Fırsatlara merhaba diyelim

Yılın güzel haftalarından birine giriyoruz. Satürn’ün Kova burcundaki geri hareketi sona eriyor. Güneş ile Jüpiter arasındaki etkileşim zirve yapıyor. Coşku ve iyimserlik yükseliyor. Gayet neşeli, eğlenceli, fırsatların bol olduğu süreç başlıyor.

Haberin Devamı

Bir süredir iş, kariyer, özgürlük, bağımsızlık, kendimize alan açmakla ilgili konularda gecikmeler yaşamış ve istediğimiz verimi elde etmekte biraz zorlanmış olabiliriz. Pazartesi günü Satürn’ün geri hareketinin sonlanmasıyla bu konularda hayatımızda artık hızlı gelişmelere şahit olabiliriz. Salı günü Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Duygusal meseleleri halletmek için uygun değil. İş yapmalı ve iş konuşmalıyız. Toprak, arsa, gayrimenkulle ilgili konularla ilgilenebiliriz.

Çarşamba günü Venüs ile Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak. Özel hayatın sorunlarını tespit etmek ve üzerine ciddi konuşmalar yapmak için ideal zaman. Perşembe günü Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Farklı, sıradışı, orijinal, marjinal konulara daha rahat bir şekilde çekilebiliriz. Kalabalık gruplarla takılmak, arkadaşlarla organizasyonlar yapmak, vakit geçirmek için idealdir. Elektronik-elektrikli cihazlarla sorun yaşama potansiyelimiz çok yüksek. Vücutta elektrik yükü çok fazla olabilir, arada toprakla temas etmeyi ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

Cuma günü hafta boyu sürecek Güneş ile Jüpiter arasındaki etkileşim zirve yapıyor. Coşku ve iyimserlik yükseliyor. Gayet neşeli, eğlenceli, fırsatların bol olduğu süreç başlıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek, yeni bir eğitime başlamak için de çok uygun zamanlar. Bir ilişki, bir proje ya da bir iş başlatmak için çok verimli bir zaman. Her ne alanda olursa olsun fırsat ve şans kapınızı çalabilir; gözünüzü dört, kulaklarınızı sekiz açın.

Cumartesi Merkür ile Venüs arasında güzel bir etkileşim var. Barış konuşmaları yapmak, sanat veya yaratıcılıkla ilgili eğitimlere başlamak, ilanı aşk etmek, seyahat planlamak için harika bir gün.

Fırsatlara merhaba diyelimMerkür retrosu olsa da tüm burçlar iş, kariyer, aşk, ilişkiler ya da aile konularında kapılarını çalacak fırsatları görmezden gelmemeli.

YENİ BİR İLİŞKİYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

İlişkiler, ortaklıklar, işbirlikleri, anlaşmalar, dostluklar konusunda şahane fırsatlara hazır olun. Dostlarınızdan yardım görebilir, büyük anlaşmalar yapabilir, önemli işbirlikleri içine girebilir, yeni ilişkilere başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İŞ TEKLİFLERİNİ KESİNLİKLE DEĞERLENDİRİN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Sizin fırsatlarınız iş ve kariyer konusunda. İş bulmak, işinizi büyütmek, önemli iş projeleri ve yurtdışı bağlantılı işlerin gündeme gelmesi; terfi almak, patronlarınızdan destekler konusunda süper bir hafta. Değerlendirin...

SINAVLARINIZ VARSA GEÇERSİNİZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu hafta sınavlarınız varsa geçersiniz, hukuki destekler alırsınız, ticari anlamda büyürsünüz. Harika bir aşk hayatınıza girebilir, hamilelik konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz, borsa ve yatırımda şansınız yaver gider.

PARA İŞLERİNDE TEMBELLİK ETMEYİN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Ev, aile, yatırım, ortaklaşa kazanımlar, miras, nafaka, sponsorluk, burs, krediler, gayrimenkulle ilgili işleriniz yolunda gidecek. Sorunlar çözülüp fırsatlar oluşacak. Maddi konulardan yana şanslısınız, tembellik etmeyin. 

Haberin Devamı

PROJE ÜRETİN, SATMAYA ÇALIŞIN
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Eğitim, ticaret, dijital işler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri, yeni ilişkiler, yayıncılık, pazarlama, reklam, yolculuklar konusunda büyük fırsatlara hazır olun. Projeler üretin, satmaya çalışın. Yalnız adımlarınızı dikkatli atın.

YURTDIŞI BAĞLANTILI İŞLERDE ŞANS
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Maddi konular, kazançlar, iş konuları, sağlık, alım-satım işlerinde şanslısınız. Maddi anlamda rahatlayabilir, iş teklifleriyle ve önemli projelerle karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler ve projelerde şansınız oldukça açık. 

ÇOCUKLARINIZIN YETENEKLERİNİ GÜÇLENDİRİN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Haberin Devamı

Yaratıcılığınızı kullanıp projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın yeteneklerini ve becerilerini güçlendirecek çalışmalar yapabilirsiniz. Aracılık, komisyon işleri, yatırımlar ve aşk konusunda harika bir hafta. 

HAYALİNİ KURDUĞUNUZ EVİ BULABİLİRSİNİZ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Yurtdışı, bilinçaltı, psikoloji, gayrimenkul konuları, ailevi meselelerde olası sorunların hızla çözüldüğüne şahit olabilirsiniz. Ailenizden destek görebilirsiniz. Belki de hayalini kurduğunuz evi bu hafta bulabilirsiniz.

DOSTLAR, ARKADAŞLAR, KARDEŞLER...
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yakın çevre, kardeşler, komşular, eğitim, yayıncılık, satış, reklam, sınavlar, dijital projeler, dernekler, grup çalışmaları konusunda sizi çok mutlu edecek gelişmelere hazır olun. Bu konularda şans yüzünüze gülebilir.

Haberin Devamı

KAZANÇLAR ARTSIN, TERFİLER GELSİN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

İş hayatında yükselişler, terfiler, iş bulma, iş kurma fırsatları, kazançlarınızın artması, hak ettiğinize kavuşma, patronlarınızdan süper destekler ve övgüler, harika başarıların olacağı bir haftaya giriyorsunuz. 

ZANNETTİĞİNİZDEN DAHA GÜZEL OLACAK
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Hukuki, akademik mevzular, ticari işler, sınavlar, yurtdışı bağlantılı konular, finansal meselelerde işler sandığınızdan çok daha verimli ve fırsatlarla dolu geçecek.Tüm iletişim konularında harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

ŞİFA BULMA, İYİLEŞME HAFTASI
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bilinçaltı konuları, yurtdışı, ticari yatırımlar, vergi, sigorta, borç ödemeleri, tazminat, miras konularında sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda şifa ve iyileşme haftası; korkularınızı yenme zamanı olacak. 

Yazarın Tüm Yazıları