Bu akşam bütün hesaplar eğitime

Ulus’taki Sunset Grill& Bar, bu gece 22. yılını kutluyor. Boğaziçi Üniversitesi yararına açıkartırmayla 300 bin liraya satılan Cem Yılmaz ile yemeğe de ev sahipliği yapacak olan Sunset’te, bu gece hesaplar eğitime harcanacak.

Haberin Devamı

Bu akşam bütün hesaplar eğitime

Ulus’taki Sunset Sunset Grill& Bar, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Kuruluşunun 22. yılı şerefine Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na destek olmak için anlamlı bir geceye imza atacak olan Barış Tansever, bu gece müşterilerden hesap almayacak.
Son 12 yıldır, kuruluş yıldönümlerine denk gelen günde, elde edilen geliri, Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na bağışlayan Tansever, herkesi hem 22. yıl kutlamasına hem de gelecek nesillerin eğitimine katkıda bulunmak için Sunset’e davet ediyor.
Şef Hiroki Takemura’nın hazırladığı lezzetlerin servis edileceği gece, DJ Tarık Koray’ın müzikleriyle renklenecek.

Bu akşam bütün hesaplar eğitime

Haberin Devamı

Göçmen çocuklar için söyledi

Şişli Rotary Kulübü, mülteci dramından en çok etkilenen göçmen çoçuklar için bir rehabilitasyon merkezi yapmak üzere Zorlu PSM’de Sertab Erener konseri düzenledi. Mücevher markası Rhyme & Reason Jewelry’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen konser, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Suriyeli çoçukların duygularını yansıtarak çizdikleri ‘onların gözünden dünya’ adlı resimlerin de sergilendiği etkinlikte, ünlü mankenler Sema Şimşek ve Zeliha Çal, Rhyme & Reason Jewelry’nin tasarımlarını tanıttı.

Bu akşam bütün hesaplar eğitime
 

Kraliyet ailesinin saç uzmanı

İngiliz kraliyet ailesinin saçlarını emanet ettiği Denise Lundie Shields, Akademi Saç Terapi’nin davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Saçlarına düşkün ünlü isimler, trikoloji bilimi konusunda üniversitede dersler veren saç uzmanı Shields ile görüşmek için sıraya girmiş.

Müşterileri arasında Brunei Sultanı’nın da olduğu Denise Lundie Shields, 5 gün boyunca Akademi Saç Terapi’nin  Nişantaşı ve Suadiye şubelerinde takipçileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Bu akşam bütün hesaplar eğitime

 

 

Yazarın Tüm Yazıları