Havyar ve şampanya

İş dünyasının patronları yeme, içme ve eğlence sektörünü sevdi. Metin Şen ile Nedim Keçeli’nin ortağı olduğu Dinesty Grup, Serafina Restaurant’tan sonra şimdi de gastronomi sektörünün öncü markası Caviar House & Prunier’i Türkiye’ye getirdi.

Haberin Devamı

Havyar ve şampanya

Fenerbahçe’nin efsane Başkanı Ali Şen’in oğlu Metin Şen, Seba İnşaat’ın ortaklarından olan eski kayınbiraderi Nedim Keçeli ile birlikte Dinesty Grup adlı şirket kurarak yeme içme ve eğlence sektörüne girmişti. New York’un İtalyan lezzetleri ile meşhur Serafina Restaurant’ın İstanbul şubesini Akmerkez’de açan ortaklar şimdi de Caviar House & Prunier’i Türkiye’ye getirdi. Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde hizmete giren Caviar House & Prunier’ın açılışı için önceki gün Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda şampanya ve havyarlı bir kutlama yapıldı.

Havyar ve şampanya
Emmanuel Collomb -  Metin Şen -  Jean Pierre Esmillaire - Nedim Keçeli

Haberin Devamı

Dinesty Grup Başkanlarından Metin Şen ve Nedim Keçeli, Caviar House & Prunier Genel Müdürü Jean Pierre Esmillaire ve Dış Ticaret Direktörü Emmanuel Collomb ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya katılan konuklar denizden gelen lezzetlerin tadına baktı.

Havyar ve şampanya
Eski dünür ve çok iyi iki dost olan Ali Şen ile Orhan Keçeli, çocuklarını bu mutlu gecesinde yalnız bırakmadı. 

Dünyanın en pahalı havyarı olarak bilinen Almas Caviar’ının sergilendiği gece Flapper Swing’in canlı performansı ve DJ Mert Levent’in müziğikleri ile renklendi.

 Havyar ve şampanyaMurat Cevahiroğlu - Mahmut Ziylan

Havyar ve şampanya
Eran Tapan

Havyar ve şampanya
Mirgün Cabas - Tuba Ünsal

 

Pera’da sanat

Havyar ve şampanya

Haberin Devamı

“Giorgio de Chirico: Dünyanın Gizemi” ve “Anı ve Süreklilik: Huma Kabakcı Koleksiyonu’ndan Bir Seçki” başlıklı sergiler Pera Müzesi’nde açıldı. Suna ve İnan Kıraç Vakfı kurucuları İnan Kıraç, İpek Kıraç ve vakfın Sanat İşletmesi Genel Müdürü Özalp Birol’un ev sahipliği yaptığı açılış sanatseverleri buluşturdu. Her iki sergi de 1 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilir.

 

Altın Kitabın Sırları

Havyar ve şampanya

Ünlü nefes koçu Nevşah Fidan Karamehmet, “Altın Kitabın Sırları” adlı yeni kitabını Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde tanıttı. Kitabında işlediği; aşk, erdem, mucize, liderlik ve şifa konularında okuyucuların merak ettikleri soruları yanıtlayan Karamehmet etkinliğin gelirini ise “Bir Dilek Tut Derneği”ne bağışladı.

 

Haberin Devamı

3’üncü yaşa özel kutlama

Havyar ve şampanya

İstanbul’un en popüler eğlence adreslerinden Levent İş Kuleleri’ndeki Agency, üçüncü yaşını kutladı. Yeniköy’deki Yelken Restaurant’ın da sahibi olan Bülent Ilgaz’ın ev sahipliği yaptığı Agency Prive adlı kutlamaya iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Ünlü davulcu Aydın Karabulut’un kurucusu olduğu The Shot adlı müzik grubunun performansı eşliğinde başlayan eğlence Kenan Doğulu’nun şarkılarıyla sabaha kadar sürdü.

Havyar ve şampanya
Ozan-Bahar Şer - Fatih Urek


Yakışıklı ve centilmen

Havyar ve şampanya

Eğitimi nedeniyle Amerika’da yaşayan Arzu-Ömer Sabancı’nın oğlu Hakan Sabancı, Türkiye’de işbaşı yaptı. Aile şirketinde çalışmaya başlayan Sabancı, Caviar House & Prunier’ın Esma Sultan Yalısı’ndaki davetinde annesine kavalyelik yaptı. Geceye Aslışah Alkoçlar’la Hudson’da devam eden Sabancı çıkışta aracına binen sevgilisine kapıyı açarak centilmenlik yaptı.

Haberin Devamı

Havyar ve şampanya

 

Yazarın Tüm Yazıları