‘Havada aşk kokusu var’

Sevgi, ilgi ve değerli olduğumuzu hissetme ihtiyacımız yüksek. Ne mutlu ki aşk konusunda en şanslı günlerdeyiz. Hoşlandığımız kişiye açılabiliriz. Kendimizi en yaratıcı şekilde ifade ederken, iletişimde yumuşak, empatik, sevecen bir modda olacağız.

Haberin Devamı

Bu hafta gökyüzünde heyecanlandırıcı gelişmeler yaşanıyor. Hayatımızın farklı alanlarında harika fırsatlar ve şanslar elde ederken diğer taraftan da oldukça hızlı, aktif ve dinamik adımlar atacağız. Gökyüzünün iki iyicili Venüs ve Jüpiter arasında harika etkileşimler var, özellikle ekonomik anlamda nefes aldıracağa benziyor. Aşk fırsatlarına karşı da hazır olun, benden söylemesi! Bakalım bu gelişmeler günlük hayata ve burçlara nasıl yansıyacak…

 

CİDDİ İLİŞKİLER ZAMANI

Bugün Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Venüs’le Satürn arasında sekstil (60 derecelik) açı oluşacak (etki süresi 2 gün). Bu aralar sevgi, ilgi ve değerli olduğumuzu hissetme ihtiyacımız yüksek. Çapkınlık değil, ciddi ilişkilerin peşinde koşma zamanı. Yeni ilişkilerde ihtiyacımız disiplinli, sorumluluk sahibi olmak. Partnerle olası sorunlar pratik
çözümler sayesinde rahatlayabilir. Yatırım araçlarını araştırmak, tasarruf planları yapmak için de uygun zamanlar.

 

Haberin Devamı

YEME-İÇME ABARTILABİLİR

Yarın Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Venüs’le Jüpiter arasında üçgen açı olacak (etki süresi 3 gün). Aşk konusunda en şanslı günlerden birindeyiz. Hoşlandığımız kişiye açılmak için ideal. Maddi anlamda yatırım yapmak veya kaynak aramak için de uygundur. Bolca sosyalleşebilir, eğlenceli aktiviteler içinde bulunabiliriz. Partnerimizle romantik bir seyahate çıkabiliriz. Estetik yaptırmak, saç boyatmak, yeni bir tarz yaratmak için müsait. Bu günlerde elimiz açık olur, her türlü yardıma koşabiliriz. Evlilik teklif etmek, evlenmek, nişanlanmak için de uygun zamanlardır. İlişkilerde sorunları halletmek kolaylaşır. Şekerli gıdaları canımız daha çok çekebilir, yeme-içme biraz abartılabilir. Sanatsal bir eğitime başlanacaksa tam zamanıdır.

‘Havada aşk kokusu var’

 

Haberin Devamı

HABERLER ENTERESAN

Salı günü Ay 2.18 ile 11.04 arasında Başak burcunda boşlukta olacak. Akabinde Terazi burcuna geçecek. Merkür’le Uranüs arasında üçgen açı oluşacak. Fikirsel açıdan özgür hissedeceğimiz bir gün. Fikirler ve projeler zihnimizde uçuşabilir, bunları bir kenara not etmekte fayda var. Oldukça açık sözlü olabiliriz ama patavatsızlığa dikkat! Fikirlerimiz sıkça değişebilir. Hızlı hareket ettiğimiz ve heyecanlı bir ruh hali taşıyabileceğimiz bir transit. Enteresan haberlerin alınıp verildiği bir 2 gün bekliyor bizleri. Öyle haberler ki ağzımız açık kalabilir. Rutinin dışına çıkmak, alışkanlıkları kırmak, yeni şeyler öğrenmek için de güzel bir zaman dilimi. Kaybettiğimiz eşyayı bulabiliriz. Evdeki elektrik tesisatını gözden geçirip, onarılması gereken yerleri onarıp, bozuk lambaları değiştirmek iyi olabilir.

 

Haberin Devamı

ANİ TEPKİLER VEREBİLİRİZ

Çarşamba Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Mars’la Uranüs arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi 3 gün). Bizi kısıtlayan koşullardan kurtulmak için fırsatlarımız olacak. Tez canlı olacağımız birkaç gündeyiz. Maceralara atılmak için oldukça hevesli olabiliriz. Aman kazalara  dikkat! Koşullara çok çabuk isyan edebilir, ani tepkiler verebiliriz. Haksızlıklar karşısında daha tahammülsüz olabiliriz.

 

SEVECEN VE EMPATİĞİZ

Perşembe günü Ay 12.01 ile 23.36 arasında Terazi burcunda boşlukta olacak. Akabinde Akrep burcuna geçecek. Merkür’le Neptün arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi 2 gün). Kendimizi yaratıcı şekilde ifade ederken iletişimde yumuşak, empatik, sevecen bir moddayız. Sezgilerimiz güçlü, rüyalarımız etkileyici. Meditasyon yapmak, spiritüel konularla, yaratıcı işlerle ilgilenmek için harika zamanlardır. Aşırı detay gerektiren işlerde başarı kazanmak pek kolay olmayabilir. Tiyatroya, sinemaya, konsere gitmek iyi gelir. Bu dönemde etrafımızdan ilham alabilir, başkalarına ilham verebiliriz.

 

Haberin Devamı

SIRLAR AÇIĞA ÇIKABİLİR

Cuma Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Merkür’le Plüton birlikte hareket edecekler (etki süresi 4 gün). Sorunların özüne inmek için mükemmel bir zamandır. Terapiye başlamak ve destek almak için de uygundur. Başkalarını rahat bir şekilde ikna edebiliriz. Ama çevremizdekilerin üzerinde baskı kurmamaya özen gösterelim. Bu ara sırlar açığa çıkabilir.

 

KENDİMİZİ SEVELİM

3 Şubat Cumartesi Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Venüs ile Şiron arasında kare açı oluşacak (etki süresi 2 gün). İlişkilerde çatışmalar yaşanabilir. Geçmişteki yaralar, şimdiki ilişkilere etki edebilir. Kendimizi yetersiz hissedebilir, sevmekte güçlük çekebiliriz. Ama eski yaralarla yüzleşme ve içsel iyileşme fırsatları da bulabiliriz. Empati kurma yeteneğimiz gelişebilir.

Haberin Devamı

‘Havada aşk kokusu var’

 

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

İşle ilgili yeni projeler, riskler alma dönemi olacak sizler için. İş ve parasal konularda sizi köşeye sıkıştıran ne varsa kurtulmak için adım atma haftası, sevindirici gelişmelere hazır olun. İş vasıtasıyla tanıştığınız birilerine karşı cinsel bir çekim hissedebilirsiniz. Evlilik teklif etmek, evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak için çok uygun bir hafta.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Bu hafta cesaret, motivasyon, özgürleşme, zaferlere koşma haftası. Ticari ve yurtdışıyla yapılan işlerde mutluluk verici gelişmeler söz konusu. Kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Fiziksel enerjiniz de libidonuz da yükselecek. Farklı kültürden biriyle flört edebilir, kalbinizi hoplatacak biriyle tanışabilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Maddi ve yurtdışıyla alakalı konularda bu hafta korkusuz hareket edebilir, riskli girişimlerde bulunabilirsiniz. Yalnız görünmez kazalara dikkat! Evde değişiklik isteyebilirsiniz. Venüs-Jüpiter etkileşimi özellikle maddi alanda kazançlarınızın artacağına işaret etmekte. Psikolojik olarak sizi yoran konuların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Bu hafta sizi boğan, yük olan birilerini hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Venüs-Jüpiter etkileşimi özel ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda sorunları sakin şekilde ele almanızın iyi olacağını göstermekte. Arkadaşlarınız biriyle aranızı yapabilir ya da biri size ilanı aşk edebilir. Partnerinizle aranız bozuksa düzeltmek için güzel fırsatlar söz konusu.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İş ortamında risk alacak ve başarıya ulaşabileceksiniz. İş değiştirmek, işle ilgili sizi sıkan koşullardan kurtulmak adına sizi mutlu edecek bir gelişme söz konusu olabilir. Kendi işinize sahipseniz kazancınız artabilir. Hayatınızda kimse yoksa iş vasıtasıyla tanışacağınız biriyle özel anlamda görüşmeye başlayabilirsiniz. Tensel zevklere düşkünlük artabilir. 


Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Hem aşk hayatınızla ve çocuklarla ilgili hem de maddi konularda sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Venüs-Jüpiter etkileşimiyle aşk konularında şanslı bir hafta olacak. Yurtdışıyla, hukukla, ticaretle, sahne ve yaratıcılıkla ilgili bir iş yapıyorsanız gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Ya da keyifli bir tatil organize edebilirsiniz.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Maddi ve gayrimenkulle ilgili konularda sizi özgürlüğe kavuşturacak riskler alabileceğiniz bir hafta olacak. Ev alıp satmak, toprak-arsa gibi işlerle ilgilenmek için uygun bir hafta. Paranızı çoğaltacak girişimlerde de bulunabilirsiniz. Evde keyifli zamanlar geçirmek için bol vaktiniz olacak. Sanatsal eğitimlere başlamak için çok uygun bir zaman.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Bu hafta beklenmedik işbirlikleri ve iş teklifleri gündeme gelebilir. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili korkusuzca adım atıp sizi sıkan koşullardan kurtulabilirsiniz. Yalnız olanların kapısını aşk her an çalabilir ya da eski defterler yeniden açılabilir, ‘yeniden denesek mi’ görüşmeleri yapılabilir. Ortaklı bir işiniz varsa iş hacminiz büyüyebilir.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Size kazanç getirecek bir iş teklifi alabilir, iş hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, değerlendirmenizde yarar var. Venüs-Jüpiter etkileşimi maddi anlamda kazanç sağlayacak bir duruma işaret etmekte. Hoşlandığınız kişiye açılmak için ideal bir hafta. Yatırım yapmak veya kaynak bulmak için de uygun.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Özel hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmelere hazır olun. Yurtdışıyla ve eğitimle ilgili konulardaki girişimleriniz için destek bulabileceksiniz. Venüs-Jüpiter etkileşimiyle yalnızsanız hayatınıza flört edebileceğiniz birini çekebilirsiniz. Bu hafta sizler için mutluluk haftası olacak, maddi açıdan da… Sosyalleşmek için de ideal günler.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bu hafta taşınmak, araba alıp satmak, evde tamir, tadilat işlerine girişmek için gayet uygun bir hafta. Venüs-Jüpiter etkileşimiyle evinizi yeniden dekore edebilirsiniz. Bu hafta biraz evde yalnız kalmak, iç huzurunuzu aramak iyi gelecektir. Partnerinizle seyahate de çıkabilirsiniz. Güzelleşmek adına yeni şeyler denemek için uygun bir gün. 

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Hafta boyunca yakın çevrenizle ilgili bir süredir ertelediğiniz planları devreye sokma zamanı. Eğitimlere başlamak için de şahane. Eğitim, yayıncılık, satış, reklam gibi konularda başarı var. Arkadaşlarınızla bir seyahat organize edebilir ya da para kazanabileceğiniz yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Veya arkadaş çevrenizden biri size açılabilir.

Yazarın Tüm Yazıları