İlişkilerde derinlik ve tutku dönemi

Sadakat ve güven meseleleri sorgulanıyor, bazı birliktelikler teste girerken bazıları güçleniyor. Hayatımızdaki kişinin sağlam ve güvenilir olduğunu bilmek istiyoruz. Eğer yalnızsak aniden yoğun duygular hissettiğimiz biriyle karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

Bu hafta geçen haftalara

nazaran daha güzel etkiler var. Venüs yarın Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralık’a kadar seyahat edecek. Bir yandan bu geçişle ilişkilerde derinlik ihtiyacı artarken diğer yandan Merkür ve Jüpiter arasındaki etkileşimle mutlu edici haberler, anlaşmalar, imzalar söz konusu. Bakalım bu iyimser hava günlük hayatı ve burçları nasıl etkileyecek?

Takıntılara dikkat!

Bugün Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Venüs’le Plüton arasında kare açı oluşacak. İlişkilerde tutku ve ihtiras ön plana çıkar. Bugün özel hayatımızda bir şeyleri takıntı haline getirebiliriz, dikkatli olalım. İlişkimizin veya iş hayatımızın yüklediği sorumlulukların ciddi anlamda bizi etkilediğini fark edebiliriz. Sevdiğimiz birine karşı şüphe duyabilir, ilişkide aşırı sahiplenme duygusundan kaynaklanan pürüzlere odaklanabiliriz. Bekârlarsa bir kişiye karşı aniden yoğun duygular hissedebilir. Venüs-Plüton etkileşiminde bedenimizle mutlu olmak önem kazanır, değişmek ve dönüştürmek istediğimiz yönlerimize odaklanabiliriz.İlişkilerde derinlik  ve tutku dönemi
Duygusal yoğunluk...

Haberin Devamı

Yarın Ay 5.10 ile 6.50 arası Aslan burcunda boşlukta olacak, akabinde Başak burcuna geçecek. Bugün itibariyle Venüs Akrep burcuna geçerek 29 Aralık’a kadar seyahat edecek. Venüs, Akrep burcundayken aşk ve ilişkilerde yüzeysellikten uzaklaşır, daha derin ve yoğun duygusal deneyimlere doğru yol alırız. Bu dönemde daha fazla tutku, şehvet ve yoğunluk hissederiz. Venüs Akrep’te ilişkilerdeki sadakati ve güven meselelerini derinlemesine sorgulamamıza neden olur.

Bu bazı ilişkilerin test edilmesine, bazılarınınsa güçlenmesine yol açabilir.

Akılcı ve mantıklıyız

Salı Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Çevremizde gelişen olayları sürekli analiz eder ve eleştirme ihtiyacı hissederiz, dozu aşarsak fena olur. İşyerinde mesailer, işler artar. Duygulara pek yer yoktur, daha akılcı, mantıklı kararlar alma eğiliminde oluruz. Sağlık açısından bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler almak için en uygun zamandır. Özellikle sindirim sistemi hassastır, ishal-kabızlık vakaları daha çok görülür. Detay ve incelik gerektiren işlerde başarı elde etmek daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

Sorumluluk ön planda

Çarşamba günü Ay 16.48 ile 19.34 arası Başak burcunda boşlukta olacak. Akabinde Terazi burcunda seyahat edecek. Venüs ile Satürn arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Ciddi, uzun soluklu ilişkiler başlatmak, özel hayatımızdaki sorunları konuşmak için ideal zamanlardır. İlişkiler ciddileşebilir. Bu dönem alınacak eşya dayanıklı olur. Günlük işler pratik şekilde ve zamanında tamamlanmaya çalışılır. Bugün keyiflerden çok sorumlulukların üzerine eğileceğimiz bir gün. İlişkimizin sağlam olması ve güvenebileceğiniz birine sahip olduğumuzu hissetmek önem kazanır. Parasal kaynaklar sınırlı ancak kazanç sabit ve düzenli gelir. Aşk ilişkileri için değilse bile, iş ilişkileri ve planları için oldukça verimli bir süreçtir.

Haberin Devamı

İlişkiler ve iletişim...

Perşembe Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Güzelleşmek, bakım yaptırmak, kuaföre gitmek için uygundur. Barışmak, uzlaşma ortamı sağlamak için harika bir gündür. Sağlık olarak, kalça, basen, böbrekler, mesane hassastır. İdrar yolları enfeksiyonlarına özellikle dikkat! Romantik olmak, sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek için de oldukça uygun bir gün. İlişkilerin ve iletişimin ön planda olduğu bir gündeyiz.İlişkilerde derinlik  ve tutku dönemiBu hafta güzelleşmek için en ideal gün perşembe.

Fazlaca iyimseriz

Cuma Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Merkür’le Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Gelecek için hedefler koymak ve harekete geçmek için en güzel zaman. Bu açı etkisiyle fazlaca iyimser oluruz. Fikirler akıcı bir şekilde ifade edilir. Evlenmek, aileleri tanıştırmak, imza atmak, seyahat etmek/planlamak, ticaret yapmak için atılımlarda bulunmak, bir eğitime başlamak, yurtdışıyla ilgili önemli işlemleri halletmek için çok ama çok ideal zamanlardır.

Haberin Devamı

Cinsel enerjimiz yüksek

9 Aralık Cumartesi günü Ay 4.04 ile 6.34 arası Terazi burcunda boşlukta olacak. Akabinde Akrep burcuna geçecek. Derin duygulara dalabileceğimiz, sezgilerimize, bilinçaltımıza güvenebileceğimiz bir gün. Ay Akrep günlerinde psişik radarımız açık olur, çevremizdeki kişilerin duygu ve ruh hallerini daha iyi algılayabiliriz. Tutkulu, yekvücut olmayı temsil eden Akrep’le tensel zevklere dalabiliriz. Cinsel enerjisi yüksek bir gün olacak. Diğer yandan, dedektiflik, casusluk yapmak eğlenceli gelir, hayalet ve korku hikâyelerinden keyif alabiliriz, sırlarımızı paylaşmak, sırları açığa çıkarmak, gizemlerle ilgilenmek için uygun bir gün. Konuşmalar derinlere iner, uzun sohbetler yapabiliriz.

Haberin Devamı

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Tutku dolu bir ilişkiye hazır olun
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerde artış olabilir. İlişkilerde takıntılı davranışlarda bulunmayın. Yalnızsanız kendinizi tutku dolu bir ilişki içinde bulabilirsiniz. Merkür’le Jüpiter arasındaki etkileşim finansal bir toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Ticarete atılmak, iş kurmak için uygun bir haftadır. Maddi konularda güzel haberler alabilirsiniz.

İşleriniz rahatlıkla çözülecek
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Mevcut ilişkileriniz derinleşebilir, tutku artabilir. Yalnızsanız yeni ilişkilere çekilebilirsiniz. Yayıncılık, medya, pasaport, vize işlemleri gibi konularda işleriniz rahatlıkla çözülecek. Yeni fikirlerle haşır neşir olabilirsiniz. Tez yazmak, ödev hazırlamak için uygun bir hafta, gireceğiniz olası sınavlarda başarı yakalama şansınız da yüksek olacaktır.

Herkesin yanında konuşmayın
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İş koşullarınızda mutlu edecek gelişmeler olabilir. Sağlık konusunda genital bölge, üreme organları hassas. Kilo alma-verme dengesine de dikkat! Bu hafta zihniniz dalgın, karamsarlığa yatkın olabilir. Ruhsal anlamda rahatlatacak kitaplar okumak iyi gelir. Dedikodulara dikkat edin, her şeyi herkesin yanında konuşmayın.

Özel hayatta kıskanç olabilirsiniz
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Özel hayatınızda daha tutkulu ve kıskanç olabilirsiniz. Yatırım planlarınız olabilir. Hamilelik ve çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızla yeni projeler üretebilirsiniz. Jüpiter’in etkisiyle her türlü fikir ve projeniz için destek bulabilirsiniz. Yeni işbirlikleri kurmak için ideal bir hafta.

Evde huzur ve dengeyi yakalıyorsunuz
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Evinizi güzelleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Evinizde huzuru ve dengeyi yakalayacağınız bir dönem olabilir. Ayrıca yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma zamanı. Bu hafta işle ilgili konularda imza atmanız gerekiyorsa düşünmeden atabilirsiniz. Jüpiter’in desteği kariyer alanında güzel gelişmelere işaret ediyor.

Zihniniz yaratıcı fikirlerle dolacak
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Kısa mesafeli seyahatler gündeme gelebilir. Okumaktan, araştırmaktan keyif alabilirsiniz. Sizi mutlu edecek eğitimler gündeme gelebilir. Vize, pasaport işlemlerini, yurtdışı kaynaklı ticari işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Zihniniz yaratıcı fikirlerle dolacak. Önemli anlaşmalarınızı bu ara yapabilir, imzalarınızı atabilirsiniz.

Parasal konularda güzel gelişmeler
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Keyfi konular, huzur ve mutluluk için paranızı harcayabilirsiniz. Parasal konularla ilgili sizi mutlu edecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım yapabilir, finansal bir krizi rahatlıkla çözebilirsiniz. Bu hafta evinizi veya arabanızı değiştirmek, yatırım yapmak için koşullar çok uygun. Vergi borcunuz varsa bu hafta bunu yapılandırabilirsiniz.

Gökyüzü sizi destekliyor
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşk trafiğiniz canlanmaya ya başlıyor. Aşkı hayatınıza daha kolay çekeceksiniz. Hayatınızı, bedeninizi güzelleştirmek isteyeceğiniz bir dönem olacak. Kendinizi daha değerli hissetmek isteyeceksiniz. Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir hafta. Eğer ortağınızı veya partnerinizi bir konuda ikna etmeniz gerekirse gökyüzü sizi destekleyecek.

Beklediğiniz ödemeler geliyor
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu dönem ilişkilerde, aşkta işler pek istediğiniz gibi gitmeyebilir. Sağlık olarak genital bölge, yumurtalıklar ve üreme organlarına dikkat! Para meselelerini çözmek, alım-satım işlerinde kazanmak için uygun bir dönem. Beklediğiniz ödemeler bu hafta gelecektir. Maddi anlamda güzel koşulların oluşabileceği bir hafta. Risk almayın yeter.

Davetler, organizasyonlar sizi bekliyor
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Oldukça hareketli, eğlenceli bir dönem sizi bekliyor. Davetler, organizasyonlar artacak. Aşk, meşk konularında şanslı etkiler söz konusu. Hayata daha iyimser bir pencereden bakacaksınız. Özel hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili konularda hızlı düşünüp doğru kararlar verebilirsiniz. Yatırım konusunda kazanç sağlayacak bilgiler edinebilirsiniz.

Mistik konulara karşı ilginiz artabilir
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

İşle ilgili konularda mutlu gelişmeler olabilir. Bu dönem iş ilişkileri önem kazanacak. Yalnız olanlar iş vasıtasıyla tanışacakları biriyle yakınlaşabilir. Bu hafta kendinize dönme, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz artabilir. Gayrimenkulle ilgili konularda karar, imza gerektiren koşullar olabilir.

Seyahat planları yapabilirsiniz
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Gezmekten, öğrenmekten, araştırmaktan, farklı kültürlerle etkileşim içinde olmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem. Hayatınızda kimse yoksa uzaktaki biriyle duygusal yakınlaşmalar mümkün. Hukuki konularda da destekleyici etkiler altında olacaksınız. Jüpiter’in desteğiyle daha çok sosyalleşebilir, seyahat planları da yapabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları