Silahlı koruma için rezervasyon

Bir dönem El-Kaide’nin kaçırma planları yaptığı Süreyya Yalçın, gecelerde silahlı koruması eşliğinde eğleniyor. Ancak korumaları için de rezervasyon yaptıran Yalçın’a her mekândan onay çıkmıyor.

Haberin Devamı

Süreyya Yalçın, 4 yıl flört ettiği Tugay Gökkaya’dan ayrıldıktan sonra sevgilisinin en yakın arkadaşı Ozan Bora’yla yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak Miami’de yaşayan sevgililer, yazın gelmesiyle birlikte Türkiye’ye döndü.

Eğlence hayatını seven ve yeniden gece kulüplerinde boy göstermeye başlayan Süreyya Yalçın’ın mekânlara gitmeden önce kendisinin yanı sıra korumaları için de rezervasyon yaptırdığını duymuştum.
2010’da El-Kaide’nin 1 milyon dolarlık fidye için kaçırma planları yaptığı Süreyya Yalçın’ın bu isteğine geçtiğimiz hafta sonu ben de şahit oldum.
Yalçın, Sortie’ye biri silahlı olan üç korumasıyla birlikte rezervasyon yaptırmak istedi. Ancak Sortie’nin koordinatörü Emre Bolat, silahlı korumanın mekâna giremeyeceğini söyleyerek Yalçın’ın isteğine olumsuz yanıt verdi.

Haberin Devamı

Önceki gün sevgilisi Ozan Bora’yla Ortaköy Reina’dan çıkarken görüntülenen Süreyya Yalçın, muhabirlere “Hakkımda yanlış haber yapmayın, gelin sorun, söyleyeyim” dedi.

Sofra stilleri

İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, Karaca Porselen’in özel koleksiyonları ile kendi stillerini sofra düzenlerine yansıttı. Buket Taşdelen, sofrasını ünlü İspanyol tasarımcı Marco Palomeque’nin tasarladığı King Edward koleksiyonu ile hazırlarken, Selahattin Dönmez hazırladığı sofrada
siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu Stella koleksiyonunu tercih etti. Sitare Akdilek sofrasını Heritage koleksiyonu ile tasarlarken, Deniz Berdan ise modern çizgilere sahip Samba koleksiyonu ile yaratıcılığını gösterdi.

Alaçatı’da İtalyan İşi

İstanbul’un en popüler adreslerinden Papermoon’un şefi Giuseppe Pressani, geçtiğimiz hafta sonu Alaçatı’daki Çark Plajı’nda hizmete giren Zio Beach Club’da ‘Zio Pino’ ve ‘Zio Milano’ adlı iki restoran açtı.
İzmir ve Alaçatı’nın ünlü eğlence adresleri Öküz’ün de sahibi olan Fatih Alkan’ın ev sahipliği yaptığı açılış, iş ve sanat dünyasını buluşturdu. Açılışta Giuseppe Pressani’nin İtalyan şeflerle hazırladığı lezzetler ikram edildi.
Alkan, Çark Plajı’nda 5 bin m2 alan üzerine kurulu olan Zio Beach’in sadece lezzetleriyle değil, eğlencesiyle de iddialı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı


Spice dergisi Türkiye’de

Türkiye’de yayımlanmaya başlayan Spice dergisi, ilk sayısını Karaköy Vault’ta kutladı. Habib Yaman ve Carina Negrone’nin ev sahipliği yaptığı kutlama, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. DJ Ayşe Boyner’in müzikleriyle renk kattığı gecede davetlilere kapağını dünyaca ünlü erkek top model Tony Ward’ın süslediği dergi dağıtıldı.

Yazarın Tüm Yazıları