Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Balıklar'ın öğrettikleri

Geçen hafta Balıkların öğrenmesi gerekenin ne olduğunu yazmıştım. Okuyanlar hatırlayacaklar. Balıklar, çok çeşitlilik gösteren duygularını dengelemeyi öğrenmeleri gerekiyordu!

Şimdi gelelim Balıklar'ın öğrettiklerine... Aslında bütün burçların kendine özel anlamı ve dünyaya aktardıkları ilginç renkler ve lezzetler var.

Balık bildiğiniz gibi burçlar kuşağının son burcu. Diğer tüm burçların renklerinin bir karışımı gibi çeşitlilik gösteren duygulara sahip. Bu nedenle Balıklar'a baktığınız zaman kendi özelliklerinizin harekete geçtiğini anlayabilirsiniz.

Çünkü, bir Balık öylesine derin ve kendisinin bile anlayamayacağı kadar sezgisel bir burçtur ki, karşısındaki kişi şıp dıye anlayıverir. Kendisi anlamasa bile bunu olduğu gibi yansıtır. Siz de böylece kendinizdeki sivrilikleri, yetenekleri, o dakikaya kadar farkına varmadığınız özelliklerinizi anlamaya başlarsınız.

Şayet çok gergin, öfkeli ve sabırsız bir yapıya sahipseniz (genel olarak) bir Balık'la karşılaştığınız zaman ya çok daha gergin ve öfkeli olursunuz, ya da hiçbir zaman olmadığınız kadar yumuşak, rahat ve sakin bir hal içine girersiziniz. İşte tam bu sırada kendinize dikkat edecek olursanız, aslında böylesine gevşeyebilen bir tarafınız olduğunu keşfedebilirsiniz. Veya rahatına düşkün, potansiyelini kullanmaya üşenen biriyseniz, Balık sizi harekete geçirebilir. Hem de kendinizin bile şaşırabileceği bir biçimde... Anlayacağınız Balık dostlarınızın kıymetini bilin ve öğrettiklerini anlamaya çalışın diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları