El ele verip engelleri kaldırdılar

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV), 16’ncı kuruluş yıldönümünü Four Seasons Otel’de kutladı. Gecede tekerlekli sandalye, sağlık paketi ve eğitim bursu bağışında bulunuldu

Haberin Devamı

El ele verip engelleri kaldırdılar

TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer ile Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Komitesi Başkanı Siren Ertan Çarmıklı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Ferko İnşaat ve Rolls-Royce’un sponsorluğunda gerçekleşen gece, Yavuz Kocaömer’in konuşmasıyla başladı.

El ele verip engelleri kaldırdılar

Gecede Siren Ertan’ın yönettiği bir de açık artırma düzenlendi. İş dünyasının patronları, engelliler için tekerlekli sandalye, eğitim ve sağlık bursu bağışı yaptı.

El ele verip engelleri kaldırdılar

Kenan Doğulu’nun şarkılarıyla renk kattığı kutlamada Melda Kosif, Alara Koçibey ve Murat Başoğlu da sahneye çıkarak şarkı söyledi. Murat Aksu davul çalarak hünerlerini sergilerken, işadamları da halay çekerek ona eşlik etti.

Haberin Devamı

El ele verip engelleri kaldırdılar

En iyi kahve
Liana ve Milen Pesah kardeşler, Nişantaşı’ndaki La Botte adlı ayakkabı mağazalarını kafeye çevirdi. Teşvikiye-Akkavak Sokak’taki mağaza, Be Coffe adıyla hizmet vermeye başladı. Elif Sağlamyürek’in de ortak olduğu Be Coffe’de Ekvator’dan gelen özel kahveler servis ediliyor. Müdavimleri arasında Ozan Güven, Ömer Seval gibi iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de olduğu kafede “İyi Kahve” adı altında satılan kahvelerden elde edilen gelirin bir bölümü de sokak hayvanları yararına bağışlanıyor.


Tezer’den akustik performans
Birsen Tezer, akustik performansıyla bu gece Roxy sahnesinde olacak. Sanatçı, üçüncüsü düzenlenecek “Akustik Geceleri” etkinliğinde en sevilen şarkılarını seslendirecek. Kapıların 21.00’de açılacağı gecenin biletlerini Biletix ve Roxy girişinden alabilirsiniz.


Uzakdoğu’nun Mercan’ları

Mücevher tasarımcısı Zeynep Erol, Mercan adını verdiği yeni koleksiyonunu Bebek’teki Midnight Express’te tanıttı. “Doğanın şifa veren enerjisini üstümüzde taşıma ihtiyacı hissediyoruz” diyen Erol’un koleksiyonunda, Uzakdoğu’da topladığı mercanlar ile her birini özel olarak tasarladığı 42 adet heykel takı yer alıyor.

Yazarın Tüm Yazıları