Johnny Depp doğum gününü Türkiye’de kutlayacak

Hollywood Vampires rock grubunun solisti ünlü aktör Johnny Depp 10 Haziran’da İstanbul’da konser verecek. 9 Haziran’da varacağı Türkiye’de aynı akşam ise doğum gününü kutlayacak. İşte 60. yaşına ülkemizde girecek olan Depp’in Türkiye ziyaretine dair anekdotlar...

Haberin Devamı

Konser öncesi parti

Neo Events’in kurucusu, organizatör Özgür İpekçi’nin 2014 yılından beri süregelen uğraşları sonrasında Türkiye’ye gelmeye ikna ettiği rock müzik grubu Hollywood Vampires, Sarıyer’deki Life Park’ta iddialı bir konsere hazırlanıyor. 10 Haziran’da gerçekleşecek konser için Türkiye’ye gelecek grup solisti ünlü yıldız Johnny Depp’in ise bir gün önce doğum günü.

Johnny Depp doğum gününü Türkiye’de kutlayacak

İpekçi ile olan sohbetimizde sanatçının özellikle İstanbul konserini doğum günü dönemine denk getirdiğini ve bilinçli olarak bu tarihi seçtiğini öğrendim.

Johnny Depp doğum gününü Türkiye’de kutlayacak

Haberin Devamı

Depp doğum gününü arkadaşları ile konaklayacağı Nişantaşı’ndaki Vakko Otel’in özel bir odasında kutlayacakmış. Yıldız ismin hiçbir özel talebi olmadığının altını çizen Özgür İpekçi, “Hollywood Vampires gibi önemli müzisyenlerden oluşan bir ekibi konser için ikna etmek hiç de kolay olmadı. Özellikle Johnny Depp mütevazı ve kolay istekleri olan bir isim. Ne doğum günü kutlaması ne de konser kulisi için sıra dışı bir isteği veya bir kaprisi oldu. Böylesine bir ekibi ülkemizin tanıtımı adına Türkiye’de ağırlayacak olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Johnny Depp doğum gününü Türkiye’de kutlayacak
Johnny Depp, 60’ıncı yaşını Vakko Otel’de kutlayacak.

GERGİNLİĞE GEREK YOK

Açıkçası ünlü isimlerin yer aldığı Türkiye’deki bu tarz konserlere hasret kalmıştık. Meraklısı için son biletler halen Passo web sitesinde mevcut.

Bu arada birçok ünlü ismin ülkemizi ziyareti esnasında yaşandığı gibi, herkesi şimdiden “Johnny Depp sosyal medyada İstanbul’u paylaştı mı, paylaşmadı mı” tartışmalarından uzak durmaya davet ediyorum.

Bu isimlerin Türkiye’ye geldikleri zaten yurtdışında duyuluyor. Konser takvimleri yayınlanıyor. Merak etmeyin.

Haberin Devamı

Zaten duyulmasa bile kendilerinin deneyimleri, ailelerine ve yakın çevrelerine anlatacakları çok ama çok kıymetli.

Bu yüzden yıldız isimleri de, organizatörleri de sosyal medya tartışmalarıyla boşuna üzmeyin.

Londra’daki Ölüdeniz

Turizm ve tanıtım demişken... Geçtiğimiz gün Londra’da İngilizlerin meşhur çift katlı kırmızı otobüslerinin birinin üzerinde çarpıcı bir Ölüdeniz fotoğrafı gördüm. Meğer bu dikkat çekici çalışma Otelz.com firmasına aitmiş.

Aynı hafta Londra’nın dört bir yanında bu otobüsleri görmeye devam edince firmanın kurucusu ve CEO’su Bertan Aner’e ulaştım.

Johnny Depp doğum gününü Türkiye’de kutlayacak

Şirketlerinin Londra ofisini kurduklarını söyleyen Aner, “Deprem sonrası Türkiye turizmine destek olmak için bu kampanyayı başlattık. Ülkemizin güzelliklerini her kesimden turiste yaşatmaya çalışıyoruz. Türkiye bölgedeki turizm liderliğini her daim koruyacak” dedi.

Haberin Devamı

Uzun zamandır Londra’daki otobüslerde Türkiye reklamı görmüyordum. Umarım Türk turizm markalarının İngiltere pazarına yatırımları artarak devam eder.

Kerem Bürsin havalarda

Türk Hava Yolları’nın global reklam kampanyası için kamera karşısına geçen Kerem Bürsin, Türkiye turunu nihayet tamamlamış. Ülkemizi set ekibiyle karış karış dolaşan Bürsin 40 günlük çekimlerin artık sonuna gelmiş.

Johnny Depp doğum gününü Türkiye’de kutlayacak

Geçtiğimiz Art Basel Miami Fuarı’ndaki THY etkinliğine misafir olarak katılarak ABD’ye giden Bürsin marka ile iş birliğini geliştirerek global bir reklam filmine imza atmıştı. Şimdi ise yayın için gün sayıyormuş. Bürsin hem Avrupai duruşu, hem müthiş İngilizcesi hem de dört kıtadan hayran kitlesi itibarıyla kanımca THY için doğru bir seçim olmuş.

Haberin Devamı

Umarım reklam filminin kendisi de aynı derece yaratıcı ve ses getiren bir iş olur. Şimdiden tebrikler.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları