Bu hafta etliye sütlüye karışmayın

Önemli işleri halledebileceğimiz bir hafta... Ama cuma günü Mars’la Neptün arasında oluşacak sert etkileşime dikkat! Yeni tanışmalar, gerçek olamayacak kadar iyi görünen teklifler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Bu hafta etliye sütlüye karışmayın

Haftaya ayın Oğlak burcundaki hareketiyle; ciddi, sorumluluk duygusu yüksek başlıyoruz. Önemli işlerimizi halledebilir, oldukça iş bitirici olabiliriz. Salı günüyse Venüs ile Mars arasındaki uyumlu etkileşim sayesinde birileriyle buluşmak, flört etmek, sevdiklerimize sürprizler yapmak için koşullar gayet güzel olacak. Çarşamba günü Ay, Kova burcunda seyahat edecek. Uzay, elektrik, elektronik ve entelektüel konulara ilgi artabilir. Evimizde, işyerimizde elektronik cihazlarla sorun yaşama potansiyelimiz yüksek. Gün içinde elektrik çarpması durumuyla karşılaşabiliriz. Vücudumuzda elektrik yükü çok fazla olabilir, bu yüzden arada toprakla temas edin.

Haberin Devamı

Bu hafta etliye sütlüye karışmayın

Perşembe günü Ay, Balık burcunda seyahat edecek. Sezgiler güçlenirken başkalarına yardım etmek önem kazanacak. Yaratıcı işlerle ilgilenebiliriz. Cuma günüyse Mars’la Neptün arasında sert bir etkileşim meydana gelecek. Enerjimiz düşebilir, yalanlarla uğraşmamız gerekebilir. Cesaretimizi, motivasyonumuzu hemen kaybedebiliriz. Gerçek olamayacak kadar iyi görünen tekliflere karşı dikkatli olun. Özellikle özel hayata ilişkin konularda... Yeni tanışmalar aldatıcı olabilir. Fazladan iş üstlenmek için pek uygun değil.

Bu hafta etliye sütlüye karışmayın

FLÖRT ETMEK İÇİN ŞAHANE BİR HAFTA
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Merkür 4 Nisan’a kadar burcunuzda seyahate devam edecek. Bu süreçte hayatınızda iletişim konuları hızlanacak, fikirleriniz ve düşünceleriniz önem kazanacak. Seyahatler planlayabilirsiniz. Flört etmek, yeni birileriyle tanışmak için de şahane bir hafta.

PARASAL KONULARDA BELİRSİZLİK...
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Mars ile Neptün arasındaki sert etkileşim nedeniyle parasal konularda kendinizi sisli bir yolda yürüyor gibi hissedebilirsiniz. Bu hafta finansal hedeflere ulaşmak kolay olmayabilir, risk almak doğru olmayabilir. Kandırılmalara karşı dikkatli olun.

Haberin Devamı

KARİYER ALANINDA TEMKİNLİ OLUN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Burcunuzda hareket eden Mars ile Neptün arasında sert bir etkileşim olacak. Kariyer alanında olayları doğru yorumlamak kolay olmayabilir. Bu hafta iş hayatınızla ilgili büyük adımlar atmayın. Skandallara karşı dikkatli olun, etliye sütlüye karışmayın.

ENERJİNİZ DÜŞEBİLİR, SAĞLIĞA DİKKAT!
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Mars-Neptün etkileşimi çabaların boşa çıkması gibi bir etki yaratabilir. Özellikle uluslararası ilişkiler, akademik konular, medya, satış, pazarlama, hukuki konularda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Enerjiniz biraz düşük seyredebilir. Sağlığınıza dikkat edin.

BORÇ VERMEK, KEFİL OLMAK İÇİN UYGUN DEĞİL
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Haberin Devamı

Bu hafta için hayal kırıklığı haftası demek yanlış olmaz. Mars ile Neptün arasındaki sert etkileşimle dostlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Beklediğiniz bir ödeme gelemeyebilir. Bu hafta birilerine borç vermek, kefil olmak için uygun değil.

İŞ HAYATIYLA İLGİLİ HAYAL KIRIKLIĞI...
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Mars ile Neptün arasındaki sert etkileşimle hem ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar hem de kariyerinizle ilgili konularda işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Partnerinizden veya ortağınızdan destek göremeyebilirsiniz.

İSTEMEDİĞİNİZ SORUMLULUKLARI ÜSTLENMEYİN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Belirsizlikler olabilir ve kafanız karışabilir. Kendinizi, birlikte çalıştığınız kişilerle sonu gelmez tartışmalar içinde bulabilirsiniz. Direnciniz biraz düşük olabilir ve ‘Hayır’ diyemediğinizden bir konudan dolayı üstleneceğiniz sorumluluktan pişmanlık duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

FİNANSAL AÇIDAN RİSK ALMAYIN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Skandal durumlar, yalanlar, belirsizlikler özel hayatınızı olumsuz etkileyebilir. İlişkilerde şüpheci olabilirsiniz, güveniniz biraz sarsılabilir. Borsa gibi spekülatif yatırım araçlarından uzak durmakta fayda var. Finansal açıdan risk almak için uygun bir zaman değil.

YALANLARA, SKANDALLARA DİKKAT EDİN
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Mars ile Neptün arasındaki gerginliğin etki edeceği alanlar; aile, gayrimenkul, alım-satım, anlaşmalar, ilişkiler ve ortaklıklar olacak. Bu konularda yalanlar ya da skandal durumlar meydana gelebilir. Evinizin su tesisatıyla ilgili sorunlar da oluşabilir.

YANLIŞ ANLAŞILMALAR YAŞANABİLİR
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Haberin Devamı

Bu hafta sağlığınıza dikkat edin. Mars ile Neptün arasındaki gergin görünüm sindirim sisteminize, cildinize, ayaklarınıza etki edebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle, komşularınızla ya da kardeşlerinizle de yanlış anlaşılmalardan dolayı ilişkiler zedelenebilir.

BAŞKALARININ TAVSİYESİYLE ADIM ATMAYIN
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bu hafta parasal konularda amaçlarınıza ulaşmak kolay olmayabilir, hayal kırıklığı yaşanabilir. Yatırım yapmak için daha dikkatli adım atmak gerekebilir, başkalarının tavsiyesiyle adım atmamakta fayda var. Beklenmedik harcamalarınız olabilir.

KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDEBİLİRSİNİZ
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta kafanız karışık olabilir, kendinizi nedensiz yorgun hissedebilirsiniz. Evde, ailede bu hafta huzuru yakalamak pek kolay olmayabilir. Hayatınızın akışını değiştirecek önemli kararlar almak, alım-satım yapmak için de uygun bir hafta değil.

Yazarın Tüm Yazıları