon gelinlikleri de detaylandırıyor. Vintage tasarımlardan hoşlanan gelin adayları için çok güzel bir tercih olabilir. Daha dar omuzlu gelinlerimize uygun bir form olduğunu söylemeden de geçmeyelim. Rönesans havasında bir gelin olabilirsiniz.

Asimetrik

Asimetrik kesimler özellikle bacaklarını ön plana çıkarmak isteyen gelin adayları için oldukça ideal bir form. Kuyruklu, kabarık ve önü kısa arkası uzun olan modelleriyle bu sezon trendler arasında yer alan asimetrik kesim gelinlikler, kabarık gelinlik sevenleri de memnun ediyor.

Tüylü detaylar

Yazının Devamını Oku

2020-2021 Sonbahar - Kış Modası

11 Ağustos 2020
Yaz aylarının son haftalarına girmişken yeni bir alışveriş listesi oluşturmanın tam da sırası. Bu sezonun en göze çarpan parçaları bize geçmişe yolculuk yaptırır cinsten olsa gerek. Retro severler, 70’li ve 80’li yılların tarzlarıyla sıcak bir kış geçirebilirler. Yeni sezonun trend parçalarına ve moda haftasında sergilenen silüetlere bir bakalım.

KELEBEKLER

Yazdan kalma kelebekler sonbahar-kış sezonunda kıyafetlerimizi süslüyor adeta. Kelebek baskılı şifon etekler ve gömlekler hit parçalar arasında yer alırken bizim içimizi açan cinsten bir trend sergiliyor. Bej ve siyah tonlarında bir hayli gördüğümüz kelebekler bu sezon kombinlerimizde yaşayacak.

ALAKASIZ

Alakasız parçalarla uyumsuzluğun içerisinde ufak nüanslarla bir uyum yakalayacağımız cinsten bir trend olan bu formlar sizi eklektik bir havaya sokabilir. Dikkat etmeniz gereken trendlerden biri olan alakasız parçalarla kombin yapmak hem zor hem de bir hayli kolay aslında birkaç kombin araştırmasıyla zıt renkleri ve parçaları bir arada kullanarak tarzınıza tarz katabilirsiniz.

TAKIM ELBİSE

Etek ve ceket formlarıyla yapacağınız takım elbise kombinleri hem zarafetin öncüsü olmuştur hem de maskülen tarz olarak ön sıralarda yerini korumuştur. Her zaman bir klasik olan takım elbise formları sizi sofistik bir havaya sokarak ciddiyetinizi koruyacaktır.

KAPİTONE

Yazının Devamını Oku

Olmazsa Olmaz Parçalar

1 Ağustos 2020
Her kadının dolabında tarzlar ne kadar farklı olursa olsun her daim benzer belki de birebir aynı parçalar görmek olası. Kadınların olmazsa olmazı kurtarıcı parçalar nettir, klasiktir ve hep hayatımızda- gardırobumuzda- bizi en zor zamanlarda yalnız bırakmaz. Her parçayla kolay kombinlenebilen minik nüanslarla farklılık yaratabileceğiniz canımız dediğimiz parçalara gelin birlikte bir göz atalım öyleyse.

V yaka basic tişört

Beyaz v yaka basic bir tişört hangimizin gardırobunda yok ki? İsterseniz bir taytın üstüne ya da payetli şık mı şık bir eteğin üzerine neden olmasın, çok da güzel olur. Kullanım alanı oldukça geniş olan ve hemen hemen her parçayla kolayca kombinleyebileceğimiz v yaka basic tişörtler bize moda camiasının bir nimeti olsa gerek.

Siyah elbise

Çeşit çeşit, kesim kesim binlerce model siyah elbise içerisinden mutlaka seçip gardırobunuza dahil ettiğiniz en az iki parça olmuştur muhakkak. A kesim, kalem elbise, midi boylar... Aniden planlanan bir akşam yemeğine ya da bir arkadaşınızın nişan törenine giderken gardırobunuzdaki kurtarıcınız emin ellerde ve sizinle.

Boy frıend gömlek

Yazının Devamını Oku

2020 Çanta Modası

28 Temmuz 2020
Canımız çantalar... Bildiğiniz üzere biz kadınlar için çanta mühim bir konu ve onlarsız asla! Peki ya siz çanta sayınızdan haberdar mısınız? Çantalar bizim için oldukça önemli bir moda figürü ve bunun yanı sıra fonksiyonel olması da cabası. Çanta, biz kadınların ihtiyaç duyduğu için aldığı bir ürün olmaktan çıkmış durumda, bu sebeple bu sezonun modası olan ve önümüzdeki sezonlara da ışık tutacak trendlere bakalım...

Çuvalımsı

Çantalara bir şeyler sığdırırken zorlananlardan mısınız? Alın size bir kolaylık hem şık, hem salaş hem de çuval gibi... Doldur doldurabildiğin kadar. Dışarı çıkarken fazla eşya taşıyan kadınlar için büyük bir kolaylık sağlayan bu çantalar oldukça kullanışlı ve bohem bir tarza yakın.

Mikro çantalar

Kullanış açısından çoğu kadının beğenisini toplayamamış olsa da belli bir kitle tarafından oldukça sevilen mikro çantalar her geçen sezon küçüldükçe küçülüyor. Bu trend ise yanında fazla eşya taşımaktan kaçınan ve minimal bir görünümü benimseyen kadınlara fazlasıyla hitap ediyor. Özellikle birkaç sezondur ünlü modacılar bu çantalarda iddialarını korumakla birlikte mikro çanta tasarımından vazgeçmiyorlar ve bunun devamı gelecek gibi gözüküyor.

Birden fazla çanta

Yazının Devamını Oku