Olmuyor diye bir şey yok! yeter ki iste ve kararlı ol...

Çaresiz olduğunu düşünen ve mutluluğu arayan herkese merhaba...

Haberin Devamı

Değerli okuyucum, seninle her daim iletişim içinde olmak beni çok mutlu ediyor. Lütfen bana yaz. Bana istediklerini sor ve benimle paylaşım içinde ol...


Geçen gün bir okuyucum, pek çok yaşam koçuna gittiğini ama kaderinin önüne geçemediğini, arka arkaya hayatında kötü olayların olduğunu yazdı.


Sadece o değil pek çok değerli okuyucularımdan bu tarz sorular alıyorum. Her birinize elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum.


Hayatınızda mutlu olmak ve değişim adına yürüdüğünüz yol, zayıflamak isteyen bir kişi ile çok benzer.


Şişmanlık problemi olan kişilerde su içsem bile yarıyor, hangi diyeti uygulasam işe yaramıyor gibi cevaplarla gelirler. Diyetisen ve doktorlara, dediklerinizi yapıyorum ama olmuyor gibi cevaplar verirler. Uzmanlar da tavsiyeler vermeye devam ederken iradelerini kontrol etmelerinin çok önemli olduğunu vurgular. Dışarıdaki arkadaşları da tek çare boğazını tutacaksın ve spor yapacaksın gibi cevaplar ile gelirler.

Haberin Devamı


İnsanın kendi hayatını mutluluğa götürmeside bir irade meselesidir.


Artık bilince sinmiş olan mutsuzluktan vazgeçmek en baş şartlardan bir tanesidir.


Zayıflamak için boğazın tutulduğu gibi hayatında güzel şeylerle karşılaşmak ve iyi olayların hayatına gelmesi için ağzından çıkan sözlere çok daha fazla dikkat etmen gerekir.


Atalarımızın “Birşeyi 40 defa söylersen olur” ve “Ağızından çıkanı kulağın duysun.” sözlerine bayılıyorum.


Hayata karşı söylediklerimizi, içsel düşüncelerimizi değiştirdiğimiz zaman herşey değişir.


Elbette zihinsel ve ruhsal detoks, ev detoksu ve insan detoksu gibi çalışmalar yapmamız çok önemli...


“Düşle İnan Yaşa” kitabımda adım adım anlatıyorum. Bazı kişiler bana “Can Bey kitabınızı okudum, çok güzeldi” diyorlar. Ben de peki uyguladınız mı diye soruyorum? Çünkü benim için bilgi uygulandığı zaman güzeldir. Bilgi kas gibidir. Uygulandıkçe gelişir ve güzelleşir.


Herkes iyi, dürüst, sevgi dolu, alçak gönüllü, hoşgörülü, nazik ve erdemli bir insan olmanın en iyisi olduğunu söylüyor. Bu bilgi herkeste var. Bütün kutsal kitaplar ve öğretiler de bunu anlatıyor. O zaman uygulayın...

Haberin Devamı


Sadece şekilsel şeyleri yapıp, günün kısa bir zamanında ezber bazı çalışmaları yapmak insanlara kolay geliyor. Yaptım içim rahat diyorlar.


Önemli olan hayatının, içinin, zihninin ve sözcüklerinin o erdemle ilerlemesi...


Kimse mükkemel değil. Lakin sevgide olabilirsin. Ve sevginin kaynağının gücü sana hayallerinin ötesinde ki mutlulukları getirebilir.


Özetle, hayatta olmuyor diye birşey yok, Dünya’daki bütün hastalıklar iyileşebiliyor. İnsanlar ölümden geri dönüyor. Bir kişi mağazada çalışırken Dünya’nın en ünlü insanlarından biri olabiliyor.


Sonuç olarak dünya mucizeler ile dolu...


Sevginin kaynağının gücünü hayatına davet et...


Bu konuyu daha detaylı yazmaya devam edeceğim.


Seni seven bir Can... 

Yazarın Tüm Yazıları