Bakan Uraloğlu'ndan Adana'a destek sözü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için geldiği Adana’da valiliği ziyaret etti, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı, kentte görev yapan eski valilerin fotoğraflarının bulunduğu köşeyi inceledi. Vali Yavuz Selim Köşger ile görüşme gerçekleştiren Bakan Uraloğlu, AK Parti Seyhan Belediye Başkan adayı Erdal Hatipoğlu'nun tanıtım lansmanına katıldı.

Haberin Devamı

TOROSLAR FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Toroslar Federasyonunu ziyaret etti. Bakanın ziyaretine; AK Parti Adana Milletvekillerinden Sunay Karamık, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru; ayrıca; Cumhur ittifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti Yüreğir Belediye Başkanı Av. Mehmet Fatih Kocaispir de katılım sağladı.

Adana Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol, ziyaret anısına Bakan Uraloğlu'na Çukurova bölgesinin geçmişte kullanılan o dönem paralarının rölyeflerinin bulunduğu bir tabloyu bakana takdim etti.

ADAYLAR DESTEKLENMELİ

Bakan Uraloğlu sohbet toplantısında Adana'ya bir çok kez geldiğini eksiklerin bulunduğunu bildiklerini, son aylarda yaşanan ekonomik gelişmelerin ticari hayata yansımalarının görülmeye başladığını söyledi. Uraloğlu, Adana'da Metro, kara yolları, deniz ulaşımı gibi konularda sıkıntı yaşandığını, 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakı adaylarının desteklenmesini istedi.

Haberin Devamı

PROJELERİ HARİTADA İNCELEDİ

Bakan Uraloğlu, daha sonra Yüreğir Belediyesi'ne geçerek Yüreğir Belediye Başkanı ve Büyükşehir adayı Fatih Mehmet Kocaispir'in projelerini harita üzerinde inceledi. Projeleri çok beğendiğini ve Bakanlık olarak gerekli desteğin verileceğini açıkladı.

Bakan Uraloğlu'nu hem Yüreğir’de hem de Adana’da ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, belediyenin 5 yıllık süre içerisinde ilçede hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları ile yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Yazarın Tüm Yazıları