Türkler Londra’da çok moda

Türk erkek giyim markası Damat Tween, WGSN’in Londra’da organize ettiği 5. Küresel Moda Ödülleri’ne sponsor oldu.

Haberin Devamı

Türkler Londra’da çok moda

Moda portalı WGSN’in organizasyonuyla Londra’daki The Park Lane Otel’de gerçekleşen 5. Küresel Moda Ödülleri sahiplerini buldu. Moda dünyasının uluslararası arenada isim yapmış profesyonellerinden oluşan jüride yer alan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, geleceğin tasarımcılarına ödül verdi.
Törende, moda yazarı Colin McDowell yaşam boyu başarı ödülüne layık görülürken, Twiggy ise ‘İkon ödülü’nü aldı.
Marka ve tasarımcılar arasından “en iyilerin” seçen jüri arasında yer alan Süleyman Orakçıoğlu, en iyi sürdürebilir marka ödülünü Amsterdam merkezli Rambler markasına verdi. Model ve DJ Jack Guinness, şarkıcı Nicola Roberts, Duran Duran grubunun solisti Simon Le Bon’un kızı model Amber Le Bon, MTV sunucusu Laura Whitmore ve şapka tasarımcısı Stephen Jones gibi dünyaca ünlü isimler, Damat Tween sponsorluğunda gerçekleşen partide eğlendi.

Haberin Devamı


Milimetrik şıklık

Kişiye özel terzilik hizmeti veren Milimetric, yeni şubesini Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı. Milimetric’in ortakları Kağan ve Taner Gökalp’in ev sahipliği yaptığı açılış, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Açılış kurdelesini Anadolu Holding’in patronu Tuncay Özilhan kesti.

Bennu Yüz 25
Opel, Türkiye’deki 25. yılını, Bennu Gerede’nin 25 yıldır fotoğrafladığı ünlülerin portreleriyle kutluyor. Bugün Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirecek kutlamada, 25 yıldır Türkiye’nin önde gelen isimlerini fotoğraflayan Gerede’nin “Bennu Yüz 25” kitabının lansmanı ve aynı isimli serginin açılış töreni yapılacak.


Vitrine çıktı
1.5 yıl önce tasarımları Londra’daki Harrods’ta satılmaya başlanan ve iş hayatındaki başarılarıyla İngiliz gazete ve dergilerinde boy boy haberleri yapılan Bee Goddess’ın yaratıcısı Ece Şirin, Londra’da moda vitrinine çıktı. İngilizlerin klasik alışveriş adresi olan Fenwick, vitrinini Bee Goddess’a ayırırken, gazetelere boy boy ilan da verdi.

Huxo, Cadde’de
Fulya Ağaoğlu’nun sahibi olduğu Huxo adlı restoran Bahçeşehir Akbatı’dan sonra önümüzdeki aydan itibaren Bağdat Caddesi’nde de hizmet vermeye başlayacak. Dünya mutfağından lezzetli örnekler sunan restoran, sıcak ev atmosferiyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Keitel geliyor
Bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali, ünlü oyuncu Harvey Keitel’ı ağırlıyor. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan “Youth” filminin başrolündeki Keitel, Cannes’da filminin gösteriminin ertesi günü İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali için konuşmacı olarak İstanbul’da sinema severlerle buluşacak. 22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival bu yıl “Sanat ve Kültürde Gerçekçilik Üzerine Diyaloglar” temasını ele alacak.

Yazarın Tüm Yazıları