Güzelliklerle dolu enerjik bir hafta

Kişisel gücümüz ve cesaretimiz artıyor. Bu dönemi kendimizi keşfetmek, korkularımızla yüzleşmek için kullanabiliriz. Venüs’ün çekici kılan gücü üzerimizde. Arkadaşlarla eğlenmek ve flört etmek için önümüzde harika birkaç gün var. Para konusunda da şanslıyız.

Haberin Devamı

Güzelliklerle dolu enerjik bir hafta
Bu hafta 23 derece Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkisi olacak. Bakalım gökyüzündeki bu hareketler haftanın astro-reçetesine ve burçlara neler getirecek?

Dikkat çekiciyiz

Bugün Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahatte. Güneş’le Venüs birlikte hareket edecek, etki süresi +/- 1 gün. Kendimizi bedensel anlamda nasıl memnun edeceğimizi ve ilişkilerde nasıl ifade etmek isteyeceğimizi düşüneceğimiz bir transittir. Venüs’ün çekici kılan gücü üzerimizde. İnsanların dikkatini çekeceğimiz ve dikkatini çekmek için bir şeyler yapacağımız bir gün. Dışarı çıkıp gezmek, eğlenmek, alışveriş yapmak için uygun. Para ve kazançlar konusunda oldukça şanslı olabiliriz. Ancak para harcama ve zevklerde aşırıya kaçmak konusunda dikkat etmeliyiz. Tüm güzellik ve bakım işleriyle sanat faaliyetleri için uygun bir zaman. Güzelliklerle çevrili olmak ve onlarla özdeşleşmek için derin bir istek duyabiliriz. İlişkiler çok ani başlayıp aynı hızda sona erebilir, uzun ömürlü olmayabilir.Güzelliklerle dolu enerjik bir haftaPazartesi günü kuaföre gitmek, saç bakımı yaptırmak için ideal.

Haberin Devamı

Lükse düşkünüz

Yarın Ay 10.45 ile 13.36 arası Yengeç burcunda boşlukta olacak. Akabinde Aslan burcunda seyahat edecek. İsteklerimizi net bir şekilde ifade edebileceğimiz, çekincesiz bir gün olacak. Lükse düşkünlük had safhada. Alışveriş ihtiyacı bugün artabilir, fazla cömert olabiliriz. Kendimizden her konuda eminiz ama geri adım atmamız gereken anları bilmeliyiz. Tiyatro, şan gibi sahneyle ilgili eğitimlere başlamak veya konser, davet, parti gibi eğlenceli aktivitelere katılmak için süper bir gün. Saç bakımı yaptırmak, kuaföre gitmek için de öyle. Kan dolaşımının hızlanacağı, kalp çarpıntılarının artabileceği zamanlar. Aman dikkat! Kalple ilgili rahatsızlıkları olanlar ilaçlarını evde unutmasın. Özellikle bu gece ciddi uykusuzluklar çekilebilir, kafeinli ürünleri çok fazla tüketmeyelim. Arkadaşlarla gezip eğlenmek ve flört etmek için önümüzde harika birkaç gün var.

Haberin Devamı

Cesaretimiz artıyor

Salı Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Mars’la Uranüs arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/- 5 gün). Yeni projelere girişebilir, alışılmışın dışında çözümler üretebiliriz. Kişisel gücümüz ve cesaretimiz artıyor. Bu dönemi kendimizi keşfetmek, korkularımızla yüzleşmek ve cesur adımlar atmak için kullanabiliriz. Spora başlayabiliriz. Yenilikçi teknolojileri keşfedebilir veya bilimsel çalışmalara odaklanabiliriz. Yeni deneyimler ve heyecan verici aktivitelere karşı cesaretli olabiliriz. Enerjimizi kontrol altında tutmak ve adımlarımızı düşünerek atmak gerek!

Yeni deneyimler...

Çarşamba günü 23 derece Aslan burcunda Venüsyen bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Uranüs’ün kare açısı olacak (etki süresi 10 gün). Aslan yeniay zamanlarında eğlenmek, alkışlanmak, fark edilmek isteriz. Kendimize güvenimiz artar, enerjimiz yükselir. Yalnız Venüs ve Uranüs etkili olacağından özel hayatta ve ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Ortaklıklar kurmak için olumlu bir zaman değildir. İlişkiler çok ani başlayıp aynı hızda sona erebilir. Hesapta olmayan masraflar çıkabilir. Heyecanlı, huzursuz ve sabırsız davranışlar gösterebiliriz. İlişkilerde yeni deneyimlere açık olabiliriz.

Haberin Devamı

Gayret sarf edeceğiz

Perşembe günü Ay 2.14 itibariyle Başak burcuna geçecek. İş ortamında sistem ve analiz gerektiren işlerle ilgilenmek yerinde olur. Evdeyse temizlik yapmak, evi toplamak, çamaşır-ütü gibi rutin işleri halletmek için güzel bir süreç. Bugün ayrıca sağlık kontrolleri için de çok uygun. Vitamini bol, tahıllı yiyeceklerle beslenmek, midenize özen göstermek ve diyet yapmak için de iyi bir zaman. Bugün endişelenmeye daha müsaitiz, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için fazla gayret sarf edebiliriz.

Akılcı ve mantıklıyız

Cuma Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Çevremizde gelişen olayları sürekli analiz eder ve eleştirme ihtiyacı hissederiz, dozu aşmamakta fayda var! Hastalıkların en yoğun yaşandığı, ancak şifasının da geldiği zamandır. İşyerinde yapılması gereken işler artar. Her şeyin mükemmel olması için daha fazla çaba sarf ederiz. Duygulara pek yer yoktur; daha akılcı, mantıklı kararlar alma eğiliminde oluruz. Yaşamımızda dağınık, göze batan yer ve konuları düzenlemek için şahane bir dönemdir. El becerilerimizi geliştirmek, hobilere yönelmek iyi gelir. Bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler almak için en uygun zamandır. Özellikle sindirim sistemi hassastır, ishal-kabızlık vakaları daha çok görünür.

Haberin Devamı

Denge ve uyum ihtiyacı

19 Ağustos Cumartesi Ay 11.49 ile 14.53 arası Başak burcunda boşlukta olacak. Akabinde Terazi burcuna geçecek. Estetik operasyon olmak, diyetisyene gitmek, güzelleşmek, bakım yaptırmak, kuaföre gitmek için çok uygundur. Huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı artar. Olaylara daha iyimser yaklaşırız. Sanatsal konularda ilham perileri etrafımızdadır. Kararsız kalmak bizi zora sokar, ne istediğimizi bilmezsek fırsatları kaçırabiliriz. Zevklere fazlaca düşkünlük sık gözlemlenen bir durumdur. Gönül ilişkileri başlatmak, partneri aileyle tanıştırmak sözlenmek, kız istemek, evlenmek için en ideal günlerden biridir.

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Haberin Devamı

Yalnızlar için aşk çanları çalıyor
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yeniay aşk, özel hayat, çocuklar, hobiler ve hayatın zevk veren yanlarıyla ilgili konuları ön planda olacak. Yalnızlar için aşk çanları çalarken bazıları hobilerine yönelebilir. Hamilelikle ilgili konular gündeme gelebilir. Ancak Uranüs’ün sert etkisi beklenmedik harcamalara işaret ediyor. Riskli yatırım alanlarında dikkatli olmakta fayda var.

Epey elektrik yüklü olabilirsiniz
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Yeniay ev, aile ve gayrimenkule ilişkin konular üzerine olacak. Evinizi değiştirebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Uranüs’ün sert etkisiyle ani çıkışlar yaparak evde huzursuzluk yaratabilirsiniz. Bu dönem epey elektrik yüklü olabilirsiniz, topraklanmayı ihmal etmeyin. Ev içinde kazalar, elektronik aletlerde sorunlar yaşanabilir.

Güçlü görünmek isteyeceksiniz
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Eğitim, seyahatler ve yakın çevrenizle ilgili konular odak noktanız. Seyahatler organize edebilirsiniz. İnternet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bu dönem tamamen ruhunuza iyi gelecek konulara odaklanmanızda fayda var. Kendi kimliğinizin farkında olacağınız, güçlü görünmek isteyeceğiniz bir yeniay süreci bekliyor sizi.

Arkadaşlarınıza tahammülünüz azalabilir
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Yeniay paranız, kazançlarınız, sahip olduğunuz varlıklarınız, ürettiğiniz
her şey üzerinde etkili olacak. Daha çok para kazanmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda iyimser bir tavra bürünebilirsiniz. Yalnız Uranüs’ün sert etkisiyle bu ara arkadaşlarınıza tahammülünüz azalabilir, finansal konularda aranızda gerginlikler yaşanabilir.

Kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yeniay dış görünümünüz, hayattan beklentileriniz, istekleriniz üzerinde etkili olacak. Kendinize daha çok odaklanmak isteyebilirsiniz. Ama Uranüs’ün sert etkisiyle sabrınız azalabilir ve keskin tepkiler verebilirsiniz. Özellikle mesleki konularda tepkilerinizi yönetemezseniz istifa etmeye kadar gidebilir, dikkatli olun.

Ruhsal konular ilgi alanınızda
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Yeniay sağlık, bilinçaltı, psikoloji, rüyalar, ruhsal konular üzerinde etkili olacak. Kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Ruhsal, psikolojik konulara ilgi duyabilir, rüyalarınızın etkisinde kalabilirsiniz.
Ancak Uranüs’ün yeniaya sert etkisi yurt dışı, eğitim, medya gibi işlerde kontrolünüz dışında gelişmelerin olabileceğine işaret etmekte.

Eğlenceli zamanlar sizi bekliyor
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yeniayla sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar ön plana çıkacak. Sizleri sosyal açıdan dışa dönük, eğlenceli zamanlar bekliyor. Yalnız Uranüs’ün sert etkisiyle beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Bu harcamalar sağlıkla ya da bozulan birtakım eşyalarla ilgili olabilir. Ya da sosyal planlarınızdaki anlık değişimler sizi huzursuz edebilir.

İş kurmak için kolları sıvayabilirsiniz
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Bu yeniayla kariyerinizde attığınız
her adımla fark edileceksiniz. Son haftalarda işte yoğunlaştığınız konuları tamamlama süreci olabilir. İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Uranüs’ün yeniaya sert etkisi mesleki konularda beklenmedik olaylara işaret edebilir. Hem mesleki hem özel ilişkileri yönetmek önemli.

Boyun, boğaz ve tansiyona dikkat!
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Eğitim, yurtdışı, hukuksal konular
ön planda. Seyahatler organize edebilir, yeni eğitimlere başlayabilir, resmi işlerinizi halledebilirsiniz bu yeniay zamanında. Uranüs’ün sert etkisiyle günlük işlerde son dakika gelişmeleri meydana gelebilir. Sağlık açısından boyun, boğaz ve tansiyona dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir.

Dürtüsel kararlarla hareket etmeyin
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu yeniay zamanında kredi çekebilir, yatırım araştırmaları yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir. Uranüs’ün sert etkisiyle özel hayatınızda tahammülünüz az olabilir. Riskli yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz ama dürtüsel kararlarla hareket etmeyin. Borç vermek için uygun bir süreç değil. Beklenmedik masraflar çıkabilir.

Partnerinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

İlişkiler ve ortaklıklar, anlaşmalar bu yeniayın ana konusu. Bir süredir ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili uğraştığınız konuları tamamlama sürecine girebilirsiniz. Partnerinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Uranüs’ün sert etkisiyle aile ve ilişkiler alanında sabrınız çok olmayabilir. Ev içinde elektronik, dijital aletlerde arızalar, sorunlar meydana gelebilir.

Ego çatışmalarına girmeyin
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu dönem dengeli beslenmeye ya da spora başlamak isteyebilirsiniz. Omurganıza ve kalp sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İşte yoğun bir tempo bekliyor sizi. Birlikte çalıştığınız kişilerle ego çatışmalarına girmemekte fayda var. Uranüs’ün sert etkisiyle iletişimde aksaklıklar meydana gelebilir. Etrafınızdakilere karşı tahammülünüz azalabilir.

Yazarın Tüm Yazıları