Güneş-Jüpiter kavuşum! Yumruğunu sıktıktan sonra mutlaka açarsın.

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Dolunay sonrası harika bir güne merhaba diyoruz…

En azından harika olması için elimizde nedenler var.

Güneş ve Jüpiter Kova burcunda bugün kavuşuyor.

Klasik astroloji camiasında   bugün en şanslı günlerden biridir.

Ben bu tarz anlamlar yüklemeyi pek sevmiyorum biliyorsunuz.

 

Ama bugünü hayatınız içinde pozitif davranışlar ile şekillendirirseniz çok hızlı karşılığını göreceğinizi fark edebilirsiniz.

 

Doğum haritasındaki Güneş ve Jüpiter arasındaki görünümler, Benlik ile yaşamın genişlemesi arasındaki ilişkiyi gösterir. Hayata coşku katmak ve iyi sosyal beceriler için büyük önem taşıyan bağlantılardır.

 

Eski zamanlarda, herhangi bir büyük Güneş-Jüpiter yönü (kavuşum, kare, üçgen, karşıtlık), kişinin babasının uzun bir yaşama sahip olacağının bir göstergesiydi. Ayrıca, Güneş-Jüpiter yönünün bir kadının haritasında bulunursa, bunun ona iyi, yardımsever ve onurlu bir eş vereceğine inanıyorlardı.

 

Haberin Devamı

Çoğu zaman Jüpiter, koruma ve iyi şansın bir işareti olsa da bazı zamanlarda olayları abartan ve sert etkileri de vardır. Ancak, Güneş-Jüpiter kavuşumu, tek başına kavuşum yapmasıyla bir anlam kazanmayabilir. Kararlılığı ve muhakemeyi yöneten gezegenlerle açılar yapmadığı sürece gerçek başarıyı göstermeye yeterli değildir. Bugün gökyüzünde bu kavuşum gerçekleşirken Uranüs ile kuracağı açı sizlere fırsatları bildiklerinizin çok dışında getireceğe benziyor.

 

Güneş-Jüpiter kavuşumu, finans ve para yönetimi üzerinde optimal bir etkidir. Kavuşum yapacağı bulunduğu evi dikkatlice değerlendirmek gerekir. Örneğin Jüpiter başak; kişiye mükemmelleştirme isteğini abartmayı verirken Terazi'de, çok fazla şey verebilir ve yetersiz kalabilirsiniz. Yani kendinize yetmeden başkalarına yetmeye çalışabilirsiniz. Kolay tüketebilirsiniz.

 

Haberin Devamı

Bu kavuşum insanın egosunu olumlu bir anlamda büyütebilir. Sizi bir şekilde ataerkil olmanıza ve öğüt vermeye adamanıza neden olabilir.

 

Gezegenlerin ve aslında Evrenin kendisinin doğru bir şekilde anlaşılması, yalnızca mikrokozmos ve makrokozmos arasındaki yazışma bilgisi ile elde edilebilir.

 

Allah, evreni yoktan yarattı ve bu nedenle O her şeyin içindedir. Ancak bu, gerçeğin yalnızca bir kısmıdır; çünkü her şeyi O yarattı ve yaratılışından muaf kalır. Bu derin konulara burada girmek girmek, buradaki amacımızın bir parçası değil. Ama astroloji buranın en güzel parçası…

 

İnsan da kendi suretinde yaratılmıştır. 

Maddeyi gölgeden kurtarmak, üstadın görevidir; küçük resmi büyük olanla karşılaştırmak astroloğun görevidir.

 

Haberin Devamı

Evrenin fiziksel yapısı Astroloji biliminin temelidir ve onun hareketlerine ilişkin yargılarımızı hangi ilkelerden çıkardığımızı açıklamak için, bu hareketlerin doğası hakkında net bir fikir edinmeye çalışmalıyız.

Günümüzün astrolojinin değerini fark edemeyecek kadar cahil ve kararını materyalist gruplara dayandıran biri varsa, onu bunu açıklamaya çalışmayın. Bu onun yolculuğu ve onun imtihanı. Bu sizin birine dikte ederek anlatabileceğiniz ya da kendiniz kurtarması için ikna etmeniz gereken bir durum değil. İnsan bir kapı buldu mu ona diğer sevdiklerini de götürmek istiyor ama bu yüksek akıl ve bilinç gerekiyor. İlimi anlamakta nasiptir.

 

Biz doğarken kabul ettiğimiz bir durum var o da her şeyin göreceli olduğunu ve eylemde algıladığımız güçleri ölçmekle kendimizi sınırladığımızı….

 

Haberin Devamı

Belirli bir gezegenin hareketinin neden belirli etkiler yarattığını araştırmak, astrolojiye karşı bir argüman değildir. Bir elektrik akımının uygulanmasında bir sinirin neden kasıldığını fizikçinin bildiğinden daha fazlasını bilmiyoruz.

 

Şimdi bir astrolog, onuncu evinde Mars'ı olan bir kişinin, çalışma hayatında kendini sürekli mutsuz hissedebileceğini ön gördüğünde, bilimsel gözlemlere ve sayısız gerçeklerin karşılaştırılmasına dayanan sağlam akıl ve yargı niteliklerinin tamamen aynı niteliklerini kullanıyor demektir. 

 

Gözlemledi, not aldı ve tablo haline getirdi. 

Makaleler arasında bu pozisyonun meydana geldiği yüzlerce burç vardı ve her durumda, bu pozisyonla doğan kişi kariyer hayatında bazı zorluklar yaşadığında kendini talihsiz bulacaktır. Bu durumu düzeltmesi için Mars gezegenin ona verdiği davranışsal durumları kendi üzerinde inceleyerek bunu kabule geçebilir. Bu nedenle, mutsuz bir kariyer hayatını tahmin etmede böyle başka bir figür gördüğünde haklı çıkabilir.

 

Haberin Devamı

Astrolojinin ihtiyacı olan şey daha çok insan gözlemidir.

 

Astroloji, gezegenleri gözlemlemekle ilgilidir. Bu, gezegenlerin (veya burçların) herhangi bir şeyin olmasına neden olduğu anlamına gelmez. 

 

Gözlemlediğimiz şey eşzamanlılıktır.

Uzayımızda, göklerimizde ve Dünyamızda bir hareket akıyor. 

 

Gezegenler neden olduğuna dair bir şeyleri gösterir ve halihazırda gerçekleşmekte olan şeyi açıklar. 

 

Ancak kolaylık olması açısından astrologlar, "Venüs'ün seni böyle yapıyor " veya "Mars'ın seni bu şekilde yaptı " gibi ifadeler kullanıyor.

 

Lütfen bunun yalnızca iletişimde kolaylık sağlamak için olduğunu unutmayın. Astrologlar, gezegenlerin bizi hiçbir şey yapmaya zorlamadıklarını bilirler.

 

Eşzamanlılığın güzelliği budur.

Bugün yaşanan ve verilen kararlar boşuna değil :)

Gökyüzü sevdalıları bunu bilirler.

Pazar Radyo D’ de 13:00-16:00 arası canlı yayında buluşuyoruz dimi…

Astromatik cevaplıyor programımda sizleri bekliyorummmmm.

Mutlu günler dilerim..

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları