ALAÇATILI ‘AMCA’YLA SANAT AŞKI

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, geçtiğimiz yaz Alaçatı’daki Hacı Memiş Kıraathanesi’nin müdavimlerini görüntülemiş ve “Amcalar Kıraathanesi” adlı bir sergi açmıştı. Alaçatı Heavenly Made Art Gallery’de Haldun Demirhisar’la ortak bir projeye imza atan Gerede’nin sanat aşkı geçtiğimiz aylarda gerçeğe dönüştü.

Haberin Devamı

Alaçatı Kum Beach’in de sahibi olan Haldun Demirhisar ile flört etmeye başlayan Bennu Gerede, üç aydır birlikte olduğu sevgilisi ile bu kez “Kafes 1” adlı sergiye imza attı. Hayvan barınaklara dikkat çekmek amacıyla çektiği fotoğraflardan oluşan sergi için aralarında Billur Kalkavan, Pelin Batu, Funda Arcas, Selen Özgörkey, Sinem Güven ve Nilgün Özsaruhan’ın olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri Gerede’nin objektifine poz verdi. 20 Ekim’e kadar Alaçatı Hacımemiş’teki Heavenly Made Art Gallery’de görebileceğiniz “Kafes 1” adlı sergi İstanbul ve İzmir’de de sergilenecek.


Koruncuklara tatil fırsatı

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri, Kalem Adası’ndaki Oliviera Resort ile ortak bir projeye imza attı. Vakıf koruması altında olan 13 yaşüstü çocuklar her yaz otelde tatil yapabilecekler. Yoleri ve Sadettin Saran, Kurban Bayramı’nda Oliviera Resort’ün sahipleri İhsan ve Ali Dartar’a desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

Haberin Devamı


KIŞLIK EĞLENCE BAŞLIYOR

Bodrum ve Çeşme’de yazdan kalma son günler yaşansa da İstanbul’da kışlık eğlence adresleri kapılarını açmaya başladı.

Sess’li geceler

Nişantaşı’ndaki Sess, yaz sezonu için Bodrum’a taşınmıştı. Yaz boyunca tatilcileri Türkbükü’nde eğlendiren Sess, İstanbul’da kış sezonunu bu gece açıyor. Her zamanki gibi iddialı olduklarını belirten mekanın işletmecisi Nedim Binler, “Türkçe müzik eşliğinde eğlence kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Cenk Eren ile ‘Kabare'

Aralarında Günay, Sahne İstanbul ve Nossa Costa’nın da olduğu birçok yeme-içme ve eğlence adresini bünyesinde barındıran BVS Group, My Cabaret adlı yeni bir markayı daha hayata geçirdi. 11 Ekim’de Etiler’de kapılarını açacak olan mekanda Cenk Eren sahne alacak. Şarkıcı, sürpriz şovlarıyla hayranlarıyla My Cabaret’te buluşacak.

Yazarın Tüm Yazıları