Yazı terasta karşıladılar

Harvey Nichols ve L’officiel, önceki akşam St. Regis İstanbul içindeki Spago restoranda “yaza merhaba” partisi verdi.

Haberin Devamı

Demet Sabancı Çetindoğan, Arzu Sabancı, Kıvanç Tatlıtuğ, Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Elif Gönlüm, Esra Üstünkaya, Sedef Zaim ve Sitare Akdilek’in arasında bulunduğu kalabalık davetli grubu, restoranın Maçka Parkı ve Boğaz manzarasına sahip terasında, DJ Tarık Koray’ın müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Eğlenceli alışveriş

Nişantaşı’nda bulunan tasarım ve sanat galerisi Haaz’da geçtiğimiz gün Özlem Avcıoğlu ev sahipliğinde bir parti düzenlendi. Tom Dixon’ın Türkiye’deki ilk Shop in Shop konseptini kutlamak amacıyla düzenlenen parti, cemiyet, iş ve sanat dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdi. Tom Dixon’ın yanı sıra İtalya’nın önde gelen mobilya markası Moroso, gece aydınlatma markası Foscarini ve Diesel for Living’in en son modellerinin de tanıtıldığı partide, konuklar hem eğlendi hem alışveriş yaptı.

Haberin Devamı

Annem manken oldu

Ünlü anneler, ÇABA Derneği’nin 10. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen defilede mankenlik yaptı, Sıla Öztürk tasarımı kıyafetlerle podyuma çıktı.

ÇABA Derneği’nin tüm projelerinin kıyafet tasarımlarına imzasını atan Sıla Öztürk, 10. yılında da özel bir defileyle derneğe destek verdi. Hazırlığı üç ay süren koleksiyondaki Haute Couture kıyafetleri taşıyanlarsa ünlü anneler oldu. Öztürk, “24 mankenim var, hepsi birbirinden güzel ve yardımsever. Provalar için zevkle, heyecanla koşturdular. Bütün koleksiyonu da derneğimize bağışladım. İstedim ki verdiğimiz her emek yapacağımız kampüse bir tuğla daha koydursun” dedi. Podyuma çıkan isimler arasında Arzum Onan, Ayşe Kucuroğlu, Ayşegül Dinçkök, Bettina Machler, Candan Kıramer, Demet Akbağ ve Eda Kosif de vardı.


Konser öncesi ödül aldılar

43. İstanbul Müzik Festivali’nde yaşam boyu başarı ödülü, 70. sanat yılını bir dünya turnesiyle kutlayan Borodin Quartet’e verildi. Borodin Quartet’e ödülü, önceki gün Global Yatırım Holding sponsorluğunda Aya İrini Müzesi’nde gerçekleştirilen konser öncesinde, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve İstanbul Müzik Festivali Direktörü Yeşim Gürer Oymak tarafından takdim edildi.

Haberin Devamı


Yeditepe’nin yeni yetenekleri

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, kuruluşunun 15. yılında özel bir defileye imza attı. Defile, İstek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Dalan, Rektör Nurcan Baç ve Moda ve Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı Müşerref Zeytinoğlu ev sahipliğinde Zorlu Center PSM’de düzenlendi. Genç tasarımcılara destek vermek üzere geceye katılanlar arasında Mehtap Elaidi, Gül Ağış, Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Zeynep Erdoğan gibi ünlü tasarımcılar da vardı.

Keyfi yerinde

Geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçiren Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Yakın dostları Osman Merzeci, Melis Murathanoğlu ve Mehmet Dereli ile Lucca’da uzun uzun sohbet eden Polat’ın keyfi yerine gelmiş görünüyordu.

Haberin Devamı

17. yıl kutlaması

Şişli Gazetesi’nin 17. kuruluş yıldönümü, Grand Cevahir Otel’de kutlandı. Murat Başesgioğlu, Selina Doğan, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ve Şişli Gazetesi’nin sahibi Mehmet Tekin’in konuşma yaptığı gecede, Aykut Yılmaz & Orkestrası, Canan Anderson ve Sibel Tüzün sahneye çıktı.

Ailesiyle geldi arkadaşlarıyla çıktı

Ece Sükan, önceki gün kardeşi Arslan ve annesi Serpil Hanım’la Asmalımescit’teki bir restorandaydı. Kısa süre önce 1,5 yıllık eşi Ümit Benan’la yollarını ayıran Sükan, aile yemeği sonrası restorandan arkadaşlarıyla çıktı ve eğlenceye başka bir mekanda devam etti

Yaza merhaba

Astaş Holding, önceki gün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ev sahipliğinde Astoria Kuleleri’nde yaza merhaba daveti verdi. Tanınmış isimlerin katıldığı davette, Mandarin Oriental Bodrum, The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projeleri ile Rolls Royce’un Ghost ve Wraith adlı yeni modelleri de tanıtıldı.

Yazarın Tüm Yazıları