Sadece yakın arkadaşlarına bahset

Bodrum’daki Nikki Beach, yaz sezonunun ilk eğlencesini İstanbul’da gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

 Miami, Saint Tropez, Marakeş, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’nin de aralarında olduğu şehirlerde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini geçtiğimiz yıl Bodrum’da açmıştı.

Sadece yakın arkadaşlarına bahset

Doğan Grubu ortaklığıyla Torba’da hizmete giren ve bu yıl 19 Mayıs’ta kapılarını açacak olan Nikki Beach, yaz sezonunun ilk eğlencesini İstanbul’da gerçekleştirdi. “Tell only your best friends” (Sadece yakın arkadaşlarına bahset) sloganıyla Moet&Hennesy Akademi’de gerçekleşen eğlence, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Şampanya ve suşi servisinin yapıldığı eğlencede ayrıca davetlilere üzerinde Nikki Beach’in sloganlarının yer aldığı tasarımlar hediye edildi. 

Haberin Devamı

Sadece yakın arkadaşlarına bahset

Bahara merhaba

Barış Tansever’in sahibi olduğu, Ulus’taki Sunset Grill&Bar, kuruluşunun 23’üncü yılına yeniliklerle girdi. Sunset Brasserie ile lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan Tansever, önceki gün “Bahara merhaba” daveti verdi. Ünlü isimleri buluşturan gecede İstanbul’un ünlü barmenlerinden Cevat Yıldırım’ın hazırladığı kokteyller sunuldu. DJ Elif Tanrıbilir, DJ Doğuş Cihan ve DJ Cüneyt Çilingiroğlu’nun müzikleriyle renklenen eğlence geç saatlere kadar sürdü.

Güvenlik kapısı

İstanbul yeme, içme ve eğlence dünyasının patronları da yaşanan terör olaylarının ardından Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer’in öncülüğünde bir araya gelip “Hayatına Sahip Çık” adı altında bir sivil toplum hareketi başlatmıştı. Önceki gün TURYİD Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eksen Grup sahipleri Erol ve Varol Kaynar’ın ev sahipliğinde Sortie’de buluştuk. Erol Kaynar, terör saldırısı sonrası Sortie’de güvenlik önlemlerinin artırıldığını söyledi. Alınan önlemler hakkında bilgi veren Sortie’nin Güvenlik Müdürü Cemil Kırmızı da mekanın iç kısmına 2 saniyede kapanan kurşun geçirmez cam ve demir kapı yerleştirdiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Sadece yakın arkadaşlarına bahset

Kırgızistan’da ödül

Kırgızistan’da düzenlenen yeme, içme ve eğlence sektöründen temsilcilerin yarıştığı ‘Horeca Kyrgyzstan’ töreninde Ümit Tuğrul’un sahibi olduğu Coffee Relax ‘en iyi ve kaliteli kahve işletmesi’ seçildi. Üç ayrı dil seçeneği sunan tablet menüsü ile teknoloji ve lezzeti bir arada sunan Coffee Relax, klasik otomobille dekore edilmiş iç mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Sadece yakın arkadaşlarına bahset

Haydi spora

Nişantaşı’ndaki City’s, spor tutkunlarının da adresi oldu. Sporu teknolojiyle birleştiren Oxygen Sports Club City’s, 1300 m2’lik alanıyla hizmet vermeye başladı. Spor merkezinde vücut analizleri ve oksijen tüketim kapasite ölçümleri yapılarak kişi için en ideal egzersizler belirleniyor.

Haberin Devamı

Sadece yakın arkadaşlarına bahset

Yazarın Tüm Yazıları