En büyük aşkı eski eşi

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, boşandığı eşi Sedef Zaim’le barıştı.

 

Haberin Devamı

Yeniden nikâh masasına oturacaklarını söyleyen çift önceki gün Esman Sultan Yalısı’ndaki davete birlikte geldi.

 

En büyük aşkı eski eşi

 

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, önceki akşam Esma Sultan Yalısı’ndaki Originel dergisinin tanıtımına eski eşi Sedef Zaim’le birlikte katıldı. Boşandıktan sonra, “Yuvamızı yeniden kurmak için uğraşıyoruz” diyen Fikret Orman, davette eşiyle gazetecilere el ele kol kola poz verdi. Yeniden evleneceklerinin sinyalini veren çiftten Orman, daha önce, “Yeniden nikâh masasına oturmak için zamana ihtiyacımız var” demişti.

 

Göz göze gelmediler

 

‘Original ol, original yaşa’ sloganıyla gerçekleşen tanıtım Fikret Orman ve Sedef Zaim’in yanı sıra olaylı bir şekilde boşanan Feryal-Kemal Gülman çiftini de buluşturdu. Eski karı koca göz göze gelmemek için birbirlerinden köşe bucak kaçarken, Kemal Gülman’a kızı eşlik etti.

Haberin Devamı

 

En büyük aşkı eski eşi

 

Sunuculuğunu Özlem Kaymaz’ın yaptığı tanıtımda Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü sanatçı Emma Shapplin, sahneye çıktı. Shapplin unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

 

Golf tutkunu patronlar 

Turkcell’in bu yıl ilk kez düzenlediği golf turnuvası Turkcell Platinum Golf Challenge, geçtiğimiz hafta sonu Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.

Turkcell’in bu yıl ilk kez düzenlediği golf turnuvası Turkcell Platinum Golf Challenge, geçtiğimiz hafta sonu Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti. İki gün boyunca 216 golf tutkununun şampiyonluk için mücadele ettiği turnuvada aralarında Rahmi Koç, Hakan Çarmıklı ve Abdullah Oğuz’un olduğu iş dünyasının patronları da yarıştı. Turkcell Platinum Golf Challenge’da dereceye girenler, ödüllerini Kaan Terzioğlu ve Yıldırım Demirören’in elinden aldı.

En büyük aşkı eski eşi

 

Haberin Devamı

Kazananlar

Erkekler A: Andrew Farnham
Erkekler B: Marc Philippe
Erkekler C: Mehmet Aligil
Kadınlar A: Beyhan Benardete
Kadınlar B: Burcu Polatdemir
Gençler Kategorisi: Sude Bay

En büyük aşkı eski eşi

Altın Gramofon verdi

Düzenlediği Dosso Dossi Fashion Show ile dünyaca ünlü yıldızları Türkiye’de ağırlayan Hikmet Eraslan, Rusya’nın en büyük müzik ödülü olan Altın Gramofon Ödülleri’nin ana sponsoru oldu. 6 bin kişilik For Olimpiyskiy in Moscow’da gerçekleşen törende Eraslan, ünlü şarkıcı Stas Mikhaylov’a ödülü takdim etti. Gecede 40 sanatçıya ödülünü verildi.

 

Yazarın Tüm Yazıları