Yasemin’in aşk tatili

Dedesini kaybedince neredeyse hayata küsen Yasemin Kozanoğlu, aylar sonra göründü.

Ve Kozanoğlu, kendini toplar toplamaz sevgilisi Aşkın Gür’le birlikte tatil için Bodrum’a gitti. Çift şu sıralar Türkbükü sahillerinde deniz ve güneşin, aynı zamanda romantizmin tadını çıkarıyor. Bu arada fotoğraflara yansıyan coşkuya bakılırsa, Yasemin Kozanoğlu hem çok aşık hem de çok mutlu...

İlgi’nin zaferi

Türkbükü’nde bu yaz hizmete giren Lola Beach, kısa zamanda en popüler adresler arasına girdi. Hem sunduğu hizmet hem de koruduğu kalite sayesinde yaz aylarını zirvede geçiren mekan, işletmecisi İlgi Gövsa’yı da memnun etti. Sezon başından beri durup dinlenmeden çalışan Gövsa, yakaladığı bu başarıyı kutlamak için de sonunda başını işlerden kaldırıp tatile başladı.

Bir bekleyeni var

Ozan Doğulu, hafta sonları Türkbükü’ndeki Lola Beach’de tatilcileri coşturmaya devam ediyor. Düzenlenen beach partilerde yüzlerce kişiyi eğlencenin doruğuna çıkaran Doğulu, işi biter bitmez de evinin yolunu tutuyor. Çünkü Türkbükü Evleri’ndeki villasında kendisini çok sevdiği eşi Ece ve kızları Arya bekliyor.

Cahide bu akşam Sortie’de

Gece hayatının iki önemli mekanı bir geceliğine buluşuyor. İzzet Çapa’nın sahibi olduğu Cahide, bu gece dekoruyla, ışığıyla, şovları ve personeliyle Sortie’ye taşınacak. Yani Sortie, tamamen Cahide kimliğine bürünecek ve sahnesinde hem Cahide ekibinin şovlarını hem de her salı Cahide-Sayfiye’de sahne alan Nükhet Duru’yu ağırlayacak. Bir nevi Best of Cahide gibi algılanabilecek gecede yaza damgasını vurmuş Cahide partilerinden en beğenilen şovlar sergilenecek. Tanyeli geceye şarkıları ile renk katacak. Cahide’nin işletmecisi Rose Kar, gecede ayrıca Al Jamal dansözleri, Cahide DJ’leri ve yurtdışından gelen şov ekibinin de hünerlerini sergileyeceğini açıkladı.

Helikopterle otelin tepesine indi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün kız arkadaşıyla İzmir-Çeşme’ye uçtu. Çeşme Sheraton Otel’in en üst katındaki Penthouse daireye rezervasyon yaptıran Ağaoğlu, otele de çatıdan girdi! Yolculuklarında karayolunu kullanmayı pek tercih etmeyen işadamı, helikopteriyle otelin tepesindeki helikopter pistine iniş yaptı. Küçük bir hafta sonu kaçamağı yapan Ali Bey ve arkadaşı, iki gün boyunca kalabalığa karışmak yerine süper lüks dairenin tadını çıkardı.

Alışverişten sonra yemeğe çıktılar

Önceki gün İstinye Park’taydım. Arkadaşlarım, eşleri ve çocuklarımızla yaptığımız İstinye Park turumuz sırasında birçok tanıdık simaya rastladık. Bunlardan biri de Berna Yılmaz’dı. Berna Hanım, alışveriş merkezine özel şoförünün kullandığı siyah renkli 34 BMY (Berna-Mesut Yılmaz) plakalı Volkswagen Passat arabasıyla geldi. Ve bir kadın arkadaşıyla mağazaları dolaştı. İkili aynı günün akşamı ise Bebek’teki bir balıkçıdaydı. Belli ki alışveriş yorgunluğunu yemek masasında atmaya niyetlilerdi.

Fedon’u bile geçmiş

"En bronz tenli sanatçı kim?" diye sorsanız, büyük çoğunluk düşünmeden Fedon diye yanıt verecektir. Ama yaz-kış çikolata gibi gezen Fedon’u bile gölgede bırakacak bir isim var: Güzel Sanatlar Reklam Ajansı’nın ortağı Ünver Oral... Yaz aylarını genellikle Cannes ve Nice’deki evlerinde geçiren Şebnem-Ünver Oral çifti, önceki akşam Türkbükü’ndeki Kuum Otel’de objektiflere takıldı. Ajda Pekkan’ı dinlemeye gelmişlerdi. Gömleğinin düğmelerini göbeğine kadar açık bırakan Ünver Bey’in ten renginin artık neredeyse kahverengiye dönüştüğünü fark ettim. Bu arada ten rengi, bembeyaz saçlarıyla da gerçekten ilginç bir kontrast oluşturuyordu.

Ramazan mönüsü hazır

Celal Çapa’nın sahibi olduğu Liman Restaurant’da, yaklaşan Ramazan ayı için özel bir mönü hazırlandı. Karaköy’deki mekanda Ramazan boyunca Türk mutfağının leziz tatlarını bulmanız mümkün. Restoranın Topkapı Sarayı manzaralı masalarında iftarınızı yapmak isterseniz, mutlaka rezervasyon yaptırın derim.

Süper Star keyfi

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli’nin eşi Asuman Hanım ve kızı Yosun’la birlikte çıktığı tatil devam ediyor. Bir ay önce tekneleriyle Göcek’e giden aile, oradan Bodrum’a geçti. Hüsnü Bey, vakit kaybetmeden hareketli Bodrum gecelerinde yerini aldı. Kuum Otel’de sahne alan Ajda Pekkan’ın programını da kaçırmadı. Güreliler’in Kuum’un en pahalı ve en iyi masasını ayırttıklarını da küçük bir not olarak belirteyim...

La Rocca’da Salsa ateşi

Mecidiyeköy’deki La Rocca adlı mekan, salsa ateşini İstanbul’a taşıyor. Zengin mutfağı, seçkin bir müdavim kitlesi, uygun fiyatı olan, sadece salsa, cha cha, bachata ve merengue çalan bu mekanda, cumartesi akşamı saat 21.00’den sonra DJ Hiko ile en iyi Latin müzikleri eşliginde dans etmek mümkün...

Reklamcılar evlendi

Reklamcı Enis Özkan, meslektaşı İrem Ural ile evlendi. Çeşme’deki Cuba Garden adlı mekanda gerçekleşen düğün törenine yaklaşık 600 kişi katıldı. Çocukluk arkadaşı olduklarını öğrendiğim çiftin düğününe Alex de şarkılarıyla renk kattı.
Yazarın Tüm Yazıları