Meme estetiği yaptırmak istiyorum

Memelerimin büyüklüğü sırt ağrısı yaşamama neden oluyor. Estetik yaptırmak istiyorum ama referans olacak kimseyi bulamıyorum...

Haberin Devamı

Bugün size yazmamın sebebi uzun zamandan beri düşünüp bir türlü karar veremediğim bir mevzu üzerine... Meme estetiği yaptırmak istiyorum fakat bir türlü bir sağlık kuruluşu konusunda kanaat edinemedim. Malum ufak bir hata telafi edilemeyecek bir şekil bozukluğuna ya da sağlığımı tehdit edecek bir unsura dönüşebilir.
Korku ve kaygılarım var. Memelerimi hem küçültmek hem de toparlatmak istiyorum fakat nereye, kime yaptıracağımı bilemiyorum.
Konu hassas olduğundan güvenilir bir yer olması önceliğimdir.
Bu durumda da her zaman aklımdan geçirdiğim ve bir türlü toparlayıp yazamadığım size danışmadan geçemedim.
Sırt ağrılarım var. Çok zorlanıyorum. Memelerim aşırı büyük değil ama oldukça sarkık.
Kime güvenebilirim, yardımınızı istiyorum. Ankara’da ikamet ediyorum, burada olması daha uygun olacaktır. Çevrenizde plastik cerrahi konusunda referans olabileceğiniz birileri var mıdır?
◊ Rumuz: Hassas bir konu

YANIT

Haberin Devamı

Sevgili kızım İstanbul’da ruhsatsız bir güzellik merkezinde yaptırdığı botoks sonrası ölen genç kadın olayı bu konuda gerçekten çok titizlikle durulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı...
Konu ile ilgili uyarılar yapan Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği İkinci Başkanı Prof. Dr. Selahattin Özmen, bu mağduriyeti yaşayan onlarca hasta olduğunu belirtti ve bu genç kadının botoks yüzünden değil yasaklanması gereken kalıcı dolgu maddeleri nedeniyle hayatını kaybettiğini vurguladı.
Pratisyen hekimlerin, hatta hiçbir tıp bilgisi olmayan güzellik uzmanlarının dahi bu işlemleri yapmasının çok tehlikeli olduğunu hatırlattı: “Bu tür işlemleri yapabilmek için anatomiye çok hakim olmak lazım.
Çünkü binlerce damar var o bölgelerde. O madde damara kaçarsa, kangren, doku kaybı, hatta çok daha kötü vakalar ortaya çıkar.”
Bana güvendiğin için çok teşekkür ederim. Ama bu konuda başarılı bir cerrah ya da klinik adı vermem mümkün değil.
İşte bu uyarıları dikkate alarak sanırım kendin araştırabilir, iyi bir anatomi bilgisi ve uygulama tecrübesi olan bir cerraha ulaşabilirsin.
İnternete bakarak karar vermemelisin.

Haberin Devamı

Hayvanları Koruma günü’nde buluşalım

Biz 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Kemerburgaz Pirinççi Köyü’nde besleme yapacağız HAÇİKO Derneği ile beraber...
Eğer bize katılmak isteyen hayvanseverler varsa, 0549 640 20 10 numarasından bilgi alabilirler. Ne kadar çok kişi olursak o kadar cana ulaşmış oluruz...
Bildiğiniz, duyduğunuz neresi olursa bize bildirin ve o hayvanlara da hemen besleme yapalım.
◊ Ceyhun Güven

YANIT

Hayvanlara faydası olabilecek her şey için elimden geleni yaparım, biliyorsunuz. Elbette ormanlarda kaybolmuş, açlıktan birbirini parçalayan köpekler beni en çok üzen sorunlardan biri...
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde özellikle bu girişiminiz için sizi ve HAÇİKO Derneği’ni kutlarım.
Bu konuda herkes, her zaman duyarlı olmalı, ıssız yerlere atılmış perişan hayvanlar unutulmamalı. Allah yardımcınız olsun, umarım çok katılım olur.

 

Yazarın Tüm Yazıları