Ağlayan kıza ‘Harika’ tasarım

Güral Şirketler Grubu’nun patronu İsmet Güral, sahibi olduğu Güral Porselen’in yeni koleksiyonuna kızı Harika’nın adını verdi.

Haberin Devamı

İşadamı İsmet Güral, Güral Şirketler Grubu’nun markalarından olan Güral Porselen’e kızı Harika Güral’ın adını verdiği bir koleksiyon hazırlattı. Porselen deyince akla ilk gelen markalardan olan Güral Porselen’in “Harika” adlı koleksiyonunda, sade görünüşü ve ışığı geçiren şeffaf tasarımıyla dikkat çeken ürünlere yer verildi.

ÜZÜNTÜNÜN SEMBOLÜ
İsmet Güral, 2002 Dünya Kupası’nda Türkiye’nin Brezilya maçından sonra turnuvadan elenmesine üzülüp ağlayan ve o yıl 22 yaşında olan Harika Güral’ı teselli etmiş, baba-kızın fotoğrafı çok konuşulmuştu. Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Harika Güral, o fotoğrafıyla üzüntünün de sembolü olmuştu.

Ağlayan kıza ‘Harika’ tasarım

Haberin Devamı

Kuyumculuğun
kitabını yazdı

Altınbaş Kuyumculuk’un ortaklarından Ali Altınbaş’ın kızı Fatoş Altınbaş Sarıgül, “Bir Dönüşüm Hikayesi-El Yapımı Mücevherat Ustaları” adlı bir kitap yazdı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin Sosyoloji bölümünde öğretim üyesi olan Fatoş Altınbaş Sarıgül, doktora tezinden derleyerek hazırladığı kitabı için 2 yıl Kapalıçarşı’daki mücevher atölyelerini ziyaret ederek üretim şartlarını, üreticileri, ustaları, kalfaları ve çırakları antropolojik yöntemlerle gözlemledi. 

Ağlayan kıza ‘Harika’ tasarım

Boşanma sorusuna
cevap yok

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kızı Alin ve Fani Grammatikogianni ile birlikte Atatürk Havalimanı’nın dış hatlar terminalinde görüntülendi. Ünal Aysal, 2015’te spor spikeri Birsu Eren’le görüntülenince çift boşanmaya karar vermişti. Yeni yıla Amerika’da birlikte girdiğini öğrendiğim, çocukları için de sık sık görüşen Ünal Aysal ve Fani Grammatikogianni, boşanma sorularına yanıt vermedi.

Ağlayan kıza ‘Harika’ tasarım

Haberin Devamı

Sanat dağa çıktı

Golden Key Kartalkaya, her yıl olduğu gibi bu yıl da sanatın farklı alanlarına destek veriyor. Pırıl Güleşci Arıkonmaz’ın sahibi olduğu PG Art Gallery sanatçılarının eserleri, Golden Key Kartalkaya’da sanatseverlerle buluşuyor. Ayşe Gül Süter, Candaş Şişman ve Kerem Ozan Bayraktar’ın eserleri, kış boyunca görülebilecek.

Ağlayan kıza ‘Harika’ tasarım

Mor Saçlı Kadın

Beyaz Müzayede, 2017 yılını 15 Ocak’ta Orjin Sanat Merkezi’nde gerçekleştireceği 38. Çağdaş ve Modern Sanat Müzayedesi ile açıyor. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen çağdaş sanatçılarının birbirinden değerli yapıtlarının satışa sunulacağı 38. Beyaz Müzayede’de Ömer Uluç’un 1981 tarihli ‘Mor Saçlı Kadın’ isimli eseri en çok ilgi çekecek yapıtların başında geliyor.

Yazarın Tüm Yazıları