Yüzüklerin efendisi

Turuncu renkteki gözlükleriyle sosyal medyada çok konuşulan tasarımcı Cemil Dinçmen şimdi de gürz şeklindeki zinciriyle dikkat çekti. Dinçmen, zincirin birinin ucunda kalem diğerinde telefon olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Mustafa Koç’un cenazesinde turuncu renkteki ilginç gözlük takan kişinin kim olduğu geçtiğimiz hafta en çok merak edilen konu olmuştu. Tüm medya ve internet siteleri, “Mustafa Koç’un cenazesindeki esrarengiz kişi kim” diye başlık atınca bu kişinin Londra’da yaşayan Türk tasarımcı Cemil Dinçmen olduğunu yazmıştım.

Yüzüklerin efendisi

 

Benim de daha önce de “Yüzüklerin Efendisi” diye haber yaptığım Cemil Dinçmen, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Kendisi gibi tasarımcı olan nişanlısı Ece Şirin ile yürüyüş yapan Dinçmen, bu kez de elindeki gürz şeklindeki zincirlerle dikkatleri üzerine çekti. Kendisinin tasarladığı turuncu gözlükler ile bu şekilde gündeme gelmesine şaşıran Cemil Dinçmen, elindeki gürz şeklindeki zincirin birinin ucunda kalem diğerinde de telefon olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yüzüklerin efendisi

Tasarımları Londra’daki Harrods’ta satılan Bee Goddess’ın sahibi Ece Şirin’in nişanlısı Cemil Dinçmen, yüzüklerini sadece kendisi için tasarladığını, satılık olmadığını söyledi.

Yüzüklerin efendisi

Protokol düğünü

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Kaya Group’un ortaklarından işadamı Cevat Kaya’nın oğlu Mesut Kaya, Merve Kum ile Mira Palas’ta gerçekleşen düğün töreni ile evlendi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı nikah ünlü isimleri buluşturdu. Şahitliklerini eski bakanlardan Faruk Özak, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Turan Yavuzyılmaz’ın yaptığı çift, balayı için Maldivler’e gitti.

Yüzüklerin efendisi

 

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu Beluga’da

Ataşehir’deki Beluga Balık, iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin buluşma adresi olmaya devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz günlerde mekanı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, mekanın sahibi Mişel İpekoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yüzüklerin efendisi

33 oldu

Başarım Sensin Derneği ile üniversite öğrencilerinin eğitimi için burs sağlayan Şule Argüder, bu kez kızı Özge Sander için sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Tüm aile üyelerini bir araya geldiği kutlamada gözyaşlarını tutamayan Özge Sander, pastasının mumlarını alkışlar eşliğinde üfledi.

Yüzüklerin efendisi

Son 4 gösteri

IEG Live ve 73 Organizasyon işbirliği ve Finansbank ana sponsorluğunda İstanbul’a gelen The Underwater Paradise, son 4 gösterimi ile 6-7 Şubat’ta Volkswagen Arena’da çocuklar ile buluşacak. Özel efektler, ışık şovları ve müzikleriyle dikkat çeken gösteri, seyircilerle interaktif bir şekilde ilerlemesi nedeniyle çocuklar kadar yetişkinler tarafından da büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Yüzüklerin efendisi

Yazarın Tüm Yazıları