Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars Yengeçler'i çarpıyor

Bugünden itibaren Mars, Yengeç burcunda dolaşmaya başlıyor. Güneş'in dışında Yengeç burcunda dolaşan ikinci fakat güçlü bir etkiye sahip olan Mars, bundan böyle Yengeç burcunun özelliklerinin daha da güçlü bir biçimde açığa çıkmasına neden olacak.

Yengeç burcunun tipik özellikleri olan ev, aile, düzen ve bağlılık gibi unsurlar güçlenmekle birlikte aynı zamanda bağımsızlık, isyan gibi arzular da yükselecek. Tabii bu iki zıt unsurun çarpışmasının sonucunda büyük bir gerilim açığa çıkabilecek.

Mars Yengeç burcuna hareket ve gerilim getirmekle birlikte hızlı bir geçiş yapıyor olması (21 Hazirana kadar bu burçta kalacak) ve diğer gezgenlerden sert etkiler almıyor olması, olumlu taraflarını kullanabilmeye yardımcı olacak. Yani bu devre içinde Mars'ın yüksek potansiyelli enerjisini yeni bir girişimde bulunmak için kullanabilirsiniz. Özellikle de tek başınıza yapacağınız (Ortak olmadan) işlerde büyük başarılar elde etmeniz mümkün. Tabii eviniz ve ev konularıyla ilgili işleri de bu devre içinde çözümleyebilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, Yengeçler olacak. Özellikle bu iki haftalık devre içinde 22-28 Haziran doğumlu Yengeçler büyük beklentiler içine girebilir, yeni yatırımlarda bulunmak için büyük bir istek duyabilirler. Şayet içinizden yükselen istekleri gerçekleştirme fırsatı bulabilirseniz büyük başarı sağlayabilirsiniz. Yoksa, sağlık sorunlarıyla karşılaşmanız mümkün. Çünkü, Marsla birlikte aynı zamanda Satürn de size yapabilme gücü verecek. Ancak, bu enerjiler çok güçlü olduğu için istediğiniz gibi akıtamazsanız, sizi yakabilir. Bu nedenle hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere harekete geçin ve bu fırsatı iyi değerlendirin.

Oğlaklar ise, Mars'ın tam karşısında duruyor ve çok güçlü biçimde onlar da etkileniyorlar. Üstelik bu zıt etkinin gücü en az Yengeçler'in aldığı etki kadar kuvvetli. Böylece siz de büyük beklentiler içine girecek ve aşırı bir tempoyla çalışmak durumunda kalabileceksiniz. Hem de pek fazla yorgunluk hissetmeden. Aslında size akan bu güçlü enerjiyi çalışarak, spor yaparak, seyahate çıkarak veya bol enerji harcanacak herhangi bir konuya yönelterek kullanabilir ve böylece rahatlayabilirsiniz. Yoksa, sizin de sağlık sorunlarıyla karşılaşma ihtimaliniz var. Üstelik Satürn'ün olumlu etkisiyle yatırımda bulunma arzuları içine girebilirsiniz.

Koç ve Teraziler biraz gergin ve kolay öfkelenecekleri bir döneme giriyorlar. Çünkü Mars sizi sert bir biçimde etkiliyor. Tabii bu arada çok fazla harcama yapabilir ve bunun sonucunda parasal sıkıntılar duyabilirsiniz. En iyisi siz de seyahate çıkın. Hatta yolculuk sırasında tatil aşkları yaşama ihtimaliniz de var.

Gökyüzünün bu konumundan olumlu etkilenen Akrep ve Balıklar isteklerini gerçekleştirebilecek enerjiyi içlerinde hissedebilirler. Tabii bu devre içinde siz de seyahate çıkabilirsiniz. Ayrıca, girişimde bulunmak istediğiniz konulara yönelik çalışmalara başlayabilir, girişimde bulunabilirsiniz. Çünkü, siz de Satürn'ün disipline eden gücünü kullanabilir ve yeni atılımlarda bulunabilirsiniz.






 








Yazarın Tüm Yazıları