Başarı için iyimserlik şarttır!

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Ay, Balık burcunda ilerliyor. Bugünkü ilişkileriniz çok önemli olabilir. 

Kimseyle tartışma ve kimsenin fikrini eleştirmeyin. Öğleden sonra Ay ile Neptün kavuşacak. Ufkunuzu genişletmek için heyecan verici bir plan hakkında düşünmeye başlayabilirsiniz. Kafanızı karıştıran olay ve durumlardan uzak durun. Şartlara uyum sağlamak, benliğimizin en derin korkularıyla yüzleşmek, hayatta kalma içgüdümüz ve nasıl savaştığımız bugün kendimize sorduğumuz sorular olacak. 

Değer yargılarımız ve önceliklerimiz değişirken kimin nerde kısmeti var bilemeyiz. Gücünüz kendinizde olduğunuzu hatırlayın. Hedefleriniz iyi para kazanmakla ilgiliyse bu konudaki girişimler için ideal bir zaman. Üzerinde çalıştığınız konuların hangisi yaşam koşullarınızı iyi yönde değiştirecekse artık ona yönelmelisiniz. 

Haberin Devamı

Yetenek ve birikimlerinizi yönelteceğiniz alanlar, size farklı bir bakış açısı kazandıracaktır.  

Farkına varacağınız her şey sizi bir adım daha ileriye götürebilir. Adım atmakla ilgili endişeleriniz yerini kazancınız ve yatırımlarınızla ilgili planlara bırakıyor. Şu an var olan sorunlara odaklanmak yerine yeni bir projenin ya da yeni bir başlangıcın görüşmelerini yapmayı denemelisiniz. 

9 Ocak sonrası önemli bir 8 yıllık güçlü ve başarılı bir döngü başlıyor. Bunu fark edin ve değerlendirin. 

Artık bazı geleneksel takıntılarımızdan, kendinizi beğenmişlikten ve bitmek tükenmek bilmeyen maddi hazlardan kurtulmayı öğrenmemiz lazım. Hakikat, biz ne tür durumda olursak olalım olanın ne olduğunu görüp hüsnükuruntuyu bıraktığımızda ortaya çıkar. Mutluluk, hayatı olduğu gibi kabul etmektir. Beğendiğimiz ve beğenmediğimiz yanlarıyla veya bir başka deyişle bütün bir paket halinde kabullenmekte yatar. Hakikati kabullenmek cümlesi yazıldığı kadar kolay değildir. Çünkü hakikat aslında gizlidir, hiç kimse hakikati tamamıyla bilemez. Bu bir arayıştır. Mutluluğu sürdüren şeyde buna güvenmektir. Büyük plan içinde mutluluğu bulmaktır. Belkide büyük plan içinde kendi gücünü keşfetmektir. Hakikati kabullenmek, gamsız veya kader kurbanı olmayı söylemez. Bunların arasındaki bağlantıyı çözmek ve bütüne hizmet etmenin kişisel ihtiyaçlarımızdan daha önemli olduğunu gösterir. Yaşamı basite indirgemek basit değerleri fark etmek hakikaten iyi olduğumuzun bir göstergesi olabilir. Minimal bir yaşam içinde olmak sizin en önemli tercihiniz olsun.

Haberin Devamı

Günün Motivasyon Sözü: “Hayat, bir alışkanlıklar koleksiyonudur.” Ida Tarbell

Koç: Gördüğünüz bazı rüyalar sizde tuhaf duygular yaratmış olabilir. Planlarınızı değiştirmek zorunda kaldığınızı düşünüyorsunuz. Kendinizi her şarta göre uyumlamayı aslında çoktandır öğrendiniz. Sürprizlere her zaman açık olun. 

Boğa: Güvendiğiniz arkadaşlarınız tarafından yüzüstü bırakılacağınızı düşünebilirsiniz.  Kaygılarınızı bir kenara bırakın ve insanlara güvenmek durumunda olduğunuzu hatırlayın. Yaralandığınız yerden güçlenmeyi öğreneceksiniz. 

İkizler: İş alanınızda projeleriniz için beklediğiniz olumlu geri dönüşü alamayabilirsiniz. Gözünüzden kaçan detaylar yeniden değerlendirmenizi gerektirecektir. Detaylı kontrol ettiğiniz takdirde gerekli olumlu cevabı duyacaksınız.

Haberin Devamı

Yengeç: Tanımadığınız yabancı kişilerden destek göreceksiniz. Tanıdıklarınızın bir faydasının olmaması düşüncesi size hayal kırıklığı olsa da buna alışkınsınız. Seyahat planlarınızda bazı gerilimler söz konusu olabilir.

Aslan: Miras gelirlerinizi değerlendirirken doğru seçimler yapmaya dikkat etmelisiniz. Küçük zamanlama hataları kayıp yaşamanızın önünü açabilir. Dikkatli olmalı süreci iyi analiz ederek ilerlemelisiniz. 

Başak: İlişkinizde öğrendiğiniz gerçekler sizleri daha güçlendirdi. Sevginiz ve mantığınız arasında kalmanız doğru tercihin kararsızlığını yaşamanıza neden olabilir. Ama sizler nasıl ilerleyeceğinizi artık çok iyi biliyorsunuz. Arkaya bakmadan yolunuzdan gitmeye devam edin.

Haberin Devamı

Terazi: Günlük ihtiyaçlarınız doğrultusunda duygusal hareket edeceksiniz. Bazı şeylerden kaçmak ya da uzaklaşmak isteğiniz sizi daha kontrolsüz duygular içine çekebilir. Kendinizi tanımakta güçlük çekebilirsiniz.

Akrep: Çocuklarınız, aileniz ya da yakın çevreniz ile ilgili konular gündeminiz olabilir. Tepkileriniz hızlı ve sert olarak karşıdaki kişilere yansıyacaktır. Bunun için çevrenizden eleştiri alabilirsiniz. Bu durum sizi restleşmeye götürmesin.

Yay: Geçmiş bir konunun gerçekliği bugün ortaya çıkıyor. Sizleri şok etkisine uğratan yeni bilgiler nasıl yanıldığınızı delili olacaktır.Bunun için hesap sormak doğru değil. Aksine bazen çekip gitmek en güzel cevaptır.

Haberin Devamı

Oğlak: Ticari ya da eğitim faaliyetleriniz de planlama hatası yaptığınızı fark ediyorsunuz. Zararın büyümemesi için hızlı şekilde müdahale edeceksiniz.Yeni kararlara ilerliyorsunuz ama bu durum sizi korkutuyor.

Kova: Kendinize duygusal güven alanı oluşturmak için harekete geçeceksiniz. Yaşadığınız hayal kırıklığı sonrası artık hislerinizi yaşamama kararı alabilirsiniz. Mantığınız ile hareket etmek sizi bir süre duygularınıza karşı koruyabilir.

Balık: Gelecek planlarınızda yön değişimine gidiyorsunuz. Yeni başlangıçlarınızı doğru şekilde harekete geçirin. Farklı bir yol haritası oluşturmanız gerekiyor. Aynı şeyler yapıp farklı sonuçlar beklemek en büyük hata olacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları